• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Karola tak jak dziewczyny pisza tempka ma się utrzymać wysoko u Ciebie ładnie to wygląda na wykresie !! :)

Ja też juz mam dość mojego kaszlu bo pewnie moje biedne dziecko nie może spokojnie odpocząć przez te skurcze :/ juz o sobie nie wspomnę ze to meczy - Dość!! Wrr

Limonka ja byłam w 7 tyg na wiz 1 raz i serduszko słuchaliśmy za wczesnie też nie ma co iść ;)

Prosto w serce nie oglądałam, kurcze zaczęłam oglądać Lekarzy i Prawo Agaty ale potem nie miałam czasu, przegapiłam dużo odcinków i przestałam oglądać, tak samo było z Przyjaciólkami, buuuuu

ja też mam n-kę i dziś nagrałam sobie Ugotowanych bo mieliśmy gości i nie dało się obejrzeć :-)

ja ogólnie oglądam tylko Ugotowanych, Mam Talent, X factora a z seriali to Na Wspólnej i M jak Miłość czasami.

a powiedzcie mi, tempka nie powinna rosnąć? bo u mnie stoi na tym samym poziomie.

Ostatnia edycja:
to na wszelki wypadek poserduszkujcie dziś ;-)

wiecie co jest najfajniejsze, że u nas jakoś tak fajnie wyszło, że naprawdę nam się chciało, bez przymusu, najpierw myślalam, co dwa dni się bzykniemy i będzie git a tu taki spontan nas ogarnął, że wyszło codziennie :szok: :-D

Karola ale ja juz na preno po owu jestem, szyjka zamknieta, sluzu brak.tzn. Malutko I kremowy...I skok byl tylko zastanawiam sie czy owu byla wczoraj czy w 14 dc ... Bo w sumie tempka wzrosla.juz w 14 dc tylko o 0,13 a powinno 0,2...

Ostatnia edycja:
reklama
Karola ale ja juz na preno po owu jestem, szyjka zamknieta, sluzu brak.tzn. Malutko I kremowy...I skok byl tylko zastanawiam sie czy owu byla wczoraj czy w 14 dc ... Bo w sumie tempka wzrosla.juz w 14 dc tylko o 0,13 a powinno 0,2...

wiesz co owulacja mogla być 14 bo wcześniej też miałaś powolny wzrost,ale test by sugerował że 16 :-D chyba że był niski wyrzut LH i dlatego wyszło 14 i w samą owulację...nie mam pojęcia.Gdyby to był mój przypadek to bym liczyła od 16,ale znowu za szybko szyjka zareagowała i się zamknęła...hehe
eh licz od 16 :-)

Idę spać by temperatura mogła opaść,no i na przytulanki,dobranoc wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry