• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku fajnie że z limonka macie do siebie bliziutko! :) masz szczęście bo chyba reszta dziewczyn w całkiem innych m-cach mieszka - szkoda że nikt z Dublina bo też chętnie na kawke bym się spotkała ;))) hihi

Emalia- jeju strasznie mi przykro :(! Żądaj badań od lekarza bo tak nie może być

Ja dziś. znów w domu nie ide do pracy źle się czuje pójdę do lekarza wieczorkiem jak dalej będzie tak źle

reklama
Karola o cholera ale jaja! Ja juz wczoraj do mojego Tomka mówiłam że lekarze to konowaly rzadko ktoremu się wierzy i trzeba się konsultowac dla własnego spokoju massakra po prostu!!!!

Mississ wiesz co masz ciężka decyzję pogadaj z mężem, zależy jaka praca gdzie za ile itd. No i czy mąż chce jechać itd. Studia pewnie możesz jakoś załatwić i skończyć ale wierze że piznelabys w cholere te robote!

tylko wiecie co mnie martwi, to RTG wczorajsze... Jak myślicie jeśli jest fasolka to może jej się coś stać z powodu tego prześwietlenia. Kurcze niby to głowa była a nie brzuch no i dali mi taki kubraczek na plecy ale od wczoraj nie myślę o niczym innym :-(

Karola moglas powiedzieć że mozliwe że jesteś w ciąży to może by ci dali na brzuch taka oslonke no teraz juz nic nie zrobisz zapytaj ginka przy okazji jak będziesz ale jest okreslona dawka promieniowania która jest ok może kasoku wie bo jej mąż w tym robi, ja miałam rtg zęba gdzieś kilka dni przed owulka dzidzia zdrowa będzie gut! A jak będziesz szła gdziekolwiek to mow że starasz się o dziecko itd

Miciurka mówiłam, że możliwe, że jestem w bardzo wczesnej ciąży, a te klabzdry w rejestracji RTG chamsko do mnie tekstem "to nie wie Pani czy jest Pani w ciąży????" a ja na to "no nie wiem, bo staramy się o dziecko więc nie wiem, bo jeśli jestem to dopiero od kilku dni i jeszcze nie doszło do implantacji i nic mi z testu nie wyjdzie". A one "to już Pani problem". :szok: wrrrrrrrrrrr no nic tylko ubić na miejscu takie babszytyle!!!!!!! Nic k****a nie doradzą a jescze sobie będą robić żarty, że nie wiem czy jestem w ciąży czy nie!!!! :wściekła/y:

Dziewczyny mnie przy prześwietleniu i TK pytano o ewentualną ciąże po tym jak powiedziałam że wykluczam to i tak przy obu badaniach osłonili mi brzuch

u mnie 36,4 więc dalej nic

kasoku a skąd Ty jesteś że masz blisko do limonki ? bo ja mam do niej jakieś 10-15km :-)

Karola to nastepnym razem powiedz że możesz być podejrzewasz itd testu jeszcze nie robilas ale staracie się bez żadnych innych szczegółów muszą ci ochronę zapewnic jeśli jest możliwość ciąży!!! co za babsztyle wrr a to mowilaś do tej co ci rtg robiła?

Anabelka oo jak fajnie macie blisko siebie zaraz się okaże że wszystkie dziewczyny w pobliżu mieszkają obok was Ciebie Kasoku i Limonki a blisko mnie nikogo haha

Karola to nastepnym razem powiedz że możesz być podejrzewasz itd testu jeszcze nie robilas ale staracie się bez żadnych innych szczegółów muszą ci ochronę zapewnic jeśli jest możliwość ciąży!!! co za babsztyle wrr a to mowilaś do tej co ci rtg robiła?

Anabelka oo jak fajnie macie blisko siebie zaraz się okaże że wszystkie dziewczyny w pobliżu mieszkają obok was Ciebie Kasoku i Limonki a blisko mnie nikogo haha

to się przeprowadź hehe :-)

Dziewczyny trzymajcie kciuki za mój płodny śluz,rano coś mi poleciało i przed chwilą chlapło mi jeszcze na majtki,chyba w końcu zaczyna się coś u mnie dziać,bo jeśli to jest to,to mój śluzik płodny się pojawił czyli wodnisty :-)

reklama
anabelko ja jestem ze starych panewnik kolo kochłowic,
karola czyzby fasolka????jezu ale by bylo :). jak co to Ci zazdroszcze i trzymam kciuki :), a oczodol ale heca, obny to tez sie posklejalo ladnie, a baby w rejestracji sa durne, taki typ niestety.

dziewczyny temp mi stoi w miejscu, chyba nie bylo owu :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry