• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dziendobereczek :-D

Kamilko ? a czemu do srody?

Edytko!!!! :**** stesknilam sie, wpadaj czesciej! na jakim etapie jestes teraz? pewnie zaraz staranka:tak:

Krowko!! a Ty czemu znikasz??? kiedy u Ciebie sie znowu znaczna staranka? kwiecien? a moze juz marzec??

Karotko??? wyjasnilo sie cosik u ciebie????

Missiiss??cykl dalej bez owu?

Akuku??? gdzie ta rannna temperatura hehe? ja pierwsze co to na temp wchodze:-D stalo sie to juz chyba czescia mojego zycia:-p

u mnie wczoraj byla imprezka, dziewczyny piwko, faceci wodeczke porzeczkowa a ja??? soczek pomaranczowy hehe, dlatego ze powiedzialam sobie, zadnych wiecej zaburzonych temperatur no i w ogole nie mam ochoty na alko, kompletnie:tak: mam zamiar miec idealny nowy cykl:-p

dzisiaj temp bardzo w dol wiec mam nadzieje ze to juz dzisiaj bedzie poczatek nowego cyklu:tak:

Zycze wszystkim przespokojnej rodzinnej niedzieli
my mamy gosci dzisiaj, rodzinka przyjezdza wiec wpadne wieczorkiem;-)

reklama
Kamilka czekaj na testowanie jak mówisz do środy ja tymam &&& za ciebie a nóż widelec sie udało
no jak nie plamie tez słyszałam zę dobry to znak no ale przy zagnieżdzeniu przeważnie dochodzi do skrzepu który sie odrywa jak tam fasola sie gnieździ to dało mi do myślenia no ale mam nadzieje że wszystko jest oki i sie trzyma juz tam mocno

Ja mialam skok tempki ale zaburzona, txn. Moj synek starszy przyszedl do nas do lozka I mi bylo za goraco... I zmierzylam o 4.30 I bylo 36,68 dodalam 0,5 za te pol godziny, ale zmoerzylam o 8,30 (dalej spalam)i mialam 36.69 wiec nie wiem czy to nie z.goraca ta wysoka.tempka...
Ahh juz nie pamieta kiedy ten pyrtek do nas do lozka.przyszedl I musial akurat w ten dzien :-P

Tilli.ja tez wczoraj na soczku bylam no wiec zostalam kierowca :-P

Ovu friend liczy mi owulacje od 3 dni... Ehh ja juz nic nie wiem :/:/

tiluchna
u mnie dalej bez owu :( wczesniej niz we torek nie bedzie bo 10 dni temu u gina byłam i zadnego dominujacego nie było. juz nie mam siły do tej owulki mojej...

dziewczyny czytam was codziennie ale weny do pisania nie mam kompletnie....:sorry:

Missiiss bardzo mi przykro ze owu brak, ale moze na dniach sie pokaze ??

Mi sie dzis.snilo ze urodzilam syna...tzn chhba.bo nie.zagladalam miedzy nogi hahaha ale ubieralam w ciuszki chlopiece :-P

Mississ - ah by to! glupia owulka... a gin cos powiedzial?? co masz dalej robic? czekac? jakies szanse?

Akuku - ja mysle, ze powinnas miec te temp z 4.30 skoro o 8.30 mialas podobnie:dry:
i zaburzona
mysle ze skok byl i to ladny:-D:tak: no to teraz tylko czekamy;-)

Tilli no ja wlasnie z lozka nie wstawalam tylko spalam.dalej.tyle ze na srodku I mi sie goraco zrobilo...wiecc nie wiem czy tempka.przez to taka.wysoka nie byla...
No zobaczymy co jutro pokaze...
Ale prosze was wszystkie o kciuki by za dwa tygodnie.byly.piekne dwie kreseczki :-)
Bylabym w niebowzieta :-)

Hej dziewczynki :) podczytuje was tu czesto...

wpadłam tylko napisać ze w piatek mialam gastroskopie , mam stan zapalny , drozdzaki w niewielkiej iloci , i bardzo duzo zolci w zoladku.... czekam na wyniki z badania zolci i wtedy dopiero bede wiedziec ile bede miec leczenia , ale lekarz powiedzial ze mnie wiecej 3 miesiace....

Odebralam wyniki z posiewu z pochwy i wychodzi na to ze jest chyba ok bo czystosc pochwy wynosi I i to jest wynik prawidlowy....

Teraz zostalo zbadanie progesteronu i estradiolu wiec moze tu jest gdzieś problem? bo wychodzi na to ze ginekologiczne jestem zdrowa;D

Trzymam kciuki za was staraczki i was podczytuje tylko u mnie brak weny ...

pozdrawiam was goraco :)

reklama
hej dziewczyny, napiszcie mi kiedy ovu wykryje mi owulacje czyzby po czasie??? bo ja mam juz dzisiaj negatywy, temperatura 36,4 ale zmierzona 7.30 nie o 7,00 bo zaspalam, czy w zwiazku z tym mam cos odjac czy dodac??jak 30 min pozniej zmierzyam niz zwykle, no i jak ten ovufriend informuje o owulce, chyba po czasie co???poinstuujcie mnie bo oszaleje, wezlam na akuku wykres i tam owu byla w cwartek, czyli poinformowal po czasie,tak???????badac szyjki nie umiem :( non stop tak amo czuje, wyoko kulkle, aj. sory, ze ja tylko o tym, ale zafiksowalam sie na maxa na ovu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry