Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Missiiss hmm od poniedzialku ?? hahahahaha
sluchaj ja sie zastanawiam tylko jaka "diete" wybrac ?
3d chili, czy dukan ?
na dukanie bylo i mi calkiem pasowalo, i fajnie chudlam a 3 d chili tez fajne z tego co czytalam
i podobno chudnie sie fajnie nie za szybko i nie za wolno
po za tym silownia, basen, spacery
no dobra to bedziemy sobie pisac, a Ty jaka dieta ?
ide grac w chińczykamy ostatnio caly czas gramy hahahaha
![]()
Anabelko ja slodyczy prawie nie jem, tzn tylko jak mnie najdzie mocno...i sa dni ze wcale nie jem a sa dni ze musze bo zwariuje o juz zauwazylam ze przed @ chce mi sie jesc w trakcie I po nie...
Jesli chodzi o chipsy I takie rzeczy to tez zadko. Ziemniaki wcale albo malo, chleb zadko...no staram sie jesc male ilosci, czesciej I mniej kalorycznie.
Ta dieta 3 d chili to jest 5 posilkow dziennie I tu chodz o dobieranie przypraw wspomagajacych trawienie.
Imbir, papryka czerwona, mieta, ziola prowansalskie itd...
Jadlospis calkiem fajny. Moze sprobuje, bo wlasnie wbdukanie meczylo mnie to ze nie moglam jesc miesa z warzywami no I brak owocow.
Kurde dziewczyny cos mnie mdli, tak cmi od rana :-( pewnie jakos wirus noo..czy ja zawsze musze byc chora w drugiej czesci cyklu ??
Mam baardzo duzo sluzu budyniowego doslownie :/ bleh ... Jeszcze infekcja sie przyda. A tu do gina ? Ja tu nigdy nie bylam :/:/
Chyba powinnam cos zjesc ale nie mam na noc checi...
Anabelko trzymam kciuki za ladny krotki cykl :-)

jestes taka mlodziutka...

a to glowna przypadlosc przy pcos