Miciur-ka
Fanka BB :)
Dzień dobry
Limonka ja nie miałam żadnego plamienia implantacyjnego a dzidziolek ma się super i fika aż milo na usg widziałam haha co do zaparc to takk niestety uporczywe to strasznie! To przez progesteron jelita zwalniaja pij dużo mi pomaga woda gazowana nie wiem czemu to chyba te babelki
a że piersi bolą to super znak
kiedy idziesz na wizyte
)??
Smerfik witaj mam nadz że się szybko uporasz z problemem i nie będziesz.długo czekać na fasolinke
!
Akuku nie mam pojecia czy ciepło kogoś itd ma jakieś znaczenie więc nie doradze z tempka :/
Kamilka trzymam kciuki a robilas jeszcze tescik ? @ dalej nie.ma?
Kurde ja chora jestem leżę w łóżku a mam taka ochote na pączka z dużą ilością lukru ze nie pytajcie
)
Limonka ja nie miałam żadnego plamienia implantacyjnego a dzidziolek ma się super i fika aż milo na usg widziałam haha co do zaparc to takk niestety uporczywe to strasznie! To przez progesteron jelita zwalniaja pij dużo mi pomaga woda gazowana nie wiem czemu to chyba te babelki
Smerfik witaj mam nadz że się szybko uporasz z problemem i nie będziesz.długo czekać na fasolinke
Akuku nie mam pojecia czy ciepło kogoś itd ma jakieś znaczenie więc nie doradze z tempka :/
Kamilka trzymam kciuki a robilas jeszcze tescik ? @ dalej nie.ma?
Kurde ja chora jestem leżę w łóżku a mam taka ochote na pączka z dużą ilością lukru ze nie pytajcie

ostatcznie stwierdził że nic na nich nie ma. więc czekam a gn przepisał mi metformax na regulacje cukru we krwi bo wspominałam że obawiam się o swoją byłą cukrzyce ciążową po objawach jakie mi dokuczają. no i tak mi kazał czekać do wiosny aż słońce przyjdzie bez żadnyh leków jak clo i cokolwiek. sama wzięłam sobie na właśną rekę znów clo pare dni temu i chciałam wziąć 5 dni ale po drugiej tabletce tempka wzrosła o 2 stopnie i bałam się że owulka była więc odstawiłam a okazało się że nie było owu. kurcze czekam cały czas tyle co zjadłam magnezu i witb6 to masakra a endo i tak nie rośnie... mam nadzieje ze w tygodniu będzie owu bo dłużej chyba nie wytrzymam kurcze .już bm chciała odliczać od owu te dwa tygodnie...
chociaż temperatura zawsze coś powie
i faktycznie szyjka była bardziej otwarta bo mało ze mnie wypłynęło niż zwykle,więc więcej wsysłam hehe czekam więc na skok tempertury