• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko a co to znaczy jak progesteron nie chcial opasc ??

No niby ladnie... W zeszlym cyklu tez bylo.ladnie ... Nie nastawiam sie choc chcialabym.bardzooooo

reklama
hej, nie umiem zasnac, 1000 mysli na minute, wiecie co, musze niestety wziac te antydepresanty, bo przez ta nerwice owu mi hamuje, z Matyska zaszlam w ciaze bo bylam po kuracji polrocznej, wiec od jutra biore i bede sie dalej starac, psychiatra powiedzial mi,ze jak zobacze II kreski w ciagu tygodnia mozna odstawic ufff
105.gif
o tyle dobrze.

Emalia kochanie tak mi przykro, zrob sobie dodatkowe badania i bedzie dobrze zobaczysz cmokam cie mocniutko!!!!

Sluchajcie limonka to mega pozytywna babeczka, ktora ma ogromne poczucie humoru i optymizmu, juz byla drugi raz u mnie, szalenie ja polubilam jestesmy w stalym kontakcie telefonicznym i osobistym, fajnie, ze chociaz z jedna z was mam w realu kontakt, dzisiaj posmialysmy sie z tych wszystkich sluzow, temperatur, wykresow etc, moja cora zmolestowala ja do wspolnych zabaw, no i oczywiscie pozartowalysmy z biustu limonki, bo teraz ma meeega duze, a co bedzie pozniej :DDD, limonia dzieki, ze wpadlas, duza buzka kochana :)

hello

kasoku
świetnie że się spotkałyście :) może kiedyś wszystkie się spikniemy na raz :P kiedyś na grudniówkach jak byłam to się we 3 spotkałyśmy w zaawansowanych ciążach we wrocławiu ale jaja były jak wszyscy na nas patrzyli jak się panoszymy po galerii handlowej hehe :) bierz leki i szybkiego zaciążenia życze :) mam nadzieje że mój metformax nie hamuje mi owu bo na ulotce pisze ze niezalecane w satraniach ale nie pisze już z jakiego powodu. licze na to że jak gin przepisał to wie co robi.

Emalio
przykro mi a powiedź nie idziesz do gina?? może to tylko jakiegoś krwiaka miałaś i pękł a dzidzia jest nadal?? ja jak w ciaży byłam to miałam małe krwawienie dwa razy ale to własnie od pękniętego krwiaka na macicy który się zrobił podczas tam zagnieżdzania i jaśka mam zdrowego. więc jeżeli nie byłaś u gina to może idź?

a kto mi przywoła owu !!!:confused::sorry2: dzisiaj 42 dzien cyklu... tempka od kilku dni spada ciekawe czy owu blisko czy znów sobie tak o skoczy i opadnie....

wiecie co ? wczoraj dostałam propozycje wyjazdu do londynu do pracy... na już na sobote. i najchętniej pizła bym tym wszystkim i pojechała bo mam 100 % prace ale co z mężem który się szkoli na kierownika sklepu, co z moim jaśkiem ? jak jaich ściągne kiedy ile mam go nie widzieć?? pół nocy nie spałam i myślałam, dzisiaj mam dać odpowiedź i sama nie wiem. z jednej strony w polsce przyszłości nie ma a z drugiej strony nie chce ich samych tutaj zostawiać jaśko za mały jeszcze jest zeby mamy nie widzieć kilka miesiecy. jeszcze studia mam.... boże oszaleje z myślenia. naprawde pojechałabym i zaczeła zarabiać żeby przyjechać i nie żyć od wypłaty po max debety i tak w kółko i martwić się czy starczy czy nie czy ktoś pożyczy czy nie. choć z drugiej strony maż tez raczej dobrą prace zaczyna ale narazie go mega wnerwia ta robota.... nie wiem sama poradźcie mi coś co byście zrobiły ??:sorry2::zawstydzona/y:

Missiiss ja bym pojechala pod warunkiem.ze wynajelabym moeszkanie I sciagnela meza I dzieci najszybciej jak sie dam max tydzien, dwa...
Dla dziecka moze.zalatwic opiekunke albo Twoj m bedzie... No I sobie poradzicie. Na poczatku bedzie ciezko ale w razie.czego dostaniesz socjal, dofinansowanie.do mieszkania I zasilki na dziecko I ewentualnie ze wzgledu na niskie zarobki dodatkowo.
Zycie na odleglosc nie ma sensu.

Missiiss kochana, wyjazd za granice kiedy ma sie rodzine jest trudny, i moim zdaniem nie powinno sie podejmowac takiej decyzji w dwa dni ale dokladie przemyslec i sie przygotowac
zwlaszcza, ze Twoj maz jak piszesz ma szkolenie na dobre stanowisko a ty niedlugo bedziesz w ciazy;-)

to wcale nie jest tak ze UK to kraina mlekiem i miodem plynaca
owszem jest latwiej ale nie na start

tez jest walka i stres itd

a w jaka to praca i w jakim miescie jesli moge sie spytac???

a mnie wczoraj jakas panika ogarnela i zaczelam sie bac tej 3 ciazy
dzisiaj jest ok.. ale jakas masakra:shocked2:

zycze milego dnia:tak:

Akuku - wcale nie wiem czy tak latwo teraz dostac jakies dofinansowania itd, polityka sie zmienila, sa ciecia i teraz od kwietnia sporo sie zmienia.. poczawszy od tego ze rodzina juz powyzej 50 tys rocznie nawet nie bedzie miec child benefit:dry: zmieniaja sie warunki z mieszkaniami socjalnymi
ja juz swoja przygode z pomoca dofinansowania do przedszkola zakonczylam:dry: potem tylko klopoty sa, juz wole zarobic na to sama a nie spowiadac sie ludziom z kazdego zarobionego grosza i chowac rachunki, robic obliczenia itd
poza tym czy o to chodzi zeby od razu na start wolac o pomoc panstwa? :zawstydzona/y:

wynajac mieszkanie na start tez nie jest latwo bo musisz miec referencje albo juz jakies utility bills - chyba ze w londynie - tam wszytsko jest mozliwe :-D

Ostatnia edycja:
Tilli.wiem.ze coraz ciezej ale tylko.pisze ze jak Ona bedzie.jedna pracowac to jakoes dofinansowanie dostana... Jesli chodzi o mieszkanie to mozna wynajc z referencjami z pracy.
Pewnie ze nie ma co zyc na zasilkach.ale tylko pisze ze jest taka.opcja I na to tez sie czeka :-)

reklama
Dziewczyny ale jaja!!! Pierwsza pani doktor wysłała mnie na RTG oczodołów i po obejrzeniu zdjęć i przebadaniu mnie okulistycznie stwierdziła, że to jakaś chrząstka, która oblała się po repozycji nosa. Uffff, kamień z serca.
Potem miałam kolejną wizytę, tym razem prywatnie u innej kobitki o godz 18 i nawet żałowałam, że się umówiłam, myślę sobie, łe głupia chrząstka to jest a kasę za wizytę teraz muszę wydać. No ale poszłam.

no i co się okazało?

mam pęknięty oczodół i to do tego stopnia, że kości są przesunięte i się nie schodzą!!!!! :szok::szok::szok:

no ekstra normalnie, na pogotowiu skupili się na połamanym nosie a to przeoczyli, potem okulistka stwierdziłą, że to chrząstka i żeby się nie przejmować. NO super, gdybym nie poszła na tą wizytę prywatnie to bym sobie żyła w przekonaniu, że to chrząstka.

Mam się zgłosić w trybie pilnym do neurochirurga bo to jest za blisko nerwów i gałki ocznej by to tak zostawić...

no to nieźle mnie ten jeleń urządził...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry