reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Missiiss ja z Alexem przytylam 11kg tzn przed porodem bylo 11 na + no ale wlasnie przytylam po porodzie... Pozniej z Victorkiem schudlam w trakcie ciazy 8 kg jakos i przytylam tyle samo, czyli twk naprawde bylam na minusie 8, a dokladnie to zaszlam jak wazylam 75 a jak urodzilam to 67 kg i czulam sie dobrze, ale chcialam jeszcze ze 3 kg zgubic... I zamiast gubic to nakladalam na siebie... Bo najpierw ograniczalam a pozniej sie zucalam jak swinia doslownie...
Najgorsze ze ja stres zajadam...wiec jak sie zaczelam starac tak zaczelam jesc :/:/ bo przeciez moze sie udalo i moze ew. dzidzia wlasnoe tego potrzebuje...
I dodatkowe kg dzwigam.
Wiec jesli sie teraz nie udalo to odkladam starania do wakacji, nie chce w wakacje lezec na plazy jak ta krowa czerwona ....
Nie mowie bo bikini nie ubiore bo mam rozstepy i nie jest przyjemne na to patrzec.

A co do przytulanek to ja dlugi czas nie moglam sie przelamac zeby wejsc na m wolalam jak on byl na mnie...teraz juz mi minelo ale ile czasu to trwalo:/:/
Ja sie dziwie ze on mnie nie zdradzal..serio celibat taki ze masakra.
A ja nie potrafilam sie odnalezc w tym wszystkim i nie potrafilam postawic sie w jego sytuacji...teraz juz wiem jak on sie czul jak go odrzucalam.

Teraz chodze codziennie 4 godz. pcham ciezkie wozki, dzeigam produkty i mam nadzieje ze to tez mi pomoze schudnac.
A najgorsze jest to ze ja chudne wszedzie a na brzuchu na koncu :/:/ wiec efekt jest taki ze ja sie czuje coraz grubsza bo brzuch wydaje mi sie wiekszy i wiekszy :/:/:/:/

no ale nic musze cos z tym zrobic bo jeszcze troche i faktycznie tylko wozek inwalidzki bo biodra nie dadza rady.
A wiem ze jak schudne to bede miala wiecej energi zapalu, bede sie lepiej czula, bede radosna :-) a czemu tak trudno byc i wytrwac na tej diecie :-( tyle tych pokus...
Jeszcze ja w tym tesco gdzie wszystko buy one get one free itd. ale nic musze sobie mowic tak.
Jak schudniesz to sobie kupisz chocby to mialo byc 3 razy drozsze :-P

Dobra ide jeszcze cos porobic i spac bo wstaje rano.s
Dzis juz 7 dpo jutro 8 :-) a kusi mnie by wczesniej tetsowac :-P

reklama
Cześć Wam :)

Akuku - trzymam kciuki za dietę!;-)

Missiiss - zdrówka dla Jasia! A z tymi oczkami to może jakaś alergia mu się zaczyna? W TV dziś mówili, że zaczyna się pylenie. A są u Ciebie w mieście jakieś dyżury okulistyczne (w szpitalu jakimś okulistycznym)? Tam takiego malucha powinni przyjąć bez kolejki.
A - i do okulisty nie trzeba mieć skierowania

Die - mi się Twój brzuszek baaaardzo podoba ;-) I wcale nie wydaje się wielki. Z resztą zaraz Ci pokażę, jak wygląda wielki brzuch :-D Tadam:

wielkibrzuch1.jpg

A w temacie jedzenia i wagi, to ja właśnie wcinam czekoladę - zabierzcie mi ją, bo zaraz zjem całą, a potem będę się dziwiła jakim cudem przytyłam w miesiąc 3 kilo! :-D

Załączniki

• wielkibrzuch1.jpg
    wielkibrzuch1.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie . W zeszlym cyklu jak robilam ten test i wyszla druga slaba kreska ale widoczna na 100% i dwa dni pozniej @. Czy to moglo spowodowac wydluzenie cyklu ?? No i te zmiany tempki w pierwszej polowie cyklu? Bo teraz tempka ladnie tylko w pierwszej czesci sie tak chwiala.

Anabelko jeszcze mialam pisac no sluz budyniowaty, lekko zolty albo bialy, a wczoraj nawet przezroczysty...
Ale wiekszosci zoltawy...tylko ze nic mnie nie swedzi, nie boli, nie piecze.
Mam nadzieje ze nic sie tam nie dzieje :-(

Dziewczyny wy chucherka jestescie:)

Missi zdrowka dla Jasia:) oczy to okropienstwo jak masz sol fizjologiczna to tym przemywaj a jak nie to przegotowana woda . Nie uzywaj rumianku i herbaty bo ona jeszcze uczulaja... I mykaj z nim do okulisty bo moze trzeba antybiotyk...

Co do wagi ja sie nie wypowiadam.. Jeszcze nic nie przytylam w ciazy tej... Ale az sie boje:/

W tym miesiace bralam luteine i w 22 dc zaczelam plamic , potem troche krwawilam ale lekarz powiedzial zebym nie odkladala luteiny i w 24 dc cyklu odlozylam i moj okres taki strasznie marny , pokrwawilam skapo i nie wiem czy to normalne...

J tak miałam raz po Luteinie, raz po Luteinie miałam wodospad a w następnym cyklu też z Luteiną tylko plamienie bo normalną @ to tego nazwać nie można było. Zatem nie ma reguły...

wczoraj o 22 wróciliśmy od kardiologa, dziadek ma przyjechać na echo w maju, moja chrzestna ma przyjechać na założenie holtera, druga ciocia dostała leki na ciśnienie, wujek zdrowy, a ja i Marcin- zdrowi jak byki jesteśmy. :-D

kapitalny ten lekarz, wszystkie badania na miejscu nam zrobił, ciśnienie, ekg, usg i echo serca, full wypas.

trochę nas to kosztowało bo oboje z Marcinem zapłaciliśmy 300 zł :baffled: no ale przynajmiej wiemy, że serducha mamy mocne jak dzwon!

ale kiedyś jak urodze dziecko to sobie zwisa obetne na brzuchu i cycki do góry podniose pojade do dr szczyta i mi zrobi plastyke ;-)

olej Szczyta :-D teraz gwiazdor telewizyjny się z niego zrobił to pewnie zdziera kasę aż miło...
byłam u niego zanim jeszcze stał się znany i taką mi cenę zaśpiewał, że hoho to teraz pewnie dopiero sobie kasy woła, no cóż ale celebryta z niego jak się patrzy :-)

akuku
nie ma sprawy :-D;-)

karola
co ty gadasz:) nie wiedziałam że byłaś u niego :) no ale jak się reklamuje teraz nieźle w programie. ale trzeba orzyznać że klinike swoją też ma wypasioną a i on sam wydaje się sympatyczny :)

domi
ładniutki brzucho ":)

dzięki dziewczyny, niestety u mnie w wygwizdowie nie ma nawet szpitala bo to mala miescina. do wromam 60 km. moze rzeczywiscie to alergia>> jutro do lekarza pojedziemy i ewentualnie w tygodniu okulista bo znalazlam na necie jednego lekarza z dobra opinia w centrummama i ja. jutro zadzwonie sobie.
właśnie tak myślalam o soli fizjologicznej ale nawet nie mam w domu jutro kupie bo i tak do inhalacji mi potrzebna.

ide dziołszki spać bo moj mezu chyba nigdy nie wroci :/ dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Ja tez ide spac:-)

Dziewczyny jak ja sie ciesze ze ja mierze ta tempke... Dzis 28 dc i pewnie gdyby nie to ze wiem ze owu byla opozniona to juz bym skakala do nieba ze sie udalo... I bez sensu bym sie cieszyla i sobie wmawiala.

Dobranoc.

reklama
missii owszem sympatyczny jest bardzo ale teraz pewnie płaci się dużo więcej bo on jest znany. No klinikę ma wywaloną w kosmos...

nie podważam jego kompetencji bo zapewne to świetny chirurg ale dla mnie wtedy oprócz kompetencji lekarza, opini o nim ważna też była cena więc jak mi zaśpiewał 5 tys więcej niż inni to dla mnie to już była cena zaporowa :baffled: wybrałam Panią chirurg dr. Kociszewską z Warszawy z kliniki Malia, którą prowadzą Państwo Molscy i byłam bardzo zadowolona. Klinika nie jest tak odpierdzielona jak klinika Szczyta ale mogę ją polecić każdemu z czystym sercem.

http://www.centrum-malia.com.pl

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry