• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola ja mam czuja hehe albo tylko chce miec??
Naprawde chce wierzyc ze sie udalo I mam nadzieje ze nie bede miec.zadnego spadku tak szybko jak w.poprzednich cyklach.
Tak czy siak testowac bede najpozniej 9.03 ale kto wie moze wczesniej sie skusze :-)

reklama
Akuku - przenos sie! hehe juz dawno ci mowilam:-D
ja swoje miasteczko kocham na maxa
czuje sie tutaj po prostu jak u siebie

Karola - ja tez po licencjacie z filologii angielskiej trafilam na kelnerke hehe;-) wtedy bylam na czarno za 4 funty na godzine, ale bylam sama, starczalo

Missiiss - masz mejla? rozmawialam z mezem i zaciagnelam jezyka u siebie w pracy:-p
chcialabym dokladnie wiedziec co zamierzasz i co bys chciala:tak:

jezeli chcialabys dostac prace w UK to starania chyba bedziesz musiala odlozyc bo trzeba przepracowac odpowiednia ilosc tygodni zeby dostac macierzynskie:sorry2:

Karola - ohh to mam nadzieje, ze faktycznie wiedza co robia
a moze to sie samo zrosnac?
teraz to w sumie wszystko byloby nie w pore gdyby sie okazalo ze fasolinka jest prawdA?;-)

Tilli zeby dostac macierzynskie trzeba przepraciwac chyba 6 miesiecy I to moze byc w trakcie ciazy :-P a wiem bo sama mialam taka sytuacje...

Ajj a jest praca tam u was ??
Kurde moze uda mi sie mojego namowic ?
Ja bym.chciala bo blizej wszedzie I no zmienilabym otoczenie a tego mi chyba trzeba...

hej, a ja wlasnie z zebrania w przedszkolu przyszlam i wychodzi na to,ze moja matyska rzadzi dziecmi, przodownik maly, po mamusi hahahaha.
die dostalam i ogromnie dziekuje i bede dziekowac jeszcze dluuugooooooo!!!!!!!
Limonko a ty tymi CYCORAMI to wiesz he...he...he (tez bym chciala takie chociaz w polowie)
domi super brzuchol oddawaj go :)

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4 ????

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 03.02.13 - 08.03.13 - 5 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 23.02.2013 - wielka niewiadoma - 3 cykl
Emalia82 ?

Ostatnia edycja:
Ależ dziewczynki się rozpisałyście :-)

kasoku no to mam bliżej do Ciebie,ja jestem z Rudy śląskiej :-)

Nie widzę Twoich temperatur cholerka :dry:

Dziewczyny byłam dzisiaj u swojego gastrologa z wynikami (jelito drażliwe,podejrzenie nietolerancji laktozy) na nietolerancje miałam zrobić prowokacje,no i zrobiłam,zaraz puszczę pawia :szok: no dobra laktoza sio z mojej diety,ale teraz mnie muli i nie wiem co z tym zrobić,do tego mam znowu anemię związaną z niedoborem żelaza,znowu będę z kupką biegać do laboratorium i to 3 razy bo na krew utajoną będę robić badanie.I muszę brać przez 3 miesiące żelazo 2 razy dziennie,no i na kartce do innego lekarza napisał by przebadać hormony i porobić wszystkie badania związane z układem rozrodczym by się dowiedzieć skąd mam problemy czy z niedoboru żelaza czy z innego powodu.

Oj Domi przegapilam:-D sliczny brzusio!!!! jaki widoczny juz;-):tak:

wiesz Agatko - jezeli Twoj ma dobra prace a ty i tak chcesz w ciaze zajsc to po co przenosic sie?;-)
ja nie wiem czy znalazlby cos lepszego niz ma teraz

reklama
Kochane zbadalam wlasnie szyjke I jest nisko bo piereszy raz wyczulam miejsce gdzie szyjka sie otwieta... I teraz czuje wyraznie pasek, a wtedy co myslalam ze jest otwarta to ja ledwo co ja wyczulam, wiec sie musze duzo nauczuc...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry