tiluchna
Fanka BB :)
padam ale tak na szybcika
Die - jejku, sliczny brzuszek fajowy!
Domi - Ty juz ciezarowka pelna para
no i mnie tez juz wydelo
jestem przerazona
dzisiaj spotkalam kolezanke, bylam w sweterku (bo cieplutko) a ta do mnie
' ooo raaany, stań bokiem! no tyś w ciazy przeciez jest' a ja buraka walnelam i mowie ... no tak ale to dopiero poczatek
a gdyby ona tak walnela a ja w ciazy bym nie byla? chyba bym sie pod ziemie zapadla
ale prawda jest taka ze moje jeansy wchodza na mnie ale jak siedze to musze sie rozpiac
a nic nie przytylam
w sensie wagowo
Missiiss - kochana, odebralam, przeczytalam ale nie mam weny na odpisanie rybcia ok?
po krotce napisze - nie martw sie na zapas, prosze Cie, ciesz sie tymi ostatnimi tygodniami z najblizszymi ok?
no buziak
Die - jejku, sliczny brzuszek fajowy!
Domi - Ty juz ciezarowka pelna para
no i mnie tez juz wydelo

jestem przerazonadzisiaj spotkalam kolezanke, bylam w sweterku (bo cieplutko) a ta do mnie
' ooo raaany, stań bokiem! no tyś w ciazy przeciez jest' a ja buraka walnelam i mowie ... no tak ale to dopiero poczatek
a gdyby ona tak walnela a ja w ciazy bym nie byla? chyba bym sie pod ziemie zapadla

ale prawda jest taka ze moje jeansy wchodza na mnie ale jak siedze to musze sie rozpiac
a nic nie przytylam
w sensie wagowoMissiiss - kochana, odebralam, przeczytalam ale nie mam weny na odpisanie rybcia ok?
po krotce napisze - nie martw sie na zapas, prosze Cie, ciesz sie tymi ostatnimi tygodniami z najblizszymi ok?
no buziak
wiadomo wczesny etap) - David
zwazyłaś się ?? ja tak... 84 bbbrrrrr minimum 15 kilo do zrzucenia ale chciałabym nawet 20
serio