• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Wiecie ja juz nie wiem co mam myslec no nic czekam do poniedzialku jak @ przyjdzie to narazie bede wam kibicowac a sama znow zaczne za 3 miesiace jeszcze ta choroba mnie rozstraja no mam nadzieje ze ten test jest mniej czuly niz tamten :-( teraz jak patrze to jakis moze cien jest ale boje sie ze ja go na sile widze :no::-(

reklama
die no ja tez cały czas myśle sprawdzam zestresowana chodze no ale staram sie robic wszystko to co robiłam do tej pory. Czasami sie tak inaczej czuje nie wiem jak to pisac wczoraj jak jeździłam samochodem to takie jakies dziwne pieczenie w całym brzuszku czułam
a powiedz mi jeszcze bo ty pod stygna. masz opis fasolki szukałam i nie moge znaleść

Kamilka &&&&&& trzymam za Ciebie może rzeczywiście choroba Cie połamała i teścior taki wyszedł bo jesli miałas pozytyw a brałas jakies goraczkowe tablety lub na przeziębienie to wyjdzie ujemny tak mi babka powiedziała żeby zrobiąc testy nie przyjmowac nic spróbój niczego nie brac i za 2 dni zatestuj
ja tez przeziębiona ale na syropie dla mam i krople homeopatyczne które i tak nie pomagają no ale wyjscia nie mam

Limonka tylko ja nic jeszcze nie lykalam wczoraj poszlam z goraczka spac ale lekow nie bralam :-( po to zeby ten test zrobic i albo ja tej bladziuchy nie widzialam w tym swietle kuchennym albo ona poprostu przebija po jakims dluzszym czasie nie wwiem:confused:
I rano jak juz bylam cala mokra jak wstalam i ten test nie wyszedl walnelam sobie polopiryne S bo myslalam ze zejde:baffled:
Tylko maz znow zachumorzony ze glupia jestem kolejny raz robie test przed planowanym okresrem i sie dopatruje i mowi ze jego tym tez stresuje teraz mi mowi ze kupie test najwczesniej w poniedzialek bo mnie zagryzie:-D

Limonko- mi tam sie wyswietla opis automatycznie pod suwaczkiem adekwatnie do tygodnia ciązy.

Moja lekarka oddzwonila- bo zadzwonilam do praxis swojej z prosba o kontakt- i mowi ze taki sluz/plamienie to moze byc zaschnieta krew z macicy i to moze byc spowodowane konfliktem serologicznym bo ja mam rh- a moj M rh+ , kazala wstrzymac sie od stosunkow i sie oszczedzac a jutro na wizycie wszytko sprawdzi dokladnie- ale kazala sie nie "strachac" bo taka mala ilosc nie powinna byc grozna!

z jednej strony mi ulzylo z drugiej ....sie boje:(

przepraszam ze wma smece...:(

Kamilka &&&&&& trzymam za Ciebie może rzeczywiście choroba Cie połamała i teścior taki wyszedł bo jesli miałas pozytyw a brałas jakies goraczkowe tablety lub na przeziębienie to wyjdzie ujemny tak mi babka powiedziała żeby zrobiąc testy nie przyjmowac nic spróbój niczego nie brac i za 2 dni zatestuj
ja tez przeziębiona ale na syropie dla mam i krople homeopatyczne które i tak nie pomagają no ale wyjscia nie mam

przepraszam,ale co za idiota Ci takie głupoty nagadał,jeśli ktoś bierze coś przeciwgorączkowego to test ciążowy nie wykryje hormonu ciążowego,to co się dzieje w tym czasie z dzieckiem jeśli hormon spada...

Akuku
nie bądź taka,jeden dzień Cię nie zbawi,dzisiaj temperaturę masz niską więc nie przejmuj się,weź go w obroty dzisiaj wieczorem :-) bo owulacja i tak przed Tobą i głowa do góry

U mnie pierwszy zasikany test w tym cyklu i testowa jest jaśniejsza od kontrolnej czyli wynik negatywny,jutro sikanko na nowo :-)

Ostatnia edycja:
Limonko- mi tam sie wyswietla opis automatycznie pod suwaczkiem adekwatnie do tygodnia ciązy.

Moja lekarka oddzwonila- bo zadzwonilam do praxis swojej z prosba o kontakt- i mowi ze taki sluz/plamienie to moze byc zaschnieta krew z macicy i to moze byc spowodowane konfliktem serologicznym bo ja mam rh- a moj M rh+ , kazala wstrzymac sie od stosunkow i sie oszczedzac a jutro na wizycie wszytko sprawdzi dokladnie- ale kazala sie nie "strachac" bo taka mala ilosc nie powinna byc grozna!

z jednej strony mi ulzylo z drugiej ....sie boje:(

przepraszam ze wma smece...:(

jakie śmiece...stara krew jakby nie było jest ok,gorzej jak jest żywo czerwona lub pojawia się skrzep,więc pooszczędzaj się jak Ci radziła,będzie dobrze :-)

Ja wolalam nic nie brac przed zrobieniem testu kiedys tak mialam ze bralam leki na nerki i akurat robilam test bo okres mi sie spoznil i wyszedl pozytywny a za 3 dni dostałam okres bylam w szoku myslalam ze poronilam ale lekarz mowi ze ciazy nie stwierdza i raczej jej nie bylo tylko poprostu ten lek tak ma ze zaburza hormony:baffled:

Wogole wiecie co obawiam sie jednej rzeczy bo tez mam konflikt z synem mialam bo ja mam Rh- a synek i maz Rh + i po nim zostały mi przeciwciala mimo iz przyjelam immunglobuline i teraz one nie daja sie rozwijac ciazy i ja odzucaja albo juz sama nie wiem...

kurde a my z synem kipimy strasznie ten juz zasmarkal 3 paczki chusteczek od rana :dry: ubralam nas troche przewietrzylam i na balkon wywalilam posciel bo calkiem fajknie slonecznei jest:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry