• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej dziewczyny, kamilko przykro mi :( a moze jeszcze wyjdzie pozytyw ????trzymam &&&&&&, die koniecznie idz do lekarza,

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Emalia 82 -21.01.2013-17.02.2013 II kreseczki 9 cs
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 08.01.13 - 08.02.13 - 4 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 22.02.2013 - 31.03.2013 - cykl 3

reklama
napierdziela mnie podbrzusze normalnie jakbym miala zaraz@ dostac
a szyjka uciekla do gory, robi sie twarda i chyba sie zamyka:szok::szok:
zero sluzu
wtf???

Die - ja tak mialam w pierwszej ciazy ale z przemeczenia
ginekolog dala mi 3 zastrzyki (juz nie pamietam czego)
spokojnie, bezowe uplawy to jeszcze nic groznego ale zawsze warto isc i zobaczyc o co kaman :*

Ostatnia edycja:
Anabelko no nie wiem pomysle :):zawstydzona/y: zobacze jaki test dzis wyjdzie, bo ja chcialam dac rowne szanse na chlopca i na core :P:P...
:-p:tak::dry:
stary akumulator w moim aucie szlag trafil i m kupil nowy ...:tak: odkupil winy :rofl2:

Viki z przedszkola wróciil byl grzeczny ale na poczatku zaplakal:-( ...na szczescie ma Alexa i go wolaja w razie czego hehe :tak::-D:P

Die jutro do gina :) bedzie wszystko w pozasiu zobaczysz :):tak:wiesz ja nei wiem czy taki sluz z kawa mialam bo se nigdzie nei grzebalam:confused::baffled::rofl2: jak bylam w ciazy :) i tobie radze to samo :):tak::tak:

Tilli kurde wez nic nie mow :P:P jutro testuj :tak::-p:-D

Karola ojj biedactwo z tym noskiem :) ale dobrze ze to "tylko" nos :) :tak: najwazneijsze ze jestescie cali i zdrowi :tak:;-)

ide obiad robic:tak::tak:;-)

Hej :-) Czytam cały czas co u was i nadrabiam zaległości ;-)U mnie bez zmian.. Tzn. @ nadal nie ma,ale po wczorajszym negatywnym teście NIE ROBIĘ WIĘCEJ!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam dość rozczarowań i tego wiecznego czekania.. Ale ponieważ mnie wysypało na buźce,to pewnie zaraz @ dostanę..i odetchnę z ulgą,bo zaczniemy znowu staranka,a jak się znów nie uda,to definitywnie już do gina..Ehh...
Idę sobie zrobić kanapki z jajeczkiem,pomidorkiem i cebulką :-):-)
limonka oficjalnie gratuluję ci serdecznie :-):-)

Anabelko no nie wiem pomysle :):zawstydzona/y: zobacze jaki test dzis wyjdzie, bo ja chcialam dac rowne szanse na chlopca i na core :P:P...
:-p:tak::dry:
stary akumulator w moim aucie szlag trafil i m kupil nowy ...:tak: odkupil winy :rofl2:

Viki z przedszkola wróciil byl grzeczny ale na poczatku zaplakal:-( ...na szczescie ma Alexa i go wolaja w razie czego hehe :tak::-D:P

Die jutro do gina :) bedzie wszystko w pozasiu zobaczysz :):tak:wiesz ja nei wiem czy taki sluz z kawa mialam bo se nigdzie nei grzebalam:confused::baffled::rofl2: jak bylam w ciazy :) i tobie radze to samo :):tak::tak:

a ja grzebałam bo musiałam (luteina dopochwowa)
ale kawa z mlekiem u mnie była po wprowadzeniu luteiny dopochwowej,a tak brałam sam duphaston i miałam to 2 dni i malutko,ale znowu to było w okolicach 12tc

reklama
anabelka w pierwszej ciazy dopoki sie krew dziecka z matki nie zmiesza konfliktu nie ma ale moj syn mial + a ja - wiec po porodzie automatycznie dochodzi do konfliktu i zaczynaja wytwarzac sie przeciwciala zeby nie rosly dostaje sie immunoglobuline:tak: teraz przy drugiej te przeciwciala ktore juz tam cos ich jest beda dzialaly niekorzystnie na ta ciaze:-( Gdyby synek mial - tak ja ja konfliktu by nie bylo:tak:

karotka nie martw sie najwyzej dalej bedziemy daalej sie starac swiat podobno sie nie konczy jeszcze;-) chyba ze wybiora papieza murzyna:-D

Akuku ty sie za dlugo nie gniewaj bo jednak bez tego narzadu zajsc w ciaze sie nie daj:tak: a mame to ty musisz troche pogonic:-) nie musi wiedziec ze sie staracie o 3 ale kurde chyba kazdy ma jakies potrzeby fizjologiczne...

ja tak sp. tescia zalatwilam bo jak cos wypil to wydzwanial do meza... i trul trul wkoncu zabralam telefon i mowie" Przestan wydzwaniac bo nawet pobzykac sie nie da:rofl2:" hehehe od tamtej pory mielismy spokoj:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry