• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilli masz racje ja nie jestem od poczatku ale Lori zawsze pomogla :-)
Mam nadzieje ze sie nie gniewasz ze tak wszystko opisalam w poscie wyzej ?
Buzka :-)

reklama
Tilli ale ja sluz spoko jestem w stanie wyczuc, ale nie dam rady cyz jest otwarta zamknieta miekka twarda itd no nie siegam :-(

Dzieci baje ogladaja juz po kolacji w pidzamka umyci tylko do lozeczka wskoczyc :-)

Tilli no o to ze pisalam Karoli o Twoim starankach o Oliwke :-)

No I wsadzilam dwa palce I dalej nic nie czuje, a zapadniecia nie mam czyli zamknieta I wysoko chyba... Ahh nie znam sie :-P

Karola a juz nie zasnies po zmierzeniu tempki ?? ja mierze o 5 rano I ide dalej spac :-) Wiesz u mnie raz sie zgadza a raz nie :-)

A, Tilli mialam pisac bo termometr wychladza dla tego pomiar po nawet pol godz. nie bedzie wiarygodny :-) ale tak jak mowisz to raz pokazuje w miare ok a raz nie :-(
Dla tego pierwszy pomiar po obudzeniu I ewentualnie dodaj odjac.

Karola jak zmierzylas o 8.30 a powinnas o 7 to odejmij w zaleznosci jaki masz termometr jak z jednym miejscem po przecinku to 0,1 a jak dwa to mozesz o 0,15. Zaznacz jako zaburzona :-)

Ostatnia edycja:
Hej jeszcze zagladam...
Mam tescior!!! Jutro zrobie tylko poeiedzcie czy o 4 rano nie za wcxesnie? Bo tak wstaje siku bo maz do pracy wstaje....

Kurde i mam kaszel goraczke i co tu teraz wziasc ?? Chyba sie przemecze i jak test pojdzie pozytywny to wale popoludniu do lekarza:)niech mnie oslucha bo sie wykoncze...

Dobranoc

heheh Akuku no co ty kochana:-D sama prawda
niewiedza boli;-) tak robilam. wiec nie ma sie o co gniewac :-D

Kamilka - wow super!! no to czekamy do jutra rano:tak:

Akuku - e tam wychladza:-p czasem idzie do gory, czasem spada w dol
wiec ja mierze w odstepstwie max 30 min i zapisuje co mam bez dodawania i ewentualnie zaburzona
a jak z odstepstwem 15 min to nawet nic nie zaznaczam

Karola:-D aaa bo ja myslalam ze to tak jednorazowo
to mierz o 8 i odejmuj i zaznaczaj zaburzone i dlaczego:tak:

reklama
Hej ;)

Tili - ja zaglądam do Was i podczytuję żeby zobaczyć czy są jakieś kolejne, którym się udało ;-) Ale tak, jak piszesz, ja w Waszych tematach nie bardzo się mogę wypowiedzieć, a i Was sobą nie chcę zanudzać :-D
Czekam z niecierpliwością aż wszystkie będziemy w ciąży i będziemy miały wspólne, niezwykle przyjemne tematy, jak mdłości, przybywające kilogramy i rozstępy :-D

Kamilka - trzymam kciuki za jutrzejszy test :-) 4 rano będzie ok, ja też testowałam o takiej porze, bo tak mi się chciało sikać, że nie wytrzymałam już dłużej (to był mój pierwszy objaw ciążowy:-D)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry