• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hello
wpadam na chwile bo mi system padł i nie moge nic zrobić, klientów nie mam więc chwile odsapne.

karola
nieźle , boże tym lekarzom to wierzyć nie mozna. kuruj się tam i nie bój się o fasolinke jeśli jest napewno nic jej się nie stanie a przy wizycie powiedź ginowi jakby co. ta baba z rtg też beszczelna....

kasoku
poczekaj jeszcze jeden dzien napewno tempka wzrośnie !! u mnie po owu było tak wzrosło wzrosło spadło wzrosło stało stało wzrosło spadło wzrosło.... także różnie może być testy owu wyszły śluz też był wiec owu na 100% była :)

wiecie co ?? ja wiem że anglia to nie miód bo tak myśle że zanim ja się tam czegoś dorobie to też troche minie. mama moja mnie strasznie namawia zebym pizneła ta robote i jechała żebym się dorobiła czegoś że później ściągniemy jaśka i meża mojego. ale cholernie się boje... dooopa ze mnie :( boje sie sama jechać gdzie nikogo nie znam tylko tego gościa co mi załątwił. znajomy ale w sumie to jego syn z córką mają te firmy. ale i tak się boje. praca narazie na umowe zlecenie później jak już będe umiałą się poruszać po Londynie bo to w |Londynie to dostane umowe.
jakbym tam zaszłą w ciąże to wiem ze pewnie by mi lekarze nie pomogli znam z wielu opowieści jak tam podchodzą do ciezarnycha ja potrzebuje szwu więc bym musiałą zaiwaniać na wizzyty do polski. masakra. albo poprostu odłożyć starania na za kilka lat. wolałabym żeby to mój mąż najpierw pojechał i zagrzał miejsce a nie ja. choć nigdy się nie uważałam za tchurza to w sumie boje się jak cholera. a jak mi nie wypali ?? jak się porycze za rodziną i będe chciałą wrócić?? studia też już tyle razy podchodziłam do różnych kierunków aż w końcu jestem na drugim roku 4 semestr i też mi ich szkoda. ja pierdzu oszaleje zaraz. mama mnie namawia z tatą- tata by chciał żebym i jego kiedyś tam rdo pracy ściągnęła. nie wiem co robić ratujcie !!!! bo zwariuje:sorry2:

reklama
missiissku no twardy orzech do zgryzienia, ale zawsze marzylas wyjechac, prawda???pogadaj z mezem.

dziewczyny dlaczego ja na trzech moich komputerach w domu nie widze waszych wykresow na ovu???tylko widze swoj a wasze na miniaturkach w sygnaturze???co jest???

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4 ????

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 08.01.13 - 08.02.13 - 4 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 23.02.2013 - wielka niewiadoma - 3 cykl
Emalia82 ?

karola[/B] czyzby fasolka????jezu ale by bylo :). jak co to Ci zazdroszcze i trzymam kciuki :), a oczodol ale heca, obny to tez sie posklejalo ladnie, a baby w rejestracji sa durne, taki typ niestety.

kasoku kochana, nie wiem czy jest fasolka ale mam dziwnie dobre przeczucia. Tylko widzisz, martwię się tym wczorajszym RTG oczodołu, podpytaj męża, on jest lekarzem, może coś mi podpowie. Jeśli to był 4 dzień po owulacji i dostałam fartuszek na plecy to czy może to mieć jakiś zły wpływ na potencjalną fasolkę?

jejku, straszna panikara ze mnie ale co ja poradzę, że mam taki głupi charakter :-(

co do Twojej owulki to kurcze, skok LH niby był skoro teściowy wyszły pozytywne ale skok tempki też chyba powinien być. Mnie się wydaje, że LH rośnie a na skok musisz jeszcze poczekać.

kasoku ale jak, nasze wykresy Ci się nie otwierają? może moderatorzy tam coś grzebią i tak się dzieje.

jak będziesz miała chwilkę to zmień mnie w naszej tabelce bo ja nie wiem jak Wy to zmieniacie,

data @ 3.02.2013, data testowania 8.03.2013, cykl 5 (hmm, może wcześniej mogę zatesować ale jak coś to będę miała super prezent na dzień kobiet) :-D

karolciu nie martw sie tym rtg nic sie fasolce nie stanie od jednego zdjecia i to przed implantacja.

przygladam sie twojemu wykresowi i masz podobnie do mojego, moze cos sie wykluje???

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4 ????

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 03.02.13 - 08.03.13 - 5 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 23.02.2013 - wielka niewiadoma - 3 cykl
Emalia82 ? i

Ostatnia edycja:
karola
przecież tempka rośnie to owu była więc pik lh też był. i teraz produkujesz progesteron dlatego tempka rośnie, im dalej od owu tym więcej progesteronu i większa tempka.

kasoku
kochana no marzyłam ale jakoś jak to było takie odległe to łatwiej o tym się myślało i marzyło a teraz to jak jest na wyciągnięcie ręki to obsrana jestem po same pachy- sorry za stwierdzenie.

dzięki kasoku, troszkę mnie pocieszyłaś :*

missi ja najpierw zbadałabym grunt, jeśli mogłabym sciągnąć rodzinkę szybko to wez wahania bym wyjechała!

mnie strasznie ciągnie do UK, wiem, że kokosów tam nie ma ale jak by nie patrzeć to i tak jest lepiej jak w PL. Ja co prawda stałą pracę mam ale u mojego męża ostatnio też krucho z pracą. Więc gdyby była jakaś możliwość, żeby Marcin znalazł jakąś pracę w UK to jestem gotowa rzucić swoją i wyjechać.

Ostatnia edycja:
Hejka laski:-)

Emalia- bardzo, bardzo mi przykro:-(. Trzymaj się ciepło!

idziecie do przodu ze starnkami, ze hej!

Karola- wykresik w drugiej fazie piękny, oby tak dalej! Nie przejmuj się tym RTG, będzie dobrze! Trzymam kciuki:-)
Akuku- walcz kobieto, ten miesiąc Twój!
Kasoku- skoro psychiatra każe brać tabsy do II kreseczek to moze je weź. Będziesz spokojniejsza i łagodniej spojrzysz na całą sytuację :-).
Tili- kobieto, uwielbiam Cię, cieszę się że wróciłaś do "gry":-)
Edytka- pisz, pisz! Jak serduszkowanie?
Anabelka- no myślę, że w tym miesiącu się uda. Dobrej zabawy!
Smaerfik- zdrówka jeszcze raz!
Limonka- jak sie czujesz?
Micurka, Domi - jak brzuszki, może nowe foto?
Kamilka- jak? teścik zrobiony? &&&&

U mnie jeszcze miesiac brania anty. Coraz lepiej je znoszę. Teraz czekam na @. W niedzielę z Jąskiem na pogotowiu byliśmy, dusił się od kaszlu. Temperatury zbić nie mogłam. Na szczęście nie angina, ani oskrzela ani płuca. Górne drogi zaatakowane przez wirus. Jest lepiej ale jeszcze bidulek się męczy. No a my w kwietniu będziemy się bzykać na potęgę, oby się udało!

witaj krowko, zerknij na moj wykres plisss, czyli jakby jutro zaczela rosnac temperatura tzn ,ze oki???tak????
Moja matylda dwa tygodnie temu miala goraczke i ten nie umialam jej zbic wirus paskudny :(

reklama
dzięki krówka! jestem bardzo pozytynie nastawiona, mam dobre przeczucie bo to mój pierwszy cykl w którym nie mam plamień w połowie cyklu :tak: :happy2:

ale nie nakręcam się za bardzo bo widziałam wiele wykresów gdzie tempka pięknie pięła się w górę by potem spaść z hukiem i przychodziła @.

dużo zdrówka dla Jaśka!

hehe, bardzo podoba mi się to stwierdzenie "w kwietniu będziemy się bzykać na potęgę"!

bardzo dobre nastawienie!!!!!!

zmykam na trochę, idę marynować steki na obiad <mniam>.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry