• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko ja w poprzednich dwoch cykalch bo od 2 cykli mierze tempke.to jest 3...
Mialam skok.o ok 0,4 dla tego mysle ze owu byla wczoraj...
A szyjka nie ma sie co sugerowac, bo ja moge zle interpretowac :-) to pierwszy cykl.jak sie badam...

Wlasnie tak se pomyslalam ze w koncu sie naucze I jak bede miala.zaszczyt rodzic to sobie bede sama rozwarcie sprawdzac I pojade do szpitala przy 7 cm hahahhaha

reklama
Karola ja oglądam kilka jak mam czas, Greys anatomy, suits, drop dead diva, revenge też ciekawe jeszcze pare innych pewnie by się znalazło ;)

Co do tempki to może jutrzejsza będzie wyższa;), nie ma się co martwić - ważne ze się trzyma wysoko nie musi iść codziennie wyżej, teraz po tych 3 dniach pewnie będzie skakać ;)) noo kibicuje i czekam na plusika na końcu tego wykresiku ;D

hej
wczoraj do was wszystkich 3 razy pisałam i za każdym razem posty mi wywalało .

dziękuje wszystkim co kibicują mi żeby w końcu ta owu u mnie była. ciekawa jestem czy @ przylezie czy owu będzie... durny pies wyje u sąsiadów na gó®ze i dziecko mi obudził. teraz sę pewnie wspóźnie do pracy bo sibie nie ogarnęłam jeszce a już młodym się musze zająć. ehh ale wnerwa mam jeszcze do pracy dzisiaj a jak ide z nerwem to czuje ze będzie do bani dzisiaj. jak ja wytrzymam jeszcze ten miesiąc.... jakbym była po owulce to chociaz chetniej bym pracowała bo bym musiała sie tarac zeby mi umowe przedłuzył a tak to mam ochote sie zwolnic poprostu... przerasta mnie ta robota, to siedzenie po godzinach zawsze 1-2 a nawet czasem 3 godziny zamiast isc do dziecka sie pobawic to mama przychpodzi na mycie i spanie a rano tylko ogarnia i zawozi do żłobka. aż mi głupio przed moim dzieckiem ze tak mało czasu z nim spędzam... mam tego dość :-( jak przychodze z pracy to siły się z nim bawić nie mam nawet :(

ale zapowiada sie do bani dzien .......:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Agatko - to widze, ze skok piekny byl:-D:-D
Karola - to samo u Ciebie:tak:
ale beda cudowne dwa tygodnie oczekiwania
ja wam mowie, ze znowu ciezaroweczki sie posypia:tak:

Missiiss - wytrzymaj jeszcze, wytrzymaj
a przed dzieckiem nie ma ci co byc wstyd
to jest praca, i tak zycie wyglada
najwazniejsze ze ma kto sie nim zajac, przeciez to Twoja mama:tak:
a jak u meza?

zycze milego dnia:-D

Hej ja zla bo znowu tempka zaburzona bo wczoraj jak.moj statraszak przyszedl to jak zmoerzylam tempke o 4.30 wylaczylam budzik I zapomnialam.wlaczyc ...bo mam ustawiony na caly tydzien, a ze wylaczyl przed czasem to dzis nie dzwonil...

A co.sie dzis Agatce snilo ?? Ze poszla na usg jajnikow I okazalo sie ze Agatka w ciazy I uwaga w 22 tyg. I 4 dniu... Dzuecko duze krecone wlosy I chlopczyk heheheh a co najsmieszniejsze jakims.cudem.mialam.to dziecko na rekach.(pierwszy raz w zyciu pamietam.twarz) I pozniej lekarz wkladal mi go spowrotem do brzucha hahaha..
Jak widac juz mam fisia niekontrolowanego :-(
Zwariuje :/:/
Jejku niech ten moj cykl.sie zakonczy.pozytywnie.bo w wariatkowie wyladuje.noo...

Hej dziewczyny\

Ja sie melduje @@ nadal brak ale nie wiem czy nie przyjdzie:-(
w nocy bolaly mnie blecy potem taki bol brzucha jak na @. Teraz lekko bola jajniki kluje i w sluz jakby lekko zarozowiony:baffled: Ja sie zaszczele jak @ przylezie:wściekła/y:

Jeju dziewczyny chyba zwariuje maz mnie dzis pocieszal ze jesli... to trudno zacznie sie nowy miesiac... ale ja nie chce:no: ja chce teraz bo ja juz jestem zmeczona co miesiac czekajac na test. :baffled:

Akuku ja tez mam podobne sny w zeszlym miesiacu snilo mi sie ze mam blizniaki i je karmie na dwa cycuchy a mojemu mezowi ze kolezanka zostawila mi na tydzien dziecko do opiki bo musiala wyjezdzac:baffled: i sie smialam do niego ze jak z tego dziecka nie bedzie to ja juz nie wiem:-D

die perle mam pytanie czy tutaj mozna zrobic badanie na bete?? bo szczerze ze sluzba zdrowia tutaj nie miaalam nic doczynienia a chyba problem by ta beta rozwiazala:-(

hej, no i tempka idzie w górę, o godz 7 było 36,6 a o 8.30 już 36,8 :szok:

tylko jakoś brzuch mnie pobolewa, wrażenie jest ciut jak by na @ :confused:

zmykam do okulisty, pierwszą wizytę mam w szpitalu na godz 11 a potem jeszcze prywatnie na godz 18. Zobaczymy co to za dzwina kość w oczodole i skąd ona się wytrzasnęła...

Ostatnia edycja:
Karola.a to po wypadku ta kosc.?? Trzymam kciuki za wizyte :-) I za 2kreseczki za "nie dlugo"

Kamilka zrob test ... Mam nadzieje ze u Ciebie to plamienia ktore wystepuja u niektorych.kobiet w czasie.kiedy powinny.dostac @ a sa w ciazy...
Ja niestety w zeszlym.cyklu.mialam taki.sluz potem dzien przerwy nic kompletni I na 3 dzien dostalam @ ktora trwala jeden dzie a kolejne 1,5 mialam plamienia...

Ja juz tez wariuje... 1,5 roku staran... A ja tak bardzo chce byc w ciazy ze mi sie dpo nocach sni... I jak widzicie za kazdym snem sni mi sie chlopiec bo ja juz nawet nie dopuszczam do mysli ze moglabym miec corke... Ehh

Znowu mam czas zwatpienia I mysli ze musze czekac I jak znowu sie nie udalo to znowu miesiac musze czekac na owu....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ja zla bo znowu tempka zaburzona bo wczoraj jak.moj statraszak przyszedl to jak zmoerzylam tempke o 4.30 wylaczylam budzik I zapomnialam.wlaczyc ...bo mam ustawiony na caly tydzien, a ze wylaczyl przed czasem to dzis nie dzwonil...

A co.sie dzis Agatce snilo ?? Ze poszla na usg jajnikow I okazalo sie ze Agatka w ciazy I uwaga w 22 tyg. I 4 dniu... Dzuecko duze krecone wlosy I chlopczyk heheheh a co najsmieszniejsze jakims.cudem.mialam.to dziecko na rekach.(pierwszy raz w zyciu pamietam.twarz) I pozniej lekarz wkladal mi go spowrotem do brzucha hahaha..
Jak widac juz mam fisia niekontrolowanego :-(
Zwariuje :/:/
Jejku niech ten moj cykl.sie zakonczy.pozytywnie.bo w wariatkowie wyladuje.noo...

haha ja miałam podobny sen w ciąży,gdy koleżanka była na patologii,śniło mi się że wyjęła sobie dziecko pooglądała i wsadziła do brzucha potem :-)

Widzę że u Karoli testy owulacyjen pozytywne były 3 dni ,ja to mam do nich pecha bo szyjka otwarta,śluzik jest i lipka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry