• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej ;)

Miciurka - ja to bym w sumie chciała urodzić w moje urodziny :-D ale u mnie mało prawdopodobne - Jaśka urodziłam po terminie więc pewnie tym razem też mnie to czeka :-p

Tili - no może kiedyś mi się też jeszcze zmieni :-p Ale to za 8-10 lat, chyba że wygram wcześniej w totka :-D
A co do pracy - to był dla mnie trochę szok ale już się z tym oswoiłam. Lepiej, że stało się tak teraz, kiedy jeszcze nie mamy dodatkowych wydatków niż gdyby stało się w sierpniu...I w sumie już znalazł nową, od poniedziałku zaczyna, zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Akuku - jest cicho, bo chyba wszystkie się bzykają :-D

reklama
Hej

Ja ostatnio nie mam czasu ani weny na pisanie,troche was podczytuje siedząc w krzakach .

Emalio trzymam kciuki aby beta ladnie przyrastala ,no i żeby plamienia sie nie powtarzały :tak:

Chyba to Domi pisała ze była na wizycie...ciesze sie ze wszystko jest ok ;-)

Tili widze ze instykt maciezynski daje mocno o sobie znać ...no i super

U mnie w sumie bez zmian,niedługo zaczniemy staranka...dzisiaj mąż w rozjazdach a ja z chłopakami sama,ciasto już upieklam,pranie i obiad zrobilam teraz jeszcze tylko posprzątać i bede mogła chwilke odsapnac.

Miłego dnia.

Hej ;)

Miciurka - ja to bym w sumie chciała urodzić w moje urodziny :-D ale u mnie mało prawdopodobne - Jaśka urodziłam po terminie więc pewnie tym razem też mnie to czeka :-p

u mnie najsmieszniejsze jest to ze mam kilka terminow wg OM na 19.08 - potem jak bylam na usg to wyszlo mi 20.08 a z tego czwartkowego usg mi wyszlo na 23.08 a najsmieszniejsze jest w tym to ze ja mialam sie urodzic w ten sam dzien 23.08 moja mama miala termin ze mna a przenosila mnie do 30.08 moj T urodzony 23.08 czyli jakbym nie byla przenoszona bysmy mieli w ten sam dzien urodziny i jeszcze naszemu dziecku wychodzi ta data :-D wiec albo mam szanse urodzic na T urodziny albo gdzies w przyblizeniu do swoich :) jedyne co mam nadzieje to jak przenosze ciaze to i tak zebym jeszcze urodzila w sierpniu a nie juz np 1 wrzesnia ;))) sie smialam do Tomka ze bedziemy tez nastepne celowac na sierpien i bedzie cala familiada z sierpnia hahahah :szok:

anabelka- do boju! :))

hej, oto dzisiejszy test, kurcze za późno zrobiłam trochę fotę bo kreski już wybrakły ale wygląda on tak:

IMG_0307.jpg

ja już nie wiem kiedy ta owulka będzie :crazy:

Hej, juz po nartach padnięta i przygnębiona, bo zrobilam test owu dwóch różnych firm z trzy godzinna przerwa i ten drugi wyszedl mocny, ale testujaca slabsza, a ten pierwszy dwie identyczne jak u karoli i teraz nie wiem czy moze siuski po intensywnym piciu są rozrzedzone??? Oby to. Karola podobny mam test dla mnie pozytyw do dzielą.

pozytyw był przedwczoraj ale dopiero wczoraj druga kreska była mocniejsza od kontrolnej czyli dziś albo jutro owulka. Chyba, że będzie tak jak poprzednio, skok LH był a owulki nie :-(

kasoku hmm, powtórz jutro test a na wszelki wypadek poserduszkujcie trochę :tak:

Ostatnia edycja:
Miciurka - faktycznie fajnie, że wszyscy z jednego miesiąca :-) A w tym, że na usg wychodzą Ci różne terminy to nic dziwnego, te terminy są wyliczone na podstawie wielkości malucha, a dzieci jak wiadomo, jedne są większe, a inne mniejsze ;-) Jak byłam z Jaśkiem w ciąży to pod koniec wychodził mi termin 3 tygodnie wcześniejszy niż z OM, bo taki był wielki :-D Patrzy się na termin z OM, czasem też ten z pierwszego usg ;-)

reklama
pozytyw był przedwczoraj ale dopiero wczoraj druga kreska była mocniejsza od kontrolnej czyli dziś albo jutro owulka. Chyba, że będzie tak jak poprzednio, skok LH był a owulki nie :-(

kasoku hmm, powtórz jutro test a na wszelki wypadek poserduszkujcie trochę :tak:

negatywny to gdy jest jedna kreska lub 2 ale testowa słabsza
pozytyw jest wtedy gdy testowa jest taka sama lub ciemniejsza od kontrolnej

Przedwczoraj była taka sama jak kontrolna ? to przedwczoraj był wyrzut LH

a fakt zdarzyć się tak może że wyrzut jest a owulki nie będzie,bywa czasami tak że nie wykrywa LH a owulacja jest,bo i taki wykres widziałam na 28dni bo zakończył się cykl pozytywnym testem ciążowym,więc działaj ile wlezie teraz.

kasoku jak dużo się pije to może nie wykryć stężenia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry