reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

padam ale tak na szybcika
Die - jejku, sliczny brzuszek fajowy!
Domi - Ty juz ciezarowka pelna para

no i mnie tez juz wydelo:szok::zawstydzona/y: jestem przerazona
dzisiaj spotkalam kolezanke, bylam w sweterku (bo cieplutko) a ta do mnie
' ooo raaany, stań bokiem! no tyś w ciazy przeciez jest' a ja buraka walnelam i mowie ... no tak ale to dopiero poczatek
a gdyby ona tak walnela a ja w ciazy bym nie byla? chyba bym sie pod ziemie zapadla:zawstydzona/y:
ale prawda jest taka ze moje jeansy wchodza na mnie ale jak siedze to musze sie rozpiac
a nic nie przytylam:sorry2: w sensie wagowo

Missiiss - kochana, odebralam, przeczytalam ale nie mam weny na odpisanie rybcia ok?
po krotce napisze - nie martw sie na zapas, prosze Cie, ciesz sie tymi ostatnimi tygodniami z najblizszymi ok?
no buziak

reklama
Akuku - ale ty myslisz, ze moglo wam sie udac? jak badanie progesteronu?

jejku ja ledwo na oczy widze, tak zaspana jestem, pije kawe i pod prysznic smigam sie obudzic
znowu do pracy grrr, ale rozmawialam z rodzicami co mam w pracy zrobic.. poradzili mi
udowodnie im ( w pracy), dam z siebie wszystko
przez 4 tyg zrobie taki projekt ze im kopary opadna
pokaze ze jestem wartosciowym pracownikiem
to jak powiem o ciazy moze i wsciekli beda ale beda chcieli zebym wrocila
;-)
no.. taki bojowy plan

a mnie doslownie olsnilo i wybralismy imie dla chlopca (oczywiscie moze jeszcze ulec zmianie:-p wiadomo wczesny etap) - David:tak:

tili
nie ma sprawy dzięki że po krótce odpisałaś na bb ;) wczoraj miałam jakis podły humor czarne chmury się zebrały chyba nad moim dachem. a ze strategią to dobry pomysł i co do imienia śmiać mis ie chce bo jak wczoraj nadrabiałami było o imionch to mówie do mojego a może jak syna bedziemy kiedyś mieli to david mu damy na imie bo fajnie brzmi i w uk i pl. hehe :) Bardzo mi się podoba to imie :tak:

akuku
miałaś sie nie nakręcać :-D zwazyłaś się ?? ja tak... 84 bbbrrrrr minimum 15 kilo do zrzucenia ale chciałabym nawet 20 :szok: może te 10 uda mi się chociaż do końca lipca ;)

Missiiss - normalne, ze sie denerwujesz, jedziesz do obcej osoby, do obcego kraju walczyc o byt dla swojej rodziny:tak:

a co do wagi, dziewczyno ty w ogole nie wygladasz na 84:no: serio:tak: myslalam ze mowisz tutaj o 75 gora;-) takze nie wiem czy 20 albo 15 kg to az tak bardzo potrzeba

nie ma bata, przyjedziesz, daje ci rowerek i jak chcesz bede pilnowac:-p zbys pedalowala z calych sil, codziennie:-D

Hejka u mnie wzrost tempki ale moze byc wpowodowany tym ze szyciej spac poszlam.

a Ty to już przestań wymyślać :-)
Ale wiesz co widzę po Twoich cyklach,szkoda że nie ma ich więcej ale zauważyłam że cykle w których masz kilka dni pozytywne testy owulacyjne masz zygzakowate a w których masz bardzo krótko pozytywne testy wyglądają sensownie,wnioski: nie mam,bo jeszcze się nad tym nie zastanawiałam hehe

Wczoraj oglądałam ten program na TLC jak ktoś nie widział to potem poopowiadam Wam,ale faktycznie odpowiednia dieta = zdrowie,ja widzę to po sobie,dzisiaj łeb mnie nap....bo... potem dokończę,bo pospałam dłużej a o 12:30 muszę wyjść,terapia Kuby,zakupy...

Akuku moja droga nie bylo.mnie jeszcze na kompie.bo coś.mi nie domaga, ale dziś wieczorkiem może dam radę.to.ci wszystko.wyśle, jak chcesz to na PW mi podaj swoją datę pełną urodzenia i godzine, oraz miesiąc i rok poczęcia chłopaków to zobaczymy czy.się zgadza bo mam ten program na kompie, i jak się zgodzi może ustalimy w jakich.miesiącach.na dziewuszke ;))

Tili- fajnie że juz ustalone o pracy itd. No i że imie wybrane.ja nakrecalam Tomka na Davida bo mi się właśnie ang brzmienie tego.imienia podoba ale coś nie chce się zgodzić ;/, także my dalej bój toczymy ale stwierdziłam że jeszcze poszukam może coś.innego się znajdzie no i juz sama.nie wiem czy iść za ang wersja czy pl masakra!

Co.do szczyta to juz chyba kolejny watek na którym o nim słyszę a szczerze powiedziawszy to nigdy.o nim wczesniej.nie slyszalam :))

Mississ i jak tam w pracy co z bonusem?

Die ładny brzuszek!!
Domi.twój fajny juz widziałam na sierpniowkach ;))hihi

Kamilka z tymi brzuszkami to chyba nie wiadomo ja mam.szpiczasty i będzie synus :)

Hejo.

Dziewczyny ale ja sie nie nakrecam :-) tak tylko napisalam o tej tempce :-)

Tilli no niby mogloby sie udac, ale watpie.
Nie mysle o tym, uda sie to fajnie a jak nie to spoko.

Miciurka to Ci pozniej napisze bo z tel priva nie wysle.

Missiiss nie zwazylam sie, zapomnialam ale tez kolo 80 :-( tak wiec podobnie startujemy.

reklama
Hejka :) ja tak na szybciorka:) Domi slczny brzuszek masz :) cuudo:) ja wagowo tez stoje w miejscu tylko mi taki beben wywalilo- ja moze jakas tam mis szczuplosci nie bylam przed ciaza ale jednak brzucha nie mialam a tu taki wilki wyskoczyl z tygodnia na tydzien troche to dziwne ale sie ciesze:)

Kamilka co do elterngeldu- nie czytlam o nowych przepisach ale z tego co sie orientuje matka ktora nie pracuje- pracowala dostaje 300 euro miesiecznie, a jesli pracowala to 67% swoich dochodow miesiecznych tutaj mozesz poczytac Elterngeldgesetz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry