• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Hejka :)

Kas u mnie tez nie widac tempek na ovu- ale za to uruchomil mi sie caly program do śledzenia ciąży z opisami dostepnymi tylko w abonamencie premium a ja go nieywkupywalam:P i wiecie co tam pisze???
cyt: "Do tego momentu Twoja ciąża została już zapewne potwierdzona i daje o sobie znać. Możesz odczuwać poranne mdłości, które wbrew nazwie niekoniecznie występują tylko rano.
Twoja macica zaczęła powiększać się, ale wciąż jest mniejsza od piłeczki tenisowej. Możesz odczuwać większe niż zwykle zmęczenie i być bardziej rozdrażniona. Dzieje się tak za sprawą podwyższonego poziomu progesteronu, który powoduje podobne zmiany w Twoim organizmie jak przed miesiączką (rozdrażnienie, zmęczenie, senność). Niektóre kobiety zaczyna męczyć zgaga i zaparcia. Możesz odczuwać również huśtawkę emocjonalną, łatwo przechodzić ze skrajnej radości do przytłaczającego smutku. To również sprawka szalejących w Twoim ciele hormonów.
Aż około jedna czwarta kobiet doświadcza plamienia lub krwawienia we wczesnym stadium ciąży. W większości przypadków nie oznacza to nic złego, mimo to zawsze jeśli zauważysz krew na swojej bieliźnie skontaktuj się ze swoim lekarzem, bowiem może to oznaczać początek poronienia lub ciąże pozamaciczną."

To zabawne ale bardzo mnie uspokoil ten wpis...wiem ze to moze nic nie znaczyc a jednak:)

Laski to ja widze ze dzis gorący wieczorek sie szykuje! Zaciskam kciuki za te "Kopulujące" i czekające na zbliżającą sie owulke:)
A Wy trzymajcie kciuki za moja jutrzejsza wizyte:)

Karotka ja pilam i mój partner też z 2 miesiące potem juz przestalam i zaszlam nie wiem czy to zasługa ziolek czy nie - ja mam te nr 3. Na pobudzenie jajników zostało mi jeszcze tej herbatki całe pudło bo kupywalam zapas podwójny :))) a ty masz jakiś problem z jajnikami? Tzn niedroznosc albo podejrzewasz cykle bez owu? Ja myślałam żem bezplodna a tu patrz no... :)))

Die- kciukaski za wizyte!!!

Karola może faktycznie źle liczysz cykl do dzieła :))

Swoja droga to wszystkie nieźle mezulkow w obroty bierzecie haha :D!

hello ja tak szybciochem pred praca...

karotka
ja piłam zioła ojca sroki i zaszłam w pierwszym cyklu z nimi ale też clo brałam. jak widać 3 cykl z clo i jeszcze w ciaży nie jestm więc myśle że te zioła też coś mi pomogły :) niedługo chyba sama sobie je kupie bo owu to ja nie wiem kiedy przylezie.... :/

Dzien dobry

Karotko - ja nie pilam tych ziolek ale jestem zdania ze zaszkodzic nie zaszkodza a moga pomoc :tak:
w koncu to ziolka:tak:

a ja chyba zaczne rwac wlosy z glowy, zaczynam robic z siebie wariatke i powatpiewac w rozsadek i trzezwosc umyslu....:szok::szok::baffled::baffled::confused::confused:

Die - widzisz jak Cie wpisik uspokoil???:-D

Akuku? Anabelka?? Karola??? jak staranka??:-D

Tili no widzialam tempka pieknie w gorze:-) czyzby piekna wpadka ??? Hahaha fajnie bo by Cie.staranka ominely :-P hehehe

U mnie staranka wczoraj byly dzis tempka lekko wzrosla ale zawsze przy owu wzrasta mocniej... Tylko zawsze przed wzrostem mam spadek, no nic zobaczymy jutro I albo spadnie a pojutrze wzrosnie albo spadnie I pojutrze wzrosnie :-)
Dzis beda staranka nr. 2 :-)

A moj Alex do mnie patrzac jak pisze na telefonie mowi : mamo jak Ty slodko gnasz :-D

Milego dnia

ale Alex ma fajne stwierdzenia:-D:tak:

Akuku - rozmawialam dzisiaj z mezem u mowie ze dlugo ta faza trwa a on na to - u ciebie to nic nowego:-p i ze nie moze byc mowy o wpadce bo zadna z gumek nie pekla a kazda byla ze srodkiem plemnikobojczym wiec czekamy, a ten raz 5 dni przed owu no to soooryyy... musialby byc chyba jakis Macgiver:-p

czekam dalej , nic mi nie pozostaje innego:-( a szkoda bo staranka sie oddalaja znowu w czasie
a tak sie czekalam ze bede miala w miare krotki cykl:no:

czuje sie fatalnie, podbrzusze bardzo boli i ryczec mi sie chce..z tego stresu az mi niedobrze
chyba kupie test aby sie uspokoic bo moj rozsadek wyjechal na wakacje
choc wiem na 99% ze bedzie negatywny

Ostatnia edycja:
oki chyba mam odpowiedz

""Ja też miałam problem z pekaniem pęcherzyków, na pękniecie dostawałam PREGNYL, dopiero po tym zastrzyku pękały.
To ze temperatura zrośnie w drugiej fazie cyklu nie oznacza ze pęcherzyk pękł, nie pęknięty pęcherzyk zaczyna się wtedy wchłaniać i też wydziela progesteron...
Mi zaczęły same pękać po laparoskopii a dokładniej po drilingu jajników.
Pozdrawiam""

niezle!! moze mi po prostu nie pekaja te pecherzyki

Akuku - moze masz podobnie dlatego nie mozesz zajsc?
temperatura idzie testy pozytywne a one i tak w dusze nie pekaja??

Tilli wiesz mojej.kol. Tez gumka nie pekla ... A byla pewna bo mieli tylko jedno zblizenie bo akurat z pl wrocila... I teraz ma synka.
Wiec.wiesz wszystko jest mozliwe :-P pewnie tej jeden plemniorek przebil sie przez prezerwatywke.myslac ze to jajo hehhehe :-P I pozniej wkurzonny ze go oszukaliscie I stwierdzil ze drugi raz sie przebije.:-P
Hehehhe

reklama
Tili nie wiem... Mam nadzieje ze nie :/:/ no jakos w te dwie ciaze zaszlam.... Tak czy siak jak sie nie uda to beda nas badac po kolei...tylko to pewnie dlugo potrwa zanim zaczna jakoes konkretne badania :/:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry