• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzień dobry

Limonka ja nie miałam żadnego plamienia implantacyjnego a dzidziolek ma się super i fika aż milo na usg widziałam haha co do zaparc to takk niestety uporczywe to strasznie! To przez progesteron jelita zwalniaja pij dużo mi pomaga woda gazowana nie wiem czemu to chyba te babelki ;) a że piersi bolą to super znak :) kiedy idziesz na wizyte :))??

Smerfik witaj mam nadz że się szybko uporasz z problemem i nie będziesz.długo czekać na fasolinke :)!

Akuku nie mam pojecia czy ciepło kogoś itd ma jakieś znaczenie więc nie doradze z tempka :/

Kamilka trzymam kciuki a robilas jeszcze tescik ? @ dalej nie.ma?

Kurde ja chora jestem leżę w łóżku a mam taka ochote na pączka z dużą ilością lukru ze nie pytajcie ;))

reklama
Kasoku jak mierzylas pol godziny pozniej to odejmujesz 0.05 z tego co pamietam
ovu zaznacza owu po 6 nizszych temp i 3 wyzszych
na enpr. mozna zaznaczyc samemu po widocznym skoku
hmm.. a ty robilas testy owu? bo juz nie pamietam:zawstydzona/y:
a z twojego wykresu wychodzi ze owu jeszcze nie bylo... albo mialas jak ja - powolny wzrost bez widocznego skoku co moze oznaczac jak ostatnio pisalam niepekniecie pecherzyka
ale to tez jest tylko gdybyanie
najlepiej poczekac jeszcze pare dni i zobaczyc co bedzie z temp.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, napiszcie mi kiedy ovu wykryje mi owulacje czyzby po czasie??? bo ja mam juz dzisiaj negatywy, temperatura 36,4 ale zmierzona 7.30 nie o 7,00 bo zaspalam, czy w zwiazku z tym mam cos odjac czy dodac??jak 30 min pozniej zmierzyam niz zwykle, no i jak ten ovufriend informuje o owulce, chyba po czasie co???poinstuujcie mnie bo oszaleje, wezlam na akuku wykres i tam owu byla w cwartek, czyli poinformowal po czasie,tak???????badac szyjki nie umiem :( non stop tak amo czuje, wyoko kulkle, aj. sory, ze ja tylko o tym, ale zafiksowalam sie na maxa na ovu.

kasoku mozesz ale nie musisz nic odejmowac tzn. Jak masz termometr ktory mierzy z jednym miejscem po przecinku to nie odejmuj a jak z dwoma to odejmij 0,05 ale widze ze masz z jednym to nie odejmuj:-)

U mnie pokazal z opoznieniem ale jak widzisz pokazal przerywana linie bo ovufriend nie jest pewny czy wtedy mialam owulacje... Ja mialam wtedy wzrost o troszke ponad 0,1 stopnia ... Za to dzis duzy skok i jezeli utrzyma sie tak wysoko to podejrzewam ze ovufriend zmieni moja owulacje na wczoraj :-)
ja sama nie jestem pewna kiedy owu mialam choc wydaje mi sie ze wczoraj bo jeszcze rano szyjka byla otwarta a wieczorem juz sie zamknela (chyba)bo tez sie dopiero ucze badac szyjke.

Zobaczymy jaka bede miala tempke jutro ale chyba w zwiazku z tym zatestowac bede mogla dopiero ok. 10 marca.... Chyba ze @ przyjdzie :-( ahh.

Milego dzionka :-)

Ostatnia edycja:
Kasoku ja w ogole nie odejmuje ani nie dodaje jezeli jest do max 30 min roznicy:tak:
a jak masz juz z jednym miejscem to zostaw - tak jak radzi tez Akuku:tak:

ja kupilam sobie z dwoma miejscami bo moje wahania sa minimalne
np. w pierwszym cyklu mialam ciagle 36.6 przed owu hehe
a teraz po owu to ciagle bym miala 37.1 ;-) a wiem ze mam 37,11 albo, 37,12 albo 17, 08;-)

Tilli ale walsnie podobno lepiej mierzyc termometrem z jednym miejscem bo ten wykres sie tak nie wacha :-) ale ja wole ten termometr z dwoma miejscami po przecinku :-)

Ahh mam nadzieje ze u mnie jutro tempka bedzie ladnie wysoko :-)
Wypryszczalo mnie dzisiaj :-(

smerfik
wyjaśnienia szybkiego i powrotu do zdrowia.:tak:

tilli
kurcze powiedział mi że mam endo jak zaraz po okresie takie małe że nie da się zmierzyć nawet. jajników moich szukał chyba z 15 minut bo powiedzia ze się pozawijały i ich nie widać-fest :dry: ostatcznie stwierdził że nic na nich nie ma. więc czekam a gn przepisał mi metformax na regulacje cukru we krwi bo wspominałam że obawiam się o swoją byłą cukrzyce ciążową po objawach jakie mi dokuczają. no i tak mi kazał czekać do wiosny aż słońce przyjdzie bez żadnyh leków jak clo i cokolwiek. sama wzięłam sobie na właśną rekę znów clo pare dni temu i chciałam wziąć 5 dni ale po drugiej tabletce tempka wzrosła o 2 stopnie i bałam się że owulka była więc odstawiłam a okazało się że nie było owu. kurcze czekam cały czas tyle co zjadłam magnezu i witb6 to masakra a endo i tak nie rośnie... mam nadzieje ze w tygodniu będzie owu bo dłużej chyba nie wytrzymam kurcze .już bm chciała odliczać od owu te dwa tygodnie...

kasoku
owu friend pokazuje ze była owulka po 3 tempkach wyższych jak dziewczyny piszą. ja bym nie dodawała ani nie odejmowała nic tak jak piszesz daj normalną i zaznacz że jest zaburzona na owu jest taka opcja. z wykresu wychodzi na to ze raczej owu była i z twoich odczuć więc kciuki mocno trzymam :) i proszę o doping żeby wkońcu moja owu przylazła :-(

akuku
ty też już po owu chyba no nie ?? ale wam zazdroszcze dziewczyny :( ja od listopada ani jednej owulki. w listpadzie była a teraz luty już mamy i dalej nic :( smutno mi jak cholera....

Missiiss no ja juz chyba po.owu bo suvho sluzu brak, tempkan wzrosla. Bardzo mi przykro ze owu nie masz :-(
Zycze Ci tego bys miala piekna owulacje:-) I zeby sie zakonczyla 2 kreskami :-)

Bo u mnie niby owu jest a ciazy brak :-( doluje mnie to ...ehh

u mnie nadal test negatywny,chyba mnie nie lubią :-) ale wiecie co się doczytałam,że nie zawsze testy wykryją wyrzut bo bywa tak że trwa to króko i najzwyczajniej w świecie można to przeoczyć,chyba by trzeba było sikać co 2 godziny... :confused: chociaż temperatura zawsze coś powie
Ale patrząc na moje 5 testów jakie do tej pory zrobiłam wczorajszy był najciemniejszy i najbliższy w odcieniu kreski kontrolnej,wczoraj też szyjka była bardzo otwarta,wczoraj jednak się powstrzymałam od seksiku bo w piątek wieczorkiem był więc dzisiaj postanowiliśmy że mnie zalejemy znowu :-D i faktycznie szyjka była bardziej otwarta bo mało ze mnie wypłynęło niż zwykle,więc więcej wsysłam hehe czekam więc na skok tempertury

Powiedzcie mi też jedno,bo się zszokowałam,szukałam informacji odnośnie tego jaki jest poziom LH przed owyulacacją i w trakcie i przeżyłam szok,bo wyczytałam że przed owulacją jest 1,4-9,6 a w owulację 2,3-21...a testy owulacyjne są często czułe od 25...

potem wyczytałam że testy wykrywają nawet stężenie 40
Przy torbielach też jest wysoki poziom w okolicy owulacji pomimo że jej nie ma,po menopauzie jest wysoki ale to by znaczyło i potwierdziło że przy braku owulacji mogą być skoki
bo czy torbiele czy menopauza wynik poże być pozytywny...

Jak działają testy owulacyjne? | parenting.pl

pogubiłam się,więc to kiepska metoda ?

i ciekawostka dla Was (odnośnie spadku temperatury)

Ostatnia edycja:
reklama
Jeju dziewczyny obym nie musiala sie w te temp juz zaglebiac...

Maciurka okresu nadal brak

Wogole dzis mielismy przytulaski i boje sie zeby @@@ nie przyszla zwykle po sie pojawiala:( i normalnie martwie sie czy ten kaszel nie przeszkodzil w zagniezdzeniu sie bo takie mialam skurcze przy nim ze pierdziele... Ogolnie dostaje swira pomalu:(

Chce juz wiosne zeby moc gdzies wyjsc bo na potege mi sie nudzi:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry