• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko no to ja jestem z poza tej ramki bo u mnie po owu wiecej niz 36,7 36,8 nie ma :-P
A przed owu mam nawet 36,1 36,2 hehe

Ale mozliwe jest przeoczyc wyzut lh... Ja w zeszlym.cyklu mialam.6 dni testy owu.pozytywne w tym.cyklu tylko.jeden dzien I to nie jakos.super.mocno :-) tzn. Mocniejsza kreska niz kontrolna ale nie tak jak w zeszlym cyklu :-P

reklama
tilli
kurcze powiedział mi że mam endo jak zaraz po okresie takie małe że nie da się zmierzyć nawet. jajników moich szukał chyba z 15 minut bo powiedzia ze się pozawijały i ich nie widać-fest :dry: ostatcznie stwierdził że nic na nich nie ma. więc czekam a gn przepisał mi metformax na regulacje cukru we krwi bo wspominałam że obawiam się o swoją byłą cukrzyce ciążową po objawach jakie mi dokuczają. no i tak mi kazał czekać do wiosny aż słońce przyjdzie bez żadnyh leków jak clo i cokolwiek. sama wzięłam sobie na właśną rekę znów clo pare dni temu i chciałam wziąć 5 dni ale po drugiej tabletce tempka wzrosła o 2 stopnie i bałam się że owulka była więc odstawiłam a okazało się że nie było owu. kurcze czekam cały czas tyle co zjadłam magnezu i witb6 to masakra a endo i tak nie rośnie... mam nadzieje ze w tygodniu będzie owu bo dłużej chyba nie wytrzymam kurcze .już bm chciała odliczać od owu te dwa tygodnie...

kasoku
owu friend pokazuje ze była owulka po 3 tempkach wyższych jak dziewczyny piszą. ja bym nie dodawała ani nie odejmowała nic tak jak piszesz daj normalną i zaznacz że jest zaburzona na owu jest taka opcja. z wykresu wychodzi na to ze raczej owu była i z twoich odczuć więc kciuki mocno trzymam :) i proszę o doping żeby wkońcu moja owu przylazła :-(

kochana, ja bardzo czesto tak mialam przed pierwsza ciaza, ze endo przy 30, 40 dniach bylo tak male jak zaraz u kobiet po okresie i wtedy roslo i o... mialam owu w 40 albo 50 albo 60 dniu cyklu :szok: takze...
moze i taka twoja natura?

anabelko - no to ja jestem jak wypisz wymaluj z tej tabelki hehe, w tych gornych granicach

a ja dalej zero @ :-(

Mi-ciurka hmm no u mnie z tym gin muszę poczekać troszkę nam to sie przyda heh nie mogę za bardzo dradzic dlaczego nie idę do gin swoje sprawy prywatne ale mam nadzieje ze się udadzą i będzie super tak to jest jak sie ma swoją firmę;);-);-) także dopiero gdzieś za 2,5 tyg. chyba ze coś się zacznie dziać to podjadę ale tak to czekam kurcze bardzo bym chciała iść i zobaczyć czy sie dobrze zagnieździła i czy wszystko oki ale nic mi nie jest cycki bolą żyłki na piersiach sie pojawiły hmm moze częściej niż zwykle chodzę do kibelka aaaaaaaa no i @ nie ma wiec jest super hahahahaha poszła mam nadzieje na 9 miechów może i dłużej aaa niech poodpoczywa dobrze jej to zrobi :-D:-D
ja tez przeziębiona choć kaszel minął ale katar dalej może juz troszkę mniej.

Kasolku ja tam trzymam za tę twoją tempppp i ja wiem że jutro będzie wysoka i nie będzie spadać :wściekła/y: i przestań sie stresować bo nakopie do tyłka jak przyjadę do ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no ja juz w domku, dzisiaj paskudne warunki narciarskie, lal deszcz ohyda :/, moj m wywalil mi testy owu i powiedzial,ze mamy isc na spontan, ale ja chyba znowu sie tak nakrecilam, ze trudno mi bedzie uskutecznic ten jego spontan, zobaczymy jaka bede miala rano temperature i czy ten magiczny ovu wyznaczy mi owulacje, jak dla mnie to chyba jej nie mialam jednak-pesymistka :/

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Emalia 82 -21.01.2013-17.02.2013 II kreseczki 9 cs
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 08.01.13 - 08.02.13 - 4 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 23.02.2013 - wielka niewiadoma - 3 cykl

Missiiss zawsze zanim wyslesz zrob kopiuj wtedy naeet jak nie wejdxie to wkleisz :-) a tak sie robi jak dlugo piszesz bo wylogowuje :-(
Milych snow :-)
Dzis leci przepis na zycie :-) bkto lubi?

Karola no to musisz określić czy ten pierwszy test był pozytywny co robilas czy jednak ten 2, ale z temp to ty juz po owulce mialas z 21 dc na 22 dc coś takiego nie musi być spadku przed samym skokiem ale może być lub ogólnie jak temp nisko i widać wyraźny skok o ok 0,2 st - a wspomagasz się luteinka? Czy nic - mnie zastanawia u ciebie ten wielki skok co mialas myslisz że to przez szpital leki itd?!
Czekam na twój tescik ciazowy z niecierpliwoscia:)

Luteiny nie biorę, o dziwo to pierwszy cykl bez plamienia ok 20 dc :szok:
ten wielki skok to na bank przez szpital, bo dostałam goraczki już poprzedniego dnia popołudniu, tego dnia miałam zabieg wyciągania stabilizatorów z nosa i to przez to, bo za każdym razem jak mi tam majtsrowali w szpitalu przy nosie to potem podskakiwała mi temperatura.

"po 3 wyższych temperaturach", wyższych czyli jakich? więcej jak 36,6?

Karola twoich wyzszych ma to byc skok o minimum 0,2 stopnia I tak ma sie utrzymac badz rosnac :-)
No o u Ciebie jest ok
Ja np. Mam niska tempke ale chodzi o to by bylo widac skok na wykresie :-) niczym soe nie maryw wszystko jest ok:-)
A jaka mialas dzisiaj tempke bo na wykresie nie ma :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry