• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Kamilko - GRATULUJE!!!!!:-D:-D:-D

ah dziewczyny hehe
no ja nie widze powodu dlaczego mialabym nie pomagac :tak:
ale tylko jak ktos na prawde chce!!!!!!

Karola -ty jako nauczycielka to moglabys spokojnie ubiegac sie o prace w szkole na wychowaniu poczatkowym:tak:

ah ja pamietam jak przeprowadzilismy sie tutaj to ja bylam sama 6 miesiecy z nowordkiem i 2 latka:baffled:
nikogo nie znalam, auta nie mialam, prawka nie mialam, maz daleko (zostal w Londynie pozamykac wszystkie sprawy) najgorszy okres w moim zyciu
ale teraz.. teraz jestem z siebie dumna
dalo sie wytrzymac, wytrzymaloscia i cierpliwoscia i praca mozna osiagnac co sie chce:tak:

dlatego uwielbiam to miasto - dalo mi o wiele wiecej niz moje polskie miasto urodzenia czy Londyn
poszlam na darmowe egzaminy z angielskiego - sponsorowane przez urzad miasta
zrobilam egzaminy z angielskiego i matmy co mi dalo mozliwosc wstepu na studia
a studia zaczelam jak Piotrula mial 6 miesiecy:-D jak mial 9 miesiecy dostalam prace
pracowalam od 9 do 17 a od 18 do 21 mialam uczelnie... ale znowu praca i wytrzymaloscia da sie rade

dlatego jak ktos chce i wiem ze da z siebie wszystko to pomoge z calego serca
nie lubie tylko wyzyskiwaczy i pracy na pol-lebka :baffled:

Akuku - dla mnie to rowniez jest przyjazn :*
niedlugo stukna 4 lata:-D

Missiiss
- masz e-mail;-) a tak w ogole najlepiej byloby sie styknac na skype

Ostatnia edycja:
Hej :-) Wczoraj już nie miałam siły wejść i poodpisywać :zawstydzona/y:

Kamilka - gratulacje!!!:-) Bardzo się cieszę i coś czułam, że tak będzie :-) Super!

Karola - to oby się okazało, że nie ma potrzeby nic z tym robić i samo się zrośnie. Pytałaś jak się czuję - no niestety nie przechodzę ciąży idealnie :-D Co prawda z końcem pierwszego trymestru skończyły się wymioty ale za to mam wciąż twardą macicę (lekarz na każdym badaniu to stwierdza), a od kilku dni często boli i twardnieje mi brzuch. Biorę nospę, staram się leżeć, ale nie zawsze daję radę, bo przy 3 latku czasem ciężko ;) No ale najważniejsze, że z maluchem wszystko dobrze, od jakiegoś czasu czuję jak się rusza więc jestem przeszczęśliwa :-)

I dziękuję Wam wszystkim za komplementy. Brzuch faktycznie mam ogromny - z Jaśkiem miałam taki w 6 miesiącu :-D Na szczęście na razie rośnie mi tylko brzuch i cycki :-D

Kamilka gratuluje :-) :-) no wiedzialam ze sie uda :-) trzymaj sie I spokojnych juz8 miesiecy :-P :-)

No dziewczynki ktora teraz bedzie testowac najszybciej.??
Chyba Karola Kasoku I ja czy ktoras jest przed nami??

Widzialyscie moja tempke 4 dzien juz taka sama ... Jeszcze tak nie mialam, mam nadzieje ze to pomoc tego castangusa tak.ladnje normuje I ze to zwiastuje na fasolke :-)

Akuku - jak to się mówi taki spadek to nie spadek ;))! Temp ogólnie wysoko tak czy siak więc jest ok

Tili jasne dlaczego by nie pomóc tak samo myślę, niestety kiedyś się też przyjechałam na pomaganiu-czyt. Kradzież rzeczy i inne nieprzyjemności.. Aha miałam pytać a jak pracowalas a potem jeszcze uczelnia to kto siedzial z dziecmi?

KAMILKA NO GRATULUJE TYLE NAS TRZYMALAS W NIEPEWNOSCI!! :) a mąż juz wie?

Die - jak tam Samopoczucie;)?

Karola - zależy jaka długa ma się FL, ale jak temp wysoko na terminie miesiaczki to juz można ' zacierać rączki' hehe ;)chociaż tutaj jednej laski wykres widzialam (jak miałam fazę.na wykresy) i jej spadła bardzo temp prawie do samej tej grubej krechy a i tak była w ciazy teraz jest.na tym samym etapie co ja więc chyba też z ta temperaturą to nigdy nie wiadomo - najgorsze to czekanie ! Ale coś mam przeczucie że ci się uda w tym cyklu! :-)

No i korzystając z okazji wklejam i mój brzuch ;)

Załączniki

• DSC_0104.jpg
    DSC_0104.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Miciurka ladny brzuszek :-)
a co do mojej tempki to dwie pierwsze po.owu byly zaburzone wiec mysle ze taka sama tempka od 4 dni, wlasnie spadku nie ma ( bo zaokraglajac to wszystki 36,7) ale soe dziwie bo to juz 4 dzien taka sams trempka a raczej mi sie wachala.:-P

Jeszcze 10 dni I bede.wszystko wiedziec.jejku musze sobie zajecie znalesc jakies na ten czas :-)
A ja juz sie ciesze jakby sie udalo:-) I oby:-)

reklama
Kamilka gratulacje!!!!!! wiedziałam, że będzie dobrze!!!!

Akuku nie wiem kiedy będę tesotwać, chyba pierwszy raz w życiu boję się zatestować :zawstydzona/y:

Tili spoko, mam przygotowanie pedagogiczne tylko czeka ja mogę uczyć? jestem nauczycielem angielskiego co akurat w Anglii jest średnią zaletą, hehe, co innego gdybym była np. nauczycielką matematyki czy czegoś tam, albo lekarzem, prawnikiem i do tego super znała język.

Miciurka ale fajny brzuszek! też mi się taki marzy.

kurcze, po wpisaniu dzisiejszej tempki (36,7) ovufriend zmienił mi datę owulacji z 21.02 na 24.02!!! o co tu chodzi?????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry