• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola to do bojuuuuuuuuuuuuuuuuu :-D:-D:-D:-D
Akuku ja bym tak nie wytrzymała z moją mama pod jednym dachem choć mam z nią dobry kontakt to nie ma takiej opcji nnołłłłłłłł łęjjjjjjjjjjjjjj:-D:-D poza tym mój G by mi ultimatum postawił albo ona albo on tak wiec ja sie ciesze że mieszkamy sami + mój dziudziuś na czterech szłapkach :tak:

reklama
nie napalam się bo już mi raz wyszły dwie tłuste II na teście owu a owu nie było więc chill out!

w poniedziałek wybieram się do Gina, mam nadzieję, że ta babka ma usg w gabinecie i podejrzy mi czy coś się tam kluje w jajnikach, jakieś pęcherzyki ładne :happy:

a powiem Wam, że taką mam chcicę dziś, że ulala :-p to chyba przez ten tygodniowy post w szpitalu :-D

Anabelko na dziewczynke marne...:/:/

A co do sluzu to ja mak plodny od 5 dni... Wiec wcale sie nie zdziwie jak jutro bedzie skok tempki...

ale jakieś dni to było przecież nasienie pisałaś ...

Tilli ja sie nie nastawiam ze przed owu tylko dziewczynka a po owu tylko chlopiec ale podobno przed owu zwiekszam sznase na dziewczynke a jak jest to sie nie dowiem... Ehh dzisiaj sie juz chyba nic nie wydazy :/:/ nic na sile :-(

no tach bo plemnik irodz żeńskiego to takie tłuste kluchy ale wolniejsze za to męskie to chudzielce :-D i krótko żyją ale szybciej zapiep..ja :-D szanse i tak masz,jeśli np.facet ma słabsze nasienie to zanim dopłyną wszystkei męskie pozdychają hehe :-)
Zobaczysz co z tych staranek wyjdzie :-) kciuki zaciśnięte :-)

ja mojego dzisiaj pytałam kiedy chce się bzzzz.....i odpowiedź najbardziej prawidłowa zabrzmiała "a kiedy trzeba" :-)

ale pamiętam że u mnie pojawiał się na zewnątrz śluz płodny po owulacji nawet a tak chyba było go malutko i w środku...gubie się w tym bo to wszystko nie jest stałe...no u mnie jedynie faza lutealna ma 13 dni,w cyklach bezowulacyjnych bywa dłuższa...ale jutro sikne znowu na test.Teraz mam to "naoliwienie" w środku,ślisko tam jest.Ciekawe jak tam szyjka :confused: musze ją za chwilę sprawdzić,lecę pod prysznic :-D Wiem jedno u mnie nie mogę się sugerować śluzem,bo tak robiłam podczas ponad rocznych starań o Kubę

Anabelko mi sie wydaje ze to nie byly plemnicxki a jesli tak to sluz plodny mam 4 dni :-)
Jejku jak mi sie chce heheh same wiecie co :-)

Limonka no ja juz tez nie daje rady :-P tak sie nie da... Jestem u siebie a jednak ograniczona... a co moj m musi czuc??

No nic mam zamiar go dzis przatakowac I nie ma to tamto, najwyzej bedzie 3 chlopak :-)

Anabelko mi sie wydaje ze to nie byly plemnicxki a jesli tak to sluz plodny mam 4 dni :-)
Jejku jak mi sie chce heheh same wiecie co :-)

Limonka no ja juz tez nie daje rady :-P tak sie nie da... Jestem u siebie a jednak ograniczona... a co moj m musi czuc??

No nic mam zamiar go dzis przatakowac I nie ma to tamto, najwyzej bedzie 3 chlopak :-)

to działaj :-) i daj znać jak poszło :-D ale skutecznie i do ostatniej kropelki :-) i jutro to samo a może się uda

No dzisiaj musi byc a dalej to jak bedzie jam.sie obu chcialo kto wie moze to bedzie ten szczesliey strzal.

Sluzu coraz mniej I bol prawego jajnika...
No ciekawa jestem czy jutro bedzie wzrist czy pojutrze. W sumie.zawsze 2 dni przed owu mam test owu pozytywny. No zobaczymy.

ja mojego dzisiaj pytałam kiedy chce się bzzzz.....i odpowiedź najbardziej prawidłowa zabrzmiała "a kiedy trzeba" :-)

hahaha anabelko bo nasze chlopy juz tak reaguja na nasze bzyku bzyku, moj chlop tez pyta "a kiedy powinnismy",

Karola no to dzisiaj do roboty az pewnie wiury poleca :-), mi niestety znowu libido szwankuje, niby wczoraj mialam ochote ale ja bym chciala tak baaardzooooo.

a mi dalej ovu nie dziala, tzn nie moge wpisac temperatur i nie widze ich, wszystko zaznaczam na komorce, tam wszystko dziala, a dlaczego na lapie nie dziala????

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry