• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ooo,taka wspólna kąpiel przy świecach i mnie się marzy :-)
A w ogóle dzięki za miłe słowa ;-) No i co ja to miałam napisać...aaa....weszłam sobie na forum na ovufriend i tak sobie z ciekawością czytałam,co kobitki piszą...ii...2 razy się poryczałam,jak doszłam do postu "jednak się udałoo! taaak" :szok::szok: I to nie,że ze złości czy zazdrości..tylko autentycznie się wzruszyłam,jak na jakiejś łzawej komedii.:no: No nie do pomyślenia..Ja płaczę często na dobrym filmie albo przy fajnej książce,ale na forum ciążowym?????
Coś dziwnego się dzieje ze mną..jakaś burza hormonalna chyba.:-D:-D

reklama
chyba sama sie zapisze na ovufriend:tak:

jak to taki bystry programik:-D

ja bardzo lubie kapiel z mezem i robimy tak przynajmniej raz na tydzien:-D:-D:-D
swieczki, pogawedki, czasem kieliszek winka,
masaz hihi
mega relaksujace:tak:

Juz lista wygląda superancko :))
Aha zmieniła mi się data porodu na 20.08 jeśli ktoś może zmienić bo ja z tel nie dam rady ;)

Tiluchna super wykresik wygląda
Karola powrotu do zdrowia szybko życzę
Kamilka no mam nadzieje ze jeszcze powtorzysz tescik i wyjda 2 krechy!!

Wiecie co albo mam hustawke hormonalna albo nie wiem zła jak osa dziś bo ten mój facet to tuman albo co nie przyjechal na czas po mnie na przystanek mimo ze sie spieszylam i dawalam znaki przed a ten do mnie dopiero dzwonil czy już wychodzić jak juz byłam w drodze do domu strasznie się wkurzylam wygarnelam ostro i cisza teraz... Mowie wam ciolek ze szok dalej mnie złość trzyma a to było o 12. Byłam dziś na sprawdzeniu wszystko oki dziecko mam dlugie lekarka powiedziała i kopalo mnie ze szok hehe dobrze ze nic nie czuje bo bym była biedna haha brzuszek rośnie 1 para spodni mi została i kupiłam trochę legginsow tylko tutaj jakimś cudem zimno strasznie , dołączane foteczki i pozdrawiam :)

Załączniki

• DSC_0076.jpg
    DSC_0076.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 48
no tak , wykresik piekny:baffled:
jeszcze gdyby byla szansa na ciaze to pewnie by mi si micha cieszyla:-p
ale ja nie moge byc w ciazy! w dupe misia:zawstydzona/y::-(

brzuch juz mega boli
niech jutro ta temperatura spadnie... pliissssss

Miciurko - piekne zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!
z facetami....

lece do domku bo koniec pracy, do pozniej!

miciurka super foteczki :-) wgapiałam się w nie dobrą chwilę :-D:-D
A facetem się nie przejmuj...ja mojego rano dzisiaj też prawie zabiłam ;)
tiluchna ja właśnie założyłam konto na ovufriend,ale na razie nic nie zaznaczam,bo czekam na tą cholerną @ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale wykresiki rzeczywiście fajnie wyglądają,no i z tego co na tamtejszym forum wyczytałam,tutaj zresztą też,to duuużo pomagają ;-)

ale jajca.... tak sobie popołudniu myślę, a siknę sobie na teścik owulacyjny. No i jak pomyślałam tak zrobiłam no i szok!

2 równe krechy!!!!

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

czyli jednak wychodzi, że to plamienie w 27 dc to chyba była skąpa @ albo mam (będę miała owulacje) w 45 dc!

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dziewczynki no walsnie ale jak kompiel wspolna ja mam w drugim pokoju ja tak nie potrafie I powiem wam ze chyba poprosze mame by zostala.w pl teraz w marcu... Bo ja nie chce by nasz zeiazek sie rozpadl przez to ze nie mamy dla siebie czasu I nie mozemy sobie w dzien sie przytulic.... Mojemu juz tez to nie pasuje, mowi ze nie.chce tak na zawolanie...ja tez tak nie lubie a kapiel fajna sprawa ale niestety nie pasi mi to ze moja mama by to sluchala...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry