tiluchna
Fanka BB :)
Dziendobereczek 
Kamilko ? a czemu do srody?
Edytko!!!! :**** stesknilam sie, wpadaj czesciej! na jakim etapie jestes teraz? pewnie zaraz staranka
Krowko!! a Ty czemu znikasz??? kiedy u Ciebie sie znowu znaczna staranka? kwiecien? a moze juz marzec??
Karotko??? wyjasnilo sie cosik u ciebie????
Missiiss??cykl dalej bez owu?
Akuku??? gdzie ta rannna temperatura hehe? ja pierwsze co to na temp wchodze
stalo sie to juz chyba czescia mojego zycia
u mnie wczoraj byla imprezka, dziewczyny piwko, faceci wodeczke porzeczkowa a ja??? soczek pomaranczowy hehe, dlatego ze powiedzialam sobie, zadnych wiecej zaburzonych temperatur no i w ogole nie mam ochoty na alko, kompletnie
mam zamiar miec idealny nowy cykl
dzisiaj temp bardzo w dol wiec mam nadzieje ze to juz dzisiaj bedzie poczatek nowego cyklu
Zycze wszystkim przespokojnej rodzinnej niedzieli
my mamy gosci dzisiaj, rodzinka przyjezdza wiec wpadne wieczorkiem;-)

Kamilko ? a czemu do srody?
Edytko!!!! :**** stesknilam sie, wpadaj czesciej! na jakim etapie jestes teraz? pewnie zaraz staranka

Krowko!! a Ty czemu znikasz??? kiedy u Ciebie sie znowu znaczna staranka? kwiecien? a moze juz marzec??
Karotko??? wyjasnilo sie cosik u ciebie????
Missiiss??cykl dalej bez owu?
Akuku??? gdzie ta rannna temperatura hehe? ja pierwsze co to na temp wchodze
stalo sie to juz chyba czescia mojego zycia
u mnie wczoraj byla imprezka, dziewczyny piwko, faceci wodeczke porzeczkowa a ja??? soczek pomaranczowy hehe, dlatego ze powiedzialam sobie, zadnych wiecej zaburzonych temperatur no i w ogole nie mam ochoty na alko, kompletnie
mam zamiar miec idealny nowy cykl
dzisiaj temp bardzo w dol wiec mam nadzieje ze to juz dzisiaj bedzie poczatek nowego cyklu

Zycze wszystkim przespokojnej rodzinnej niedzieli
my mamy gosci dzisiaj, rodzinka przyjezdza wiec wpadne wieczorkiem;-)