• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

no to będę zaznaczać jako zaburzona, jak nastawię sobie budzik na 7 to znając mnie nie usnę później, co innego jak mam iść do pracy, budzik dzwoni o 7 ja włączam drzemkę i śpię te 5 minut jak zabita, chyba myśl o tym, że muszę zaraz wstawać do pracy tak mnie usypia :-D

reklama
ja badam codziennie rano pod prysznicem:tak:

najgorsze sa dla mnie stwierdzenia
miekka twarniejaca
twarda mieknaca i
srednio twarda
srednio miekka

:-D:-D:-D:-D

ja to idealnie potrafiłam ocenić w staraniach o pierwsze dziecko,nawet wysokość,wiedziałam kiedy się zaczyna obniżać i kiedy idzie w górę,teraz nie wiem czy jest wysoko czy nisko...ale zamknięta,prawie zamknięta,twarda czy miękka wiem :-) dzisiaj mam bardziej otwartą niż wczoraj,ale śluzu płodnego jeszcze nie mam,dzisiaj mnie zalewało ale to pozostałość nasienia z wczoraj,nawet rzy badani uszyjki dziś wieczorem był ciągnący więc to resztki nasienia zapewne

Tilli ja jak narazie wyczulam to cos :-P narazie nie czuje nic poza tym :-) hehe moze w koncu sie naucze, ale licze na to ze nie bede musiala :-) tzn. Teraz po owu odpuszcze calkowice badanie szyjki bo zwariuje.:-(

szyjka też jest dobra dla oceny czy owulacja była czy nie,u mnie w cyklu bezowulacyjnym była określana przezemnie jako średnio otwarta,po cyklu owulacyjnym twarda i zamknięta,więc szyjka też może sugerować to czy owulacja była czy nie,ja od jutra zaczynam sikać na testy owulacyjne :-)

Dobranoc dziewczynki :-)

Hej dziewczyny ja tak samo jak domi nie udzielam się zbytnio co by was nie zanudzac ale i tak czekam z niecierpliwoscia na II krechy każdej z was więc zaglądam czasem

Limonka Emalia Kamilka WIELKIE GRATULACJE

Hmm co jak co ale zauważyłam że tutaj w ciążę zachodzi sie hurtem tzw grupowo więc zaraz znów ktoś 2 kreseczki zobaczy

Kasoku napewno kochana zobaczysz je także i tu sama na pewno nie zostaniesz :)

Ja dziś powiedzialam w pracy tam gdzie dorabiam myśleli że chce zrezygnować haha w szoku kompletnym ale reakcja pozytywna. Gratulowali itd. Więc chyba ok :) jutro mam 1 wizyte w szpitalu i coś spać nie mogę to chyba ekscytacja hihi

Pozdrawiam was i trzymam kciuki oraz śle fluidki :**!

Hej dziewczyny

Ja sie pozbierac nie moge.. Ten test wyszedl negatywny:( nastepnym razem jak beda 2 tluste krechy bede sie cieszyc.. Przepraszm;(

W takim razie jak @@@@ przyjdzie to znow zaczynamy za 3 miesiace:(

Ide dzis do lekarza mam goraczke od 4 dni straszne zawrpty glowy i kaszel od 3 dni:(

haloooo a co to za nastroje od rana??

Kamilko - nie wiem co powiedziec...czyzby tamten test to byla taka chamska ewaporacyjna?????????
ja tak mialam 2 cykle temu:-( bardzo bardzo mi przykro:-(:-(:-(:-(
moze warto jeszcze sie nie nastawiac negatywnie ale poczekac pare dni?
ehhh....
i idz koniecznie do lekarza, biedactwo, kuruj sie

Akuku - a Tobie co??? co to znaczy cykl do dupy???

Domi, Miciurka!!!!!!!!!!!!!!
ja ja sie ciesze, ze sie odezwalyscie
wlasnie o to chodzi, zeby wpasc od czasu do czasu powiedziec heloł;-)
jak sie czujecie, jak rosie brzuszek, kiedy poczujecie pierwsze kopniaki, czy kompletujecie wyprawke
ciesze sie ze u was wszystko dobrze:tak:

Miciurko - fajnie ze w pracy dobrze zareagowali! to bardzo wazne:tak:

Kamilko bardzo mi przykro:-(

Till ladna tempka u Ciebie :-)
Aj wkurza mnie wszystko.... Moja mama siedzi do samej nocy I wcxoraj moj m stwierdzil ze jest zmeczony.... No I sie wkurzylam na niego :-( kurde zachowuje sie jakby nie rozumial ze kobieta ma okreslone dni plodne, ja rozumiem ze owu u mnie jeszcze nie bylo, ale ja bym chciala starac sie towniez przed owu jesli to by mialo pomoc...a ty doopa...
oczywiscie jak mu sie jajka zapelnio to wypali z textem czy staramy sie o dzidzie...
Naprawde czekam jak glupia na plodne dni a on mi takie jaja robi ;/;/
Kurr... Mierze tempke codziennir o 5 sprawdzam sluz grzebie sobie by wymacac szyjke, az mnie nadgarstek boli bo ja nie siegam albo ledwo co I szlag mnie trafia...

Dobra nie wazne, mam podly humor bo znerwow.wczoraj nie moglam usnac.
Zycze wam milego dnia kochane :-)

heyy kobitki tak naszkrobałyscie że sie pogubiłam
kamilka ojjjj przykro mi ale spróbuj jeszcze raz za kilka dni trzymam &&&&&

hmm troszke podźwigałam wczoraj i mnie troszke brzuch bolał no ale przyleciałam do domku podrzemałam chwilkę i było oki ale sie przestraszyłam :-(:-( mam tylko nadzieje że moja fasolcia ma sie oki kurcze chciałam jechac do gin no ale mój mówi że jak nic mi sie nie dzieje to żebym poczekała fajnie mu sie mówi a ja tu od zmysłów odchodze ehh:crazy:
hmm no i jakos żadnych większych objawów niż smaki na zupy hehe to nie mam i czasami mnie muli

trzymam za was &&&&&&&&&&&&&&&&& aby sie posypały II krechyyy

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki

Kamilko- jesli @ nie przyjdzie powtorz test w sobote albo poniedzialek- przeciez wszystkie tam widzialysmy II kreski????

Limonko
ja dzis tez mam straszny strach...w nocy mialam glupi sen i rano jak sie obudzilam poszlam do wc zeby jakso tak sprawdzic czy wszytko ok- i podtarlam sie chusteczka tak gleboko do samej szyjki i mi na papierze zostalao troszke takiego poprzezroczystego sluzu zabarwionego jak kawa z mlekiem czy cos takiego- bardzo malo i tylko tam wysoko on jest- ale ejst- i jestem wystrasozna nie wiem co robic- jechac do lekarza czy czekac do jutra? moze to nic takiego moz eto normlane...oczywiscie musialm wejsc na neta- poczytac ...i az mi sie slabo zrobilo.....takie tam rzeczy pisza!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry