die_perle
Fanka BB :)
Anabelciu u mnie tez jest malutko- na tyle malutko ze w pochwie ani na bieliznie nie ma ani sladu- nawet jak sie zwyczajnie podetre to nie zostaje slad dopiero jak wsadze do ujscia szyjki macicy- wtedy na papierze zostaje taki slad. No nic nie ruszam sie dzis z wyrka nic nie robie- i czekam grzecznie na jutro.
Kas przepraszam ale chyba dzis nie bede miala jak Ci wyslac paczki- chyba ze maz podskoczy po pracy- ale wysle obiecuje- na dniach:*
Karola niech sie nosek goi pięknie.
Akuku ty sie tak niestresowaj tym seksem...:*
Kamilka ponoc po podaniu immunoglobiny nie ma mozliwosci na wystapienie konfliktu w 2 ciazy...pozatym- w zapolodnieniu i zagniezdzeniu to nie przeszkadza- konflikt nastepuje jesli plod ma rh+ i jego krew zetknie sie z krwia matki...to dopiero moze miec miejsce po zagniezdzeniu jak zacznia sie budowac naczynia krwionosne...
Karotka SMACZNEGO!!!! ZROBILAS MI SMAKA
Kas przepraszam ale chyba dzis nie bede miala jak Ci wyslac paczki- chyba ze maz podskoczy po pracy- ale wysle obiecuje- na dniach:*
Karola niech sie nosek goi pięknie.
Akuku ty sie tak niestresowaj tym seksem...:*
Kamilka ponoc po podaniu immunoglobiny nie ma mozliwosci na wystapienie konfliktu w 2 ciazy...pozatym- w zapolodnieniu i zagniezdzeniu to nie przeszkadza- konflikt nastepuje jesli plod ma rh+ i jego krew zetknie sie z krwia matki...to dopiero moze miec miejsce po zagniezdzeniu jak zacznia sie budowac naczynia krwionosne...
Karotka SMACZNEGO!!!! ZROBILAS MI SMAKA