tiluchna
Fanka BB :)
kochana... jakie £5?? jak najnizsza krajowa jest £6.28 bodajrze? a w Londynie jeszcze wyzej bo Londyn to panstwo w panstwie
sluchaj, nie mowilam tylko o firmie w ktorej ja pracuje ale ogolnie w miescie, bo to miasto przemyslowe, jest sporo fabryk na uboczu
kartki na rozne okazje, fabryka stali najwieksza w UK, sporo
a u mnie akurat konwertujemy material gabkowy w rozne rzeczy
wejdz sobie na stronke Home
a umiesz szyc na maszynie?
no spytam sie
a co do jezyka
jesli chodzi o shop-floor to tyle by zrozumiec polecenia i umiec sie ewakuowac w razie pozaru
ale wiadomo czym lepszy angielski tym lepsze perspektywy i wiekszy zakres szukania..
a jak w ogole stoisz z angielskim>
i tu nie chodzi o odwdzieczanie sie;-)
wedlug mnie najlepiej przyjechac i zapisac sie do wszystkich agencji pracy i probowac samemu, byle by miec punkt zaczepienia czyli miec gdzie zanocowac

sluchaj, nie mowilam tylko o firmie w ktorej ja pracuje ale ogolnie w miescie, bo to miasto przemyslowe, jest sporo fabryk na uboczu
kartki na rozne okazje, fabryka stali najwieksza w UK, sporo
a u mnie akurat konwertujemy material gabkowy w rozne rzeczy
wejdz sobie na stronke Home
a umiesz szyc na maszynie?
no spytam sie
a co do jezyka
jesli chodzi o shop-floor to tyle by zrozumiec polecenia i umiec sie ewakuowac w razie pozaru
ale wiadomo czym lepszy angielski tym lepsze perspektywy i wiekszy zakres szukania..
a jak w ogole stoisz z angielskim>
i tu nie chodzi o odwdzieczanie sie;-)
wedlug mnie najlepiej przyjechac i zapisac sie do wszystkich agencji pracy i probowac samemu, byle by miec punkt zaczepienia czyli miec gdzie zanocowac

to co mnie tak w plecach boli
hmmm zreszta zalezy tez jak mocna ma wiez dziecko z mama bo moj np teraz nie wykapie sie beze mnie nie polozy i ostatnio mi mowil ze lubi jak jestem w domu:-(Z drugiej strony warto sprobowac... jedz na 2 tygodnie i sie przekonaj czy to wyjdzie czy dasz rade..