reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
heyy kobitkii

Kasolku dziękujemy za wieczorek :-D;-);-);-)
superr brzusie no ja sie musze wkoncu zebrac i swój pokazać choć nie ma sie czym chwalic :D:D:D bo jest ogromniastyyyyyyyy

w tym tygodniu na badanka jutro krew ogólnie i na wizytke sie zapisać wreszcie moją fasolinke zobacze <jupi>

miciurka
jeszcze nie mam czekam pewnie 10 tego przeleje...

tilli
dzięki :* widac po mojej oponie na brzuchu zywe ponad 80 kilo a kiedys narzekałam jak 67 wazyłam buhaha:sorry2: ale zobaczycie dam rade :-) ja zamierzam tili biegac dzien w dien po endorfiny ;-)

akuku
ja sie tylko zwazyłam ale diety dzisiaj nie było :/

limonka- ty to tez polecialas na tym suwaku do przodu :-D, pokazuj brzuch pokazuj - taki sliczny ciazowy (wiekszy czy mniejszy) to sie eksponuje a nie chowa !! :tak:

mississ- no to mam nadz ze te pieniazki do Ciebie dojda a kiedy masz planowany lot do tili ;)??? chyba jakos za niedlugo co ?

Hej kochane ja jiz po basenie z maluchami i m :-) bylo poprostu zajefajnie :-)
Okazalo sie ze Alex juz nie taki maly chlopiec.
Ma 106 cm i moze wchodzic na zjezdzalnie:-) ja myslalam ze on sie bedzie bal, a okazalo sie ze to ja sie bardziej balam od niego :-P zjezdzalismy na ponotanvh takich i na zjezdzalni kreconej, ktora byla bardzo szybka. Ja myslalam ze mlody spanikuje i nie zjedzie a zjechsl i taki usmiechniety byl :-) :-)
Victorek tez sie wybawil :-) na mniejszych zjezdzalniach:-)
Zmienialismy sie z m i kazde z nas poszalalo :-) bylismy w basenie na dworze . Dzieci skakaly do wody. No super bylo:-)
Dzieci padly jak muchy :-P :-P

Missiiss u mnie tez slabo z dieta , zjadlam polowe sniadania, polowe obiadu i nie jem kolacji ale zjadlam dwa kinderki :/:/

Dobra mykam grac w chinczyka.

hej, ja już po wizycie u neurochirurga, tym razem w Łodzi w Poradni Neurochirurgicznej, muszę mieć zrobiony tomograf (wielorzędowe badanie głowy, badanie cienkimi warstwami- cokolwiek to jest).

babka mnie chciala zapisac dopiero na koniec lipca pomimo, że na skierowaniu mam drukowanymi literami napisane CITO. W końcu ubłagałam ją, że ja przecież po wypadku jestem i mam czekać do lipca :szok: :no:
to mnie zapisali na 5 czerwca!!!! i to jest to ich na CITO.... szkoda słów... :wściekła/y:

rano, znów śluz podbarwiony na różowo, popołudniu chlupnęło aż myślalam, że to @ ale śluz kremowo- żółtawy, krwi nie widać...

o co kaman, czy to jakaś infekcja czy co?

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczyny, niestety nie poczytalam was :( sorrki :(, a co u mnie, hmmm, dzisiaj mojn23 dc wlasnie brzuch mnie zaczal na @ bolec od 8 dni biore luteine dopochwowa dwa razy dziennie i jutro planuje robic test, bo pregnyl juz po 13 dniach powinien zniknac i nie zafalszuje, ciulato sie dzisiaj czuje, jak przed masakryczna @...
Limonka zapraszamy ponownie kochanie i wcale nie masz duzego brzuszyska,
karola to znaczy, ze do czerwca nici ze staranek??? hmmm ,masakra jakas w tej polszy jest ze sluzba zdrowia :(.

Ide spac, buziakuje was i dam znac co i jak ze mna, w kazdym badz razie pregnylu wykupilam na bigggg zaaaapaaaasss.

Kasoku trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
czyli ile jestes po owulacji?

Karola - no wlasnie, to jak teraz ze starankami?:confused: faktycznie sie pospieszyli z data..
ale tutaj pewnie bylo by podobnie:baffled:

Akuku - fajnie, ze tak poszaleliscie:tak:

Limonka - no co ty!! dawaj brzusiunio:-D

ja pewnie w 12 tyg bede wygladac jak w 6 miesiacu:eek:
boze, zaczynam panikowac ze moze mam blizniaki... serio masakra
pokaze wam pozniej porownanie mnie sprzed okresu i teraz:baffled:
a tak jak napisalam nie zmienilam jedzenia, nie opycham sie, jem normalnie...

dzisiaj w nocy obudzily mnie takie mldosci, ze myslalam ze spedze pol nocy w lazience:angry:
no i odrzucilo mnie od kawy

7 tydzien.jpg 66,2.jpg o taka sobie roznica:szok:

Załączniki

• 7 tydzien.jpg
    7 tydzien.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 56
  • 66,2.jpg
    66,2.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny ... jak tam u was pogoda bo u mnie troche kiepsko

Karola - kurcze faktycznie ten termin strasznie odległy. Może warto zrobić szybciej prywatnie?

Akuku - a no właśnie z dziećmi tak jest. Mati w zeszłym roku jeździł z mężem na rolkosterze a ja sie bałam :sorry:

Tili - spoko wiesz mi czy bliźniaki czy jedno to w 7 tygodniu na brzuchu tego nie widać ;-) Zrobił Ci sie bo zbierają sie gazy, a to normalne w ciąży. Ja tez na początku mialam brzuch jak bania, no ale właśnie to nie był jeszcze ciążowy brzuszek. Dla tego najczesciej ten brzuch wiekszy widać wieczorem. Raz wiekszy a raz mniejszy, a ciążowy jak sie powiekszy to juz ino rosnie :-p:-p:-p

kasoku - trzymam mocno kciuki za twoje testowanie :tak:

u mnie Ola w niedziele zapodała mi takie trzy mega serie kopniaków że byłam wniebowzięta, wczoraj pomimo obrzerania słodyczami była cisza i ledwo dwa puknięcia ... no ale to nic. Dała matce odpocząć :-p
Ja od wczoraj łaże cała jakas taka obolała, tak jakbym źle spała w nocy i sobie coś odgniotła tylko boli mnie tak i z lewej i z prawej strony. Normlanie jak paralityk jakiś :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry