• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola - ohh to mam nadzieje, ze faktycznie wiedza co robia
a moze to sie samo zrosnac?
teraz to w sumie wszystko byloby nie w pore gdyby sie okazalo ze fasolinka jest prawdA?;-)

no zobaczymy co powie neurochirurg, mam nadzieję, że nie będzie mi chciał tam grzebać, oby powiedział, że tak może zostać i samo się zrośnie.

hmm, co do fasolki to za jakiś czas będzie wiadomo na czym stoję. A propo, ile dni po owu tempka powinna wzrastać by było sens testować?

tili jak zapraszasz w swoje rejony to ja tam chętna jestem i to bardzo :tak:

Akuku może umówimy się razem na testowanie? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
tempka karola kilka dni rośnie a później chyba jest wyższa i utrzymuje się na jednym poziomie a rosnie nie wiem do 10 dni do 12 dni od owu ?? to chyba też zależu od organizmu. pooglądaj sobie kilka wykresów na npr albo ovu. ale tak zazwyczaj 12 dni od owu i już można na teście ciążowym coś zobaczyć ja miałąm w 11 dniu cyklu blade kreski emalia też wcześnie więc w zależności kiedy doszło do implantacji te minimum 3 dni trzeba od niej odczekać ale kiedy była to też raczej czarna magia :)

dobra ide spać dobrej nocy dziewuchy wy moje wszystkie razem wzięte kochane i jedyne :)

Ostatnia edycja:
missiissku oby sie twoje marzenia spelnily,
karola oby ten oczodol sie sam zrosl, ale moj m mowi,ze w razie czego wklada sie cewnik do nosa i nastawia, wiec jeszcze nie tak zle,
anabelka, no to bliziutko mieszkamy, moze w trojke sie spotkamy???
emalia mam nadzieje, ze u ciebie ok???
die kochana gdzie jestes nie zostawiaj tak nas, hej,hej????

a mi ovu dzisiaj wciaz mowi,ze mam dni plodne, po poludniu przytulanko bylo i na dzisiaj finito, bo mi pochwa ucieknie...:)

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4 ????

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 03.02.13 - 08.03.13 - 5 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 23.02.2013 - wielka niewiadoma - 3 cykl
Emalia82 ?

Ostatnia edycja:
karola spoko cienki cewnik, ale wtedy jak masz zlamanie z przemieszczeniem i zakleszczone miesnie galki, a sadze, ze nie masz, wiec nic sie z t tym nie robi samo sie zrasta i juz.

Karola jak dla mnie ok to ktorego testujemy ?? Tylko Ty mozesz wczesniej ode mnie :-)

Ja wlasnie zmierzylam tempke I jest nizsza niz wczoraj wieczorem... No ciekawa jestem czy to ma jakies znaczenie... Heh...oby nie bo sie zalamie jak jitro tempka spadnie bo to za wczesnie na spadek...

Dobra kochane ide spac..

A wlasnie moje kochane dzieci zawsze przychodza do ajs w nocy wlasnie w dniach kiedy moja tempka ma znaczenie... Wczoraj Alex przyszedl o 1 I mowie co jest budzik znowu nie.zadzwonil o 5 ?? Patrze a to 1 :O I mowie Alex kazdy ma swoje lozko prosze isc spac do siebie, bo mnie.kopiesz I sie nie.wyspimy...
Ale mamo ja sie.chce przytulic...przytulilam I mowi:
Poprzytulamy sie jutro synku mykaj...
Niechetnie ale poszedl, a ja mialam wyzuty sumienia ... Ehh
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Tili no tak reklamujesz swoje miasteczko że zaraz całą banda dziewczyn chętnie zawita hihi ;-)

Karola - będzie dobrze z oczodołem, bynajmniej masz konsultacje pytaj o wszystko ;) a z Akuku zaciazacie razem bo tutaj zaciazamy parami co by samotnie potem nie rodzić haha ;)))) fluidki są słane 24/h więc się wszystkie zaraża zaraz ;))

Kasoku - no to masz małego bosika w domu jak Matyska rządzi w przedszkolu haha ;)) a z testem owu tylko 1 pozytyw się liczy ale dawaj czadu co 2 dzień i nie ma opcji musisz zaskoczyć :-)!

Domi- super brzuszek ja nie mam jeszcze takiego ale powoli powoli ;))

Jak zrobię nową fotke to dodam :)
Wiecie co mi też się marzy przeprowadzka ale teraz nie mogę bo tu macierzyński itd a tak to szukała bym państwa z lepszymi warunkami pogodowymi bo ten brak słońca mnie dobija!

Mississ masz rację lepiej na spokojnie pojechać mieć jakiś plan no i żeby fer były zarobki a nie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry