• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

anabelko ale ruda jest olbrzymia z ktorej rudy dokladnie, z wirku ,halemby, goduli, rudy rudy, chebzia, itd?????

Ostatnia edycja:
reklama
Tilli czy ta jego praca taka dobra ?? Nie wiem...
Wiesz ja jestem.zdania zd jak sie przenosic.to zanim dzieci do szkoly pojda...Alex zaczyna w tym roku...

ale co z mieszkaniem ? dostaniecie socjal na zamiane w innym miescie???
no to musicie sie powaznie zastanowic:-D:-D
fajnie by bylo

ktos jeszcze chetny w moje rejony?? hehe

Anabelko - w sumie to chyba dobrze, ze cie skierowali na badania hormonalne prawda?

Tilli nie wiem bo nie pytalam, ale mam kolezanke tutaj co w z corby tu wyjechala I tam miala socjal, ale mowi ze sie przeniesliz dnia na dzien I nie pomysleli o zamianie....
Ale ogolnie sie ludzie przenosza ...

No ja bym sie baaardzo.cieszyla :-) jejku mieszkac w jednym miescie z Toba to by bylo :-)
Ale wiezz ze wrazie czego musicie do nas na weekend przyleciec zeby zwidziec piekne miejsca u nas :-)
Ahh chyba bede cisnac mojego by pojechal na tydzien sie rozejrzec :-P

heheh Agatko - niech cisnie:-D:-D:tak:
spac jest gdzie:tak:
niech pochodzi po agencjach ale niech tez patrzy na reed.co.uk, totaljobs no i najwazniejsze direct.gov.uk
tam jest sporo prac i nie przez agencje:tak::tak:

hehe czaisz? jeszcze obie bysmy byly w ciazy:-p

Tilli ojj takk :-) kurde albo ja cos sobie znajde haha na pelen etat :-P hehe
No ja chce sie wyniesc z inverness :-P
A fajnie byloby miec fajnych znajomych blisko (choc Ty dla mnie wiecej niz znajoma, z mojej strony przyjazn :-) I to bedzie wieloletnia nie wazne jak daleko bedziemy od siebie mieszkac )ale wyznanie :-P
Wiesz co na zywo nie jest latwo znalesc dobra przyjaciolke ... Bo jednak ludzie czesto pod.siebie.chca zagarnac I czesto nie powiedza co mysla... A tu piszemy szczerze (przynajmniej ja mam takie wrazenie) nie nowimy tego co ktos chce uslyszec tylkk to co myslimy :-)

eee kurde się zapędziły no a o mnie to zapomniały :-p :-D to poczekajcie na mnie ja posiedze przepracuje swoje i razem pójdziemy no chyba ze was później dogonie ;-)ogólnie to powiem tak fajnie by było jakbym np z m pojechała i moglibyśmy pracować na zmiany tzn na produkcji nawet na początek. on na rano ja na popołudnie tak byśmy się wymieniali zeby ktoś mógl zawsze z dzieckiem być. kuzyn tak z zona pracują w szwecji i drugie dziecko już tak chowają. to by było genialne rozwiązanie ale nie wiem czy realne. jakbyśmy akuku i tili zeszły się w jednym rejonie ale super by było :) całkiem inaczej jak się osob pare zna a nie ze jest się samemu jak palec :)

tilli
ja jak najbardziej się pisze nawet na produkcje czy na sprzątanie cokolwiek bylebym miała jakąś umowe chociaz na zlecenie na początek no i bym mogła za wynajem się utrzymać pokoju i wyzywić. z m byłoby łatwiej pojechać a jak nie to najpierw sama miesiąc dwa się wkręcić i jego zbajerować już z dzieckiem jak znalazłabym mieszkanie po czasie. a na głowe tobie bym się też nie chciała zwalać bo też macie dzieciaczki a ja obca to tymbardziej. moge gdzies w garażu ewentualnie jak ciepło będzie albo jak ktoś wynajmie mi pokój to też może być. a powiedź mi wy tam miesięcznie zarabiacie czy tygodniówki są?? i jak najbardziej na spokojnie bo jakbym nawet mogła gdzieś cv swoje dac i nr telefonu jak najbardziej. w ogóle musiałabym ogarnąć chwile i poskładać wszystko do kupy mam dwutygodniowe wypowiedzenie w pracy więc nie spieszy mi się no i kase już zaczne odkładać żeby na start było. mama moja mi pożyczy bo ona to już się calkiem napaliła na mój wyjazd bardziej chyba niż ja... maila ci zaraz na priva podeśle :)
jezu no niewypłace ci się do końca życia no obłed jakby to się udało ... masakra

domi
piękny brzuszek :)

ja tam moge odłożyć starania mi to nie przeszkadza :)

Missiiss a no fajnie by bylo hehe we trzy w jednym moescie a to male miasteczko wiec fajnie hehehe bo wszedzie blisko a milo I cichutko:-)
Co tam we dwie sie do tilli zwalimy I juz widze jak bedziemy pracowac hahahahha :-P :-P zartuje hehe...
Nikt tu o Tobie nie zapomnial :-) a ja juz dlugo mysle o wyprowadzce ale moj nie za bardzo chce wiec musze go jakos namowic :-P tylko nie wiem jak :-)

reklama
akuku to jak ja do uk przyjade to już pomożemy ci z tilli go namówić ;-) kurcze świetnie by było zaczynam marzyć już w ogóle coś czuje że dzisiaj całą noc o jednym będe śniła hehe :)
jem właśnie cały kuban manhatanów z m masakra jak sięobżarłam. zdąrzyłam nawet zaliczyć test wdrożeniowy do roboty :)

kurcze humor mi sie poprawił no :) ide zobaczyc na mojego ovufrienda co tam mi dzisiaj podpowiada :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry