Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

niektorym to naprawde rozumu brakuje
napisalam jej ze na wlasne zyczenie psuje tej malutkiej kregosłup bo do 6 mies powinna plasko lezec i glownie na brzuchu to skasowala moj opis
- mozecie to uznac za wtracanie ale ja jestem fizjoterapoeutka wiec mnie raza takie rzeczy
Witajcie ale.macie sny) wow. Hihi
Akuku a nie zalatwilabys sobie monitoringu u jakiegoś pl gina? I np celowala w dziewczynke na 68h przed potwierdzoną owu przez doktorka
Kamila rób tescik!
Karola no i ładnie tempka się pnie dmucham i przesyłam fluidki musi się udac!A teraz z tym lataniem po lekarzach to współczuję
mam nadz ze wszystko będzie dobrze!
Ja dziś do pracy nie poszłam bo jak się całkiem doprawie przez to lazenie to dopiero będzie :/ leczę się czosnkiem cytryna i cebula masakra
Wiecie co powiem Wam ze to pierwszys raz ze sie tak przejmuje... i nie wiem co by bylo jakby testy Ovu weszly w gre czy badanie szyjki czy jeszcze co innego
Wiecie co wczoraj na FB kolezanka wstawila zdjecie prawie 3 miesiecznej corki i ta mala trzymana jest za raczke i opis mam prawie 3 miesiace i jeszcze troche i bede sama siedzialaniektorym to naprawde rozumu brakuje
napisalam jej ze na wlasne zyczenie psuje tej malutkiej kregosłup bo do 6 mies powinna plasko lezec i glownie na brzuchu to skasowala moj opis
- mozecie to uznac za wtracanie ale ja jestem fizjoterapoeutka wiec mnie raza takie rzeczy
![]()
najlepiej lubię gdy mój facet idzie ze mna to na głos mówię "o matko,biedne dziecko czy ta matka ma rozum że świadomie niszczy dziecku kręgosłup,przecież powinno leżeć a nie siedzieć by sie popisywać" :-) ale są takie mamusie,jakiś czas temu mieszkała koło mnie pewna mama która miała córkę,mój usiadł mając 5 miesięcy (podciagał się) samodzielnie w wieku 6 a jak ona to widziała zaczęła swoją sadzać
mój zaczął wstawać mając 7 a jej nawet sama nie siadała to do chodzika ją dawała-mówiłam,tłumaczyłam że nie wolno bo pokrzywi jej nogi albo jeszcze gorzej,odpowiedzią było "ale ona lubi być w chodziku" dzisiaj ta trzylatka przewraca się o własne nogi bo ma krzywe
a kiedyś koleżance powiedziała że się wymądrzam 
siedział zapięty w spacerówce,przekipnięty w jedna stronę bo nawet nie umiał równowagi utrzymać-zwróciłam uwagę oczywiście 

i ile ta matka ma rozumu to mi jej najzwyczajniej szkoda

gondola i jeszcze raz gondola- poto one sa zeby w nich wozic dzieci chodzic na spacery.anabelka ja zwykle przez to jakies kontakty trace ale ja nie jestem upierdliwa mnie denerwuja takie ekstremalne sytuacjei ile ta matka ma rozumu to mi jej najzwyczajniej szkoda
![]()
Sa pewne podstawy :
-dziecko powinno lezec plasko spac bez poduszki do 6 miesiaca zycia
-od ok 3 tygodnia obowiazkowo jak najczesciejk powinno lezec jak najdluzej na brzuszku\
-noszac dziecko w pionie powinno sie podtrzymywac je za plecki i pod pupe
-nie przyczepiac do wozka zabawek czesto powstaja wady wzroku bo dziecko nie cwiczy wzroku bliz- dal
tyle glownych co pamietam na swiezo![]()
mój za to długo preferował nogi podkurczone przy leżeniu,nawet gdy już zaczynał wstawać,jakby chciał wiedzieć że je ma i trzymał na widoku heheAnabelko ja bym ten ostatni za pozytyw wziela :-)