• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Miciurka - możliwe, że większy :-p ale ja usg będę teraz miała dopiero za jakiś miesiąc więc nie mam pojęcia jakich wymiarów jest maluch. A czuję się...cóż, brzuch rośnie, na wadze coraz więcej, na szczęście już nie rzygam ale za to ciągle mi słabo...uroki ciąży:-p A Ty jak się miewasz? ;)

Tili
- ja Ci się wcale nie dziwię i jak mówię, przeczuwałam, że jednak nie odpuścisz ;-) Mój mąż też ma 37 lat i był to jeden z argumentów, którymi przekonałam go do dziecka :-D

I mój mąż mówi, że on trzecie chce mieć z lutego, żeby było wodnikiem jak on. Bo teraz mam termin 2 tygodnie po moich urodzinach i młode tak jak ja będzie lwem :-D

uuuuuu Domi:-D to i 3 w planach???

ja nie wiem, instynkt jak sie odezwie to ... no nic sie nie da z tym zrobic
a szczgolnie jak dwie osoby chca..
no ta neuralgia byla dla mnie przeszkoda ale teraz ... caly cykl bez bolu
no to na co ja mam czekac

jeszcze awans troszke mi namieszal w glowie ale jestem juz obcykana ze stanowiskiem i w sumie robie robote na tydzien na przod i juz sie troszke nudze:-p byle tylko zmienili mi godziny od 9 do 15 i nic mi wiecej nie potrzeba do szczescia
maz jeszcze dostal podwyzke dzisiaj wiec on juz jest w ogole na tak:-p

Ostatnia edycja:
Wiesz co, przed tą ciążą i jeszcze na początku mówiliśmy, że za jakieś 10 lat się jeszcze postaramy o 3 :-p Ale teraz stwierdzam, że piszę się na to tylko, jeśli tym razem M będzie chodził w ciąży :-D Mi 2 razy wystarczą :-)

I też rozumiem te wahania spowodowane pracą, bo jeszcze kilka miesięcy miałam tak samo, z resztą chyba pisałam o tym :-p

My w końcu się zdecydowaliśmy, bo stwierdziliśmy, że mamy teraz całkiem niezłą sytuację finansową i pozycje w pracy, a teraz...M stracił właśnie pracę, czego się w ogóle nie spodziewaliśmy...Ale tak to jest, że wielu rzeczy nie da się przewidzieć ;)

Ostatnia edycja:
Tilli no chyba wczoraj nie dopiero wczoraj mialam test owu pozytywny, ale.kto wie ?? Hehe... No jak jutro bedzie wzrost to bez spadku mialam owu... Nic tylko czekac spokojnie moge:-)

Czesc kochane- wpadlam tylko na chwilke- wybaczcie dzis was nie poczytam bo jestem umeczona okrutnie, ale chcialm szybko napisac co po wizycie.
Wiec tak Groszek jest- zaczepil sie z calych sil tam gdzie trzeba - piekny okrąglutki choc malutki :P jeszcze niewyraznie ale bylo widac pulsowanie serduszka :) dostalam pakiet powitalny dla ciezarnej list gratulacyjny od praxis mojej, sciagneli ze mnie hektolitry krwi, zabrali wiadro moczu i kazali przyjsc 8 marca:) poki co wszytko jest ok.
Pozdrawiamy z Groszkiem:)

Die rowniez sie ciesze ze z groszkiem wszystko w pozasiu :-) pewnie niech sie trzyma recami I nogami :-D cale jeszcze 8 miesiecy :-)

A ja uwaga w koncu wymacalam szyjke pol reki wsadzilam.hahaha :-P ale wymacalam.
W kazdym razie otwarta bo poczulam wyraznie jakas.kreske chyba wysoko bo jak najpierw srawdzalam.jak zwykle to ledwo siegnelam... Co do miekkosci twardosci to nie mam pojecia bo wczesniej nie udalo mi sie jej tak ladnie wymacac hahaha.
No jeszcze troche I na ginekologie pojde , bede mogla.powiedziec.ze praktyki mam za.soba hahahaha :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry