• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku? Anabelka?? Karola??? jak staranka??:-D

hej, staranka były aż wióry leciały :-D :-):tak:

przutulanki były wczoraj wieczorem i dziś rano (te rano to taki spontan był nieplanowany ale nie narzekam bo było bardzo fajnie) :-p
dziś jeszcze większy szok, krecha grubsza i mocniejsza od testowej!!!!! czyli owu w jakim czasie może nastąpić?

jak będę w pon o godz 18 u Gina to nie za późno by wypatrzyła mi owulacje?

reklama
hej, staranka były aż wióry leciały :-D :-):tak:

przutulanki były wczoraj wieczorem i dziś rano (te rano to taki spontan był nieplanowany ale nie narzekam bo było bardzo fajnie) :-p
dziś jeszcze większy szok, krecha grubsza i mocniejsza od testowej!!!!! czyli owu w jakim czasie może nastąpić?

jak będę w pon o godz 18 u Gina to nie za późno by wypatrzyła mi owulacje?

hehe z Ciebie czy z faceta ? :-D

Ja sobie zbadałam szyjkę i powiedzcie jak myślicie czy dzisiaj 22 luty mogę mieć jeszcze jakieś nasienie z 19 lutego wieczorka ? bo po zbadaniu szyjki na paluchu miałam glutę ciagnącą się że ho ho :-D w środku takie jakby naoliwienie ale na zewnątrz nic mi się nie leje :confused:

Idę sprzątać

Ostatnia edycja:
ja mojemu zapodałam selen w tabletkach i 100% wit. c przez dwa tyg. jak sie serduszkowalismy i bachhh wyszło
A na koncu nosa czuje że bedzie dziewczynka m:tak::tak: aczkolwiek moge sie mylic byle by zdrowe :tak:;-)
Kasolku mój ja wiem ze sie nie chce bo też miałam momenty że dość co bedzie to bedzie ale w głowie miałam tylko jedno DZIDZIAAAAA ale co dwa dni jest oki a ja po owu juz sie nie bzyku bzyku bo mój G odpoczywał ode mnie bo go zmasakrowałam :D:D:-D:-D:-D i regeneracja mu sie włączyła ale ochote mam tylko jakos zmęczona jestem

Anabelko ja mialam 6 dni z rzedu(w poprzednim cyklu) nie bylo negatywnego w miedzy czasie... A teraz mialam.pozytyw wczoraj a dzis juz negatyw... Moze wlasnie sie hormony stabilizuja.po tym wiesiolku?? Moze wtedy mialam problem I wyrzucalo hormon a do owulki dojsc nie moglo ale skok mialam wlasnie w drugim dniu pozytywnego testu... No nic czekam dalej... A czy zawirwania hormonalne to nie wiem... Zobaczymy...

Anabelka raczej sluzik :-) ja mialam bardzo malo sluzu w zeszlym cyklu :/:/ czujam wilgotno ale jednak nic nie wyplywalo...

Limonka czosnk wit.c syropek z cebulki, cytrynka z miodem, natrzyj nogi cebula na noc(tak slyszalam sama nie praktykowalam) :-) mozesz zrobic sobie "parowke:-) "tzn. Nalej wody do miski kilka ktopel olbas oil I wdychaj z recznikiem na glowie(u nas po 3 dniach nie ma kataru)
Wygrzej sie I nie przemeczaj :-)

Karola.owu do 36 godzin chyba :-)

A ja mam bol lewego jajnika chyba ...a wczoraj prawego ??? Dziwne a moze to nie jajniki :-P

Anabelka raczej sluzik :-) ja mialam bardzo malo sluzu w zeszlym cyklu :/:/ czujam wilgotno ale jednak nic nie wyplywalo...

Limonka czosnk wit.c syropek z cebulki, cytrynka z miodem, natrzyj nogi cebula na noc(tak slyszalam sama nie praktykowalam) :-) mozesz zrobic sobie "parowke:-) "tzn. Nalej wody do miski kilka ktopel olbas oil I wdychaj z recznikiem na glowie(u nas po 3 dniach nie ma kataru)
Wygrzej sie I nie przemeczaj :-)

Karola.owu do 36 godzin chyba :-)

A ja mam bol lewego jajnika chyba ...a wczoraj prawego ??? Dziwne a moze to nie jajniki :-P

no to dobrze,więc starania są trafne,być może teraz będzie on tylko wewnątrz,to na dniach powinna być owulacja

reklama
Wiesz ja raz mam wiecej raz mniej tego sluzu, a teraz mam duzo na maxa :-P juz dawno tak nie mialam :-) a noz widelec cos z tego wyjdzie :-)
W zeszlym miesiacu sucho hehehe a teraz powodz :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry