reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
witacjei dziewczyny , ale mnie dawno nie było.... oj ... jestem teraz na leczeniu zoladka i ni zbyt fajnie sie czuje bo takiej dawce lekow ,ale jeszcze tydzien te najgorsze leki a potem pozostanie mi jeden lek :) i zoladek będzie zdrowy :)
W tym miesiace bralam luteine i w 22 dc zaczelam plamic , potem troche krwawilam ale lekarz powiedzial zebym nie odkladala luteiny i w 24 dc cyklu odlozylam i moj okres taki strasznie marny , pokrwawilam skapo i nie wiem czy to normalne...

Miciurko Antoś jest przeslicznie... ja marze o Antosiu .... a dziewczynka Milenka.... kiedy ja się doczekam tego < mysi>

Akuku , kasoku i reszta trzymam kciuki....

Tilusia kurcze nie wiem czy gratulowal , ale jesli nie to bardzo ci gratuluje....
pozdrawiam i zycze milej niedzieli

Kasoku chodzi ci o Ian?? Tak? Wiesz co ja szukam imienia żeby też w pl takie wystepowalo np żeby miało swój odpowiednik ang a najbardziej by mi pasowało żeby.miało te sama pisownię np jak Adam, Sebastian, Sylvester etc

Smerfik witaj dolecz się i się doczekasz kochana tylko najpierw musisz dzidzi domek wyszykowac all inclusive musi być 5 gwiazdek :))))))! Hihi

Akuku jeju nie pamietam juz naprawde! Co dokladnie się bierze, pamietam tylko że dieta bogata w wapń i.magnez, a ty sobie zobacz na ten cykl jonasa bo to niby też płeć ma coś wwspólnego z ksiezycem, przyciąganiem elekt. Jajeczka itd tam pare postow wyżej był link potem z kompa vi przesle jeszcze 1 to sobie o tym poczytasz u mnie się sprawdza u mojej siostry i znajomych też, więc może i warto chociaż wziąć to pod uwagę ;))

Missiiss hmm od poniedzialku ?? hahahahaha

sluchaj ja sie zastanawiam tylko jaka "diete" wybrac ?
3d chili, czy dukan ?
na dukanie bylo i mi calkiem pasowalo, i fajnie chudlam a 3 d chili tez fajne z tego co czytalam :):)
i podobno chudnie sie fajnie nie za szybko i nie za wolno :)
po za tym silownia, basen, spacery :)
no dobra to bedziemy sobie pisac, a Ty jaka dieta ?

ide grac w chińczyka :P:P my ostatnio caly czas gramy hahahaha :D:D:D:D:D

są różne metody ale kobiet odchudzających się jest mnóstwo więc raczej zdarzają się kobiety którym nie służą diety,dieta powinna być dobierana indywidualnie moim zdaniem,moja koleżanka ze szkoły średniej trzymała się 1000 kalorii i nic z tego jej nie wyszło,nie można się też głodzić a to chyba wie dużo osób bo potem jak coś się zje jest odrazu odkładane jako rezerwa.Może poczytaj o tych produktach których jesz obecnie najwięcej,co wpływa na tycie itd...moja sąsiadka odstawiła wszelkie jasne pieczywo,węglowodany proste,alkohol w diecie oczywiście jest zakazany tak samo jak tłuste kremy itd...albo spróbuj z dietą dla osób z wysokich cholesterolem ? bo musisz tylko ograniczać kwasy tłuszczowe nasycone, czyli np.zamiast mleka 3,2 to 0,5 albo mało jajek...chude sery itd...albo jakbyś całkowicie ograniczyła cukier i gluten to byś szybko schudła :-)

a u mnie się leje i leje :-) ale dzisiaj już nie mam takich skurczy :-) ciekawe jaki teraz będę miała cykl :confused:

miał obyć dzisiaj u mnie słonecznie i lipa,pochmurno

Ostatnia edycja:
Anabelko ja slodyczy prawie nie jem, tzn tylko jak mnie najdzie mocno...i sa dni ze wcale nie jem a sa dni ze musze bo zwariuje o juz zauwazylam ze przed @ chce mi sie jesc w trakcie I po nie...
Jesli chodzi o chipsy I takie rzeczy to tez zadko. Ziemniaki wcale albo malo, chleb zadko...no staram sie jesc male ilosci, czesciej I mniej kalorycznie.
Ta dieta 3 d chili to jest 5 posilkow dziennie I tu chodz o dobieranie przypraw wspomagajacych trawienie.
Imbir, papryka czerwona, mieta, ziola prowansalskie itd...
Jadlospis calkiem fajny. Moze sprobuje, bo wlasnie wbdukanie meczylo mnie to ze nie moglam jesc miesa z warzywami no I brak owocow.

Kurde dziewczyny cos mnie mdli, tak cmi od rana :-( pewnie jakos wirus noo..czy ja zawsze musze byc chora w drugiej czesci cyklu ??

Mam baardzo duzo sluzu budyniowego doslownie :/ bleh ... Jeszcze infekcja sie przyda. A tu do gina ? Ja tu nigdy nie bylam :/:/

Chyba powinnam cos zjesc ale nie mam na noc checi...

Anabelko trzymam kciuki za ladny krotki cykl :-)

Anabelko ja slodyczy prawie nie jem, tzn tylko jak mnie najdzie mocno...i sa dni ze wcale nie jem a sa dni ze musze bo zwariuje o juz zauwazylam ze przed @ chce mi sie jesc w trakcie I po nie...
Jesli chodzi o chipsy I takie rzeczy to tez zadko. Ziemniaki wcale albo malo, chleb zadko...no staram sie jesc male ilosci, czesciej I mniej kalorycznie.
Ta dieta 3 d chili to jest 5 posilkow dziennie I tu chodz o dobieranie przypraw wspomagajacych trawienie.
Imbir, papryka czerwona, mieta, ziola prowansalskie itd...
Jadlospis calkiem fajny. Moze sprobuje, bo wlasnie wbdukanie meczylo mnie to ze nie moglam jesc miesa z warzywami no I brak owocow.

Kurde dziewczyny cos mnie mdli, tak cmi od rana :-( pewnie jakos wirus noo..czy ja zawsze musze byc chora w drugiej czesci cyklu ??

Mam baardzo duzo sluzu budyniowego doslownie :/ bleh ... Jeszcze infekcja sie przyda. A tu do gina ? Ja tu nigdy nie bylam :/:/

Chyba powinnam cos zjesc ale nie mam na noc checi...

Anabelko trzymam kciuki za ladny krotki cykl :-)

ja mam tak samo,po owulacji do momentu gdy okres mi się skończy mam tasiemca :-) to sprawka progesteronu,bo po owulacji trzeba odżywić organizm do ew ciąży...dobrze przemyślała to natura :-) ja też mam zaparcia do okresu,podczas okresu mi się normuje.Może cie muli jak mnie hehe,dalej nie wiem po czym mnie muliło,chociaż niektóre muli w fazie lutealnej...
a masz żółty ten budyń ? :-D

niby żółte upławy to infekcja jakaś prawda,ale ja widzę że u mnie jedynie gdy się pojawia taki śluz to po owulacji,przed zawsze jest białawy czy też kremowy w okolicy owulacji.

Dobierz dietę do swoich upodobań kulinarnych,moja była sąsiadka miała trochę sadełka :-) i na dukanie dużo schudła,ale była młoda bo 18 lat.
A Ty pisałaś o tych pojedynczych włoskach typu męskiego ? badałaś ten testosteron ? bo to też ma wpływ na jakość odchudzania...
Najlepiej nabawić się jakiejś nietolerancji hehe tak jak ja na laktozę,to mi spieprzyło nieco pracę jelit i nie tyję...ja na diecie jestem od 15 grudnia i miałam przerwę 2 tygodnie w tym cyklu,bo nie miałam apetytu.No ale 3 kg na plusie to dobry wynik,ja za to więcej ziaren wprowadziłam do diety,mogę jeść np. jogurt ale w południe nie z samego rana i nie na noc,bo to powoduje szybsze wypróżnienie...na tej zasadzie mam dietę,dobraną do wieku,wagi,stanu zdrowia.
Pamiętaj też że nadmiar niektórych przypraw też szkodzi np.sól,ale to zapewne wiesz bo dużo się mówi o niej

Ostatnia edycja:
Miciurka a moglabyd mi obydwa linki wyslac na priva ?? Bo ja z tel nie mam tego jak zrobic :-) z gory dziekuje.

Anabelko ja wogle nie lubie soli, malo sole :-)

Rano na sniadanie zjadlam musli, i teraz jestem tak glodna ze az mnie trzesie :-( ale na prawde rece mi sie trzesa i czuje od srodka ze sie trzese :-( nie wiem czemu ja tak mam ?? Kiedys tak nie mialam :-(

reklama
hej, witam i o zdrowie pytam ;-)
wlasnie zajadlam sie makaronem z serem bialym
jeeeeeezuś.. pekam :-D:-D

Akuku - musisz sie na prawde gruntownie przebadac, trzesiesz sie, boli cie glowa, zmeczona jestes czesto, mdlosci, dopadaja cie przeziebienia... tak nie powinno byc:no: jestes taka mlodziutka...

Anabelko - ja tez mam pojedyncze wloski czarne, np. takie trzy cholerswta pod pepkiem:zawstydzona/y:
albo mam takie delikatne wasiki hihi, no niby niewidoczne ale ja widze
a tak poza tym to zadncyh wloskow na rekach i jasne na nogach wiec nie wiem o co kaman:sorry2:
ale fakt , ze jak tyke to najszybciej na brzuchu:zawstydzona/y: a to glowna przypadlosc przy pcos:baffled:

Smerfiku! dzielna jestes, jeszcze tydzien i pozniej jeden lek i bedzie dobrze!!!

Miciurko - ahhh ja z chlopiecym imieniem mam straaaaszny problem, nie wiem i koniec:-(
dla dziewczynki mam milion piecstet sto dziewiecset;-) co chwila gusta sie zmieniaja

chlopiece co mi do glowy przyjdzie to Tomkowi sie nie podoba a jemu sie szukac nie chce:sorry2:

Die - sliczne zdjecie!!!!!!!!! dobrze, ze z Groszkiem wszystko dobrze, ale ja wiedzialam, ze tak bedzie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry