• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelciu u mnie tez jest malutko- na tyle malutko ze w pochwie ani na bieliznie nie ma ani sladu- nawet jak sie zwyczajnie podetre to nie zostaje slad dopiero jak wsadze do ujscia szyjki macicy- wtedy na papierze zostaje taki slad. No nic nie ruszam sie dzis z wyrka nic nie robie- i czekam grzecznie na jutro.

Kas
przepraszam ale chyba dzis nie bede miala jak Ci wyslac paczki- chyba ze maz podskoczy po pracy- ale wysle obiecuje- na dniach:*

Karola niech sie nosek goi pięknie.

Akuku ty sie tak niestresowaj tym seksem...:*

Kamilka ponoc po podaniu immunoglobiny nie ma mozliwosci na wystapienie konfliktu w 2 ciazy...pozatym- w zapolodnieniu i zagniezdzeniu to nie przeszkadza- konflikt nastepuje jesli plod ma rh+ i jego krew zetknie sie z krwia matki...to dopiero moze miec miejsce po zagniezdzeniu jak zacznia sie budowac naczynia krwionosne...

Karotka SMACZNEGO!!!! ZROBILAS MI SMAKA:p

reklama
Anabelciu u mnie tez jest malutko- na tyle malutko ze w pochwie ani na bieliznie nie ma ani sladu- nawet jak sie zwyczajnie podetre to nie zostaje slad dopiero jak wsadze do ujscia szyjki macicy- wtedy na papierze zostaje taki slad. No nic nie ruszam sie dzis z wyrka nic nie robie- i czekam grzecznie na jutro.

Kas
przepraszam ale chyba dzis nie bede miala jak Ci wyslac paczki- chyba ze maz podskoczy po pracy- ale wysle obiecuje- na dniach:*

Karola niech sie nosek goi pięknie.

Akuku ty sie tak niestresowaj tym seksem...:*

Kamilka ponoc po podaniu immunoglobiny nie ma mozliwosci na wystapienie konfliktu w 2 ciazy...pozatym- w zapolodnieniu i zagniezdzeniu to nie przeszkadza- konflikt nastepuje jesli plod ma rh+ i jego krew zetknie sie z krwia matki...to dopiero moze miec miejsce po zagniezdzeniu jak zacznia sie budowac naczynia krwionosne...

Karotka SMACZNEGO!!!! ZROBILAS MI SMAKA:p

aaaa no się nie przejmuj bo to mogły być resztki z ujścia szyjki ;-) a może masz nadżerkę ? z tego powodu również może się coś takiego pojawić,taki śluz to miałam nawet czasami po badaniu ginekologicznym więc musi być to naruszenie szyjki bo przecież ginekolog wymacuje ją dokładnie przy badaniu,ogranicz narazie stosunki

die masz racje i my tak mielismy syn mial + a ja minus wiec konflikt jest a immunoglobulina blokuje rozwoj przeciwcial po porodzie ale nie likwiduje tych co powstały juz... A one wtedy zle wplywaja na 2 ciaze.. przerabialismy to do znudzenia na biologi medycznej:dry:

Karotko to jedziemy na tym samym wozku:baffled:
obie czekamy na @

ja grzebie teraz bo zaczynam sie denerwowac... nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy:no:

Jaką Ty masz fazę lutealną bo widzę że to już 15 dzień :-) widzę po wykresie że nie używasz testów owulacyjnych,może spróbuj ? co do tej Twojej owulacji sama się zastanawiam kiedy była bo pierwszy skok to tylko 0,14 więc to nawet nie te 0,2,kolejna doba po podliczeniu to znowu tylko 0,17,w 3 dniu wyższych temeratur dopiero jest spełnione to minimum 0,2 bo jest 0,23 i ta szyjka półotwarta,wydaje mi się że pęcherzyk nie pękł,jeśli tak było to faza lutealna powinna ale nie musi być dłuższa niż zazwyczaj...
A teścik c robiłaś ?
Bez stresa jakby nie było to dopiero 3 cykl :tak:
Zastanawia mnie Akuku 2 dzieciaczków ma i teraz ma problem...co innego ja,od zawsze mam problemy z cyklami,pierwszą miesiączkę dostałam dopiero w wieku 16 lat,nieregularne cykle,torbiele...chociaż 2 razy już zaszłam.

Wiem jedno każda zaciąży prędzej czy później :-) jest jeden przepis:testy owulacyjne,obserwacja śluzu,temperatury,seks i testy ciążowe :-)

Dziewczyny fluidy na ciąże a na śluz płodny co ? haha

Ostatnia edycja:
heja ho wklejam co by sie nie zgubila, kamilko jeszcze cie nie wykreslilam, bo wierze, ze to jednak ciaza.
die kochanie nie ma sprawy, ja i tak postaram sie jeszcze jaaaakis czas, najwazniejsze zebys wyjasnila z soba a co sie odwlecze to nie uciecze , jestem ci bardzo wdzieczna, ze mi wyslesz.

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Emalia 82 -21.01.2013-17.02.2013 II kreseczki 9 cs
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 08.01.13 - 08.02.13 - 4 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 22.02.2013 - 31.03.2013 - cykl 3

Ostatnia edycja:
Anabelko ja nigdy nie mialam.promlblemu z cyklami pirrwsza @ dostalam ok 12-13roku nie pamietam dokladnie ale idze to spraedzic bo bylam.w szpitalu.
Mialam disc regularne tzn. Raz w miesiacu I nadal mam w miare regularne . jak urodzilam Alexa a staralam sie o Victorka to.cykle mialam 26 dniowe I mialam owu zaraz po @. Po Vikim dalej cykle mialam 26 dniowe I jak za cz elam sie starac to po kilku probach sie wydluzyly I mialam 28 dniowe ... Kilka razy 32 dniowe I wtedy juz sie cieszylam ze sie udalo... A to byla pozniejsza owu poprostu ehh :-(
No zobaczymy czy mi sie w koncu uda :-( :-(

Anabelko ja nigdy nie mialam.promlblemu z cyklami pirrwsza @ dostalam ok 12-13roku nie pamietam dokladnie ale idze to spraedzic bo bylam.w szpitalu.
Mialam disc regularne tzn. Raz w miesiacu I nadal mam w miare regularne . jak urodzilam Alexa a staralam sie o Victorka to.cykle mialam 26 dniowe I mialam owu zaraz po @. Po Vikim dalej cykle mialam 26 dniowe I jak za cz elam sie starac to po kilku probach sie wydluzyly I mialam 28 dniowe ... Kilka razy 32 dniowe I wtedy juz sie cieszylam ze sie udalo... A to byla pozniejsza owu poprostu ehh :-(
No zobaczymy czy mi sie w koncu uda :-( :-(

no i to jest dziwne,regularne bez problemów i problem,a faceta badałaś :-) bo my się tu faszerujemy na zdrowo a oni co ?
Ja mojego gnębie za każdą kawę powyżej 1 dziennie :-) robie foch i potem wykład o szkodliwości :-D

akuku moze zbadaj meza na jakosc nasienia, mi do glowy by nie przyszlo jeszcze pare m-cy temu, ze moze moj zgred nie domagac, a tu popatrz jaki zonk. Oj ja tez mialam cykle w miare regularne z mega bolesna owu, po urodzeniu matyldy popieprzylo mi sie od porodu, zero pologu, potem czyszcenie macicy, potem mialam wkladke mirene trzy lata no i rok temu wyjelam i do lipca spoko tak jak przed ciaza, a potem juz tylko gorzej...

anabelko - nie uwyzwalam testow bo w tym cyklu sie nie staralam:-D
kochalismy sie (maz mnie dzisiaj uswiadomil) 2 razy bez zabezpieczenia
jeden raz mam zaznaczony a drugi raz.. chyba byl nawet wczesniej
a potem gumeczki
wiec nie ma mozliwosci ciazy...
teraz juz sobie kupilam testy owu na nowy cykl:-D

tamten miesiac odpuscilam glownie z powodu neuralgii

ja w ogole sie dziwie bo moje cykle byly dlugie a tak o to
3 do tylu 52 dni
poprzedni 40 dni
a ten wychodzi 30 pare..
wiec stabilizuje sie wszystko:tak:

hmm jak poogladalam wykresy wczoraj to sporo dziewczyn mialo maly wzrost ( w sensie stopniowy - a nie zadne skoki 0.2) w fazie lutealnej a skonczylo sie to plusikami wiec dla mnie juz chyba nie ma zadnych wytycznych czy skok jest czy nie , chyba najwazniejsze zeby temperatura poszla w gore
a jak pecherzyk nie pekl to znaczy ze nie bylo owulacji???
to czemu temp poszla do gory??

reklama
Anabelko jakbym ja sie tak zdrowo odzywiala.jak moj m... Hehehe
On kawy nie pije a herbate slaba bez cukru.
no zdrowo sie odzywia, piwo ostanio byl okres ze raz na tydzien wypil piwko z kolega, ale juz nawet raz na tydzien nie pije.
Za to codziennie pije ok pol lamki do lampki czerwonego wytrawnego wina ale to dla zdrowia (lekarz zalecil).
Chipsow nie jada zadnych fastfoodow...
Wiec jak cos to ze mna bo to ja mam problem z waga I hotmonami w jakis sposob, bo waga wskoczyla.jak przestalam.katmic a to ewidentnie hormonalnie.
W 22 dc bede miec badany chyba progesteron. no I ovzywiscie po koli wszystko co trzeba. Jak nic u mnie nie bedzie to przebadamy m.

Anabelka ja przez dlugi czas staralam sie tylko na core czyli np. 5 dni przed owu I tak po kolei... A mialam pozneij owu bo liczylam 14 dni przed @ owu a ja mam 12 dni przed @ owu... Wiec starania wtedy byly ale nie takie jak powinny byc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry