• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Tilli nie potrafie :/:/ tzn. Ja juz tak jakby przyjelam.ze.mi sie.nie.uda I ze spokojem czekam na @...a potem.pomysle I.sie.wkurzam...ahh nie umiem tego wytlumaczyc nawet...
Ale jestem spokojna ...narazie...

Kurde nie fajnie ciekawe co u Emali??

Ja nadal rozowy sluz... Juz mam nerwy!!!!

Upatrzylam sobie 50 testow Ovu i w tym jest 15 ciazowych za 9 euro:) tylko mi musi list przyjsc bo dopiero sie zarejestrowalam na ebay'u . I zamowie:)

kamilko, to jak juz bedziesz wiedziala co i jak z twoim cyklem napisz zebym mogla zmienic na liscie :)chociaz w dalszym ciagu trzymam kciuki za II

Ok ok napewno napisze:(

Mnie sie juz wierzyc w to nie chce ze to ciaza dzis akurat plamienie?? Normalnie w swiecie rozpoczyna sie okres:(

Teraz te co maja ovu beda wyczekiwac II kresek za 2 tyg a ja ovu;)

widzę ,że się dopatrzyłyście. No niestety lipa po raz drugi. Dziękuje Wam za słowa otuchy. Trza się wziąć w garść i zrobić jakieś rozszerzone badania.
Dziękuję Wam wszystkim i trzymam kciuki za Wasz wszystkie i każdą z osobna :*

Emalia przykro mi:( kurcze ..

U mnie chyba bedzie podobnie :( kurde ja wiem ze bylam zaszlam tylko cos sie stalo co teraz trace ten skarbek tylko co??
Moze przez miesniaki sie nie zagniezdzilo albo przeciwciala je odzucily ? Moze cos z hormonami??

reklama
Emalia:-(:-(:-( moze faktycznie jakies badania..
jezus, to jest tak niesprawiedliwe..
czlowiek sie stara i stara i pozniej chwila szczescia i...:-(
przykro mi bardzo:-(

Kamilko - a kiedy w sumie mialas miec termin?
i co rozkreca sie cos???

Missiiss - jak wytrzymalas dzien w pracy???
dzisiaj sobie robilam wykres na haczewskim tak dla zabawy i wyszlo mi 21 dni do owu:baffled::sorry2:
ah jak ja wyrzymam te 3 tyg i potem kolejne 2 tyg do testowania...
5 tygodni to jak wiecznosc!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry