• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

witajcie moje kochane babeczki tylko dwie strony poczytalam, die tak sie ciesze ,ze fasolka sie tam trzyma z calych sil, cmok,Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Emalia 82 -21.01.2013-17.02.2013 II kreseczki 9 cs
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 08.01.13 - 08.02.13 - 4 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 23.02.2013 - wielka niewiadoma - 3 cykl
a my dzisiaj na nartach z matyska, zjechala z instruktorem dwa razy, ale zostawilismy ja i ucieklismy jezdzic sami bez instruktora WOW, jutro cd, bzykam sie z moim dzisiaj po poludniu i jeszcze wieczorem i jutro rano, czuje wszedzie zapach spermy, lecz coz trzeba, tylko,ze mam problem, bo jajnik ledwo wyczuwalny, paskowy test owu pokazuje juz prawie takie same kreski ale jeszcze negatyw, natomiast test afrodyta na sline (kumpela pozyczyla) wychodzi negatyw na maxa, bo tam sa trzy opcje, negatyw, troche plodne i owulacja na 100%, aj i martwie sie, ze znowu owulacja nie wystapi, boze ale z tego powodu mam dola :(

reklama
Kasoku ja mam taki kikroskop I powiem Ci ze mi nic nie wychodzi w tym miechu nawet nie zrobilam... Wiec nie mysl o tym, tymbardziej ze nie masz porownania :-)
Buziaki

a testy ovu po południu robisz? I nie pijesz za dużo.przed rozumiem?

wczoraj i dziś było tak samo, zjadłam śniadanie i wypiłam herbatę ok godz 10, test robiłam wczoraj o 13 a dziś o 14, oczywiście do tego czasu nic nie piłam od śniadania.

kilka razy zabilał mnie lewy jajnik ale nie wiem czy to coś znaczy....

nie wiem kto tak aktualizuje listę testujących ale wpiszcie mi nowe daty: 03.02.2013- 8.03.2013 5 cykl

Ostatnia edycja:
Miciurka - możliwe, że większy :-p ale ja usg będę teraz miała dopiero za jakiś miesiąc więc nie mam pojęcia jakich wymiarów jest maluch. A czuję się...cóż, brzuch rośnie, na wadze coraz więcej, na szczęście już nie rzygam ale za to ciągle mi słabo...uroki ciąży:-p A Ty jak się miewasz? ;)

Tili
- ja Ci się wcale nie dziwię i jak mówię, przeczuwałam, że jednak nie odpuścisz ;-) Mój mąż też ma 37 lat i był to jeden z argumentów, którymi przekonałam go do dziecka :-D

I mój mąż mówi, że on trzecie chce mieć z lutego, żeby było wodnikiem jak on. Bo teraz mam termin 2 tygodnie po moich urodzinach i młode tak jak ja będzie lwem :-D

Ja to samo też brzuszek rośnie i też słabo strasznie w tramwaju na dodatek wczoraj mi się zrobiło i myślałam ze padne zaczęłam sapac o powietrze haha glowa w dół na chwilę i ok było - no ja miałam usg ale takie na szybkiego bo i 1 wizyta w szpitalu i sciemnialam że byłam tylko potwierdzić ciążę w 7 tyg ;)) a teraz usg.mam w kwietniu buuu :( mam nadz ze jakoś dotrwam ;)

A mam podobnie jak ty - data porodu mi wypada ale przed moimi urodzinami 10 dni a 3 dni przed urodzinami partnera więc ciekawa jestem na który dzień padnie ostatecznie hihi ;))

pisalam i mi zniknelo:szok:

no to jeszcze raz:-D

Domi
- ja tez jak bylam z Piotrula w ciazy to mowilam OSTATNIA, ciaza nie byla latwa a Olivcia miala ledwo ponad rok, co nie pomagalo...:sorry:

ale teraz? ja sobie po prostu nie wyobrazam nie miec tego trzeciego:-D nie spieszy mi sie, to nie jest tak, ze ja juz! teraz! :no: nie, ja lubie starania, lubie ekscytacje, mam juz dwojke i jak bedzie to bedzie:tak: ale zeby bylo:-p

a co do pracy...przykro mi bardzo! [tule] jestem pewna, ze zaraz cos znajdzie:tak: nie wydajesz sie tym zdruzgotana wiec mysle, ze jestescie bardzo zaradnymi ludzmi i dopoki maluszek sie nie urodzi to maz juz bedzie zadowolony na nowym stanowisku:tak:

a u mnie temp w dol. jupiiiiiiiiiii:-D:-D jak dzisiaj dostane @ to sie potwierdzi ze mam faze lutealna 15 dni
co bedzie mega przydatna informacja na kolejne cykle i tak sobie wlasnie bede ustawiac granice :-p

a tak w ogole to Dzien Dobry:-p

mamy wiele bzykajacych sie widze hehe:-D:-D

reklama
Witam u mnie skoku nie bylo... Nie wiem moze wcale do owu nie doszlo, nie dojdzie.??
Trudno sie mowi... Ale czekam do jutra.moze jutro bedzie jakis skok... A moze ten skok 2 dni temu maly to bylo juz?? Odpowiedz bedzie jutro :-)

Milego dnia kochane:-)

Co tu tak cicho?? No tak weekend :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry