reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzien doberek kochane:)

Zobacz załącznik 550320 Groszek wiercidupka pozdrawia Cioteczki :D Ma 5,05 cm fałdka karkowa 0,7 mm takze super, i wszytkie narzady prawidlowe- badanie trwalo strasznie dlugo bo ni jak nie dal sie podejzec- fikolkowal jak szalony- nogami wywraalc recyma wymachiwal dupeczką sie obracał- nie mogła go wymierzyc w spokoju- teraz musze ejszcze poczekac tylko na wyniki z badania krwi ok 10 dni- ale lekarka mowi ze raczej beda prawidlowe bo nic nie budzi jej zastrzezen! no oprocz tego ze jak to powiedziala dawnao nie miala takiego dzidizusia ktory jest taki ruchliwy :)

reklama
akuku wysłałam Ci jej nick na priva. Ze też ma tupet tu wracać! :wściekła/y:

tili ja dziś wybieram się do jakiegoś super kardiologa do Bełchatowa, w sumie nic mi nie jest, jadę raczej z ciekawości przebadać się od stóp do głow bo mam okazję zabrać się z resztą rodzinki, która też jedzie przebadać się profilaktycznie.

die śliczny maluch!!!!

Hej dziewczyny

Die wspaniały maluszek :tak::-) ja nie wiem jak wytrzymam do czwartku zeby zobaczyc mojego:confused: jakos musze:tak:

tili rany ja mimo wszystko bym chcyba nie wtytrzymala zeby nie moc zobaczyc:baffled:

U nas ok bola mnie piersi teraz okrutnie najgorzej jak spie na plecach a potem musze sie obrocic na bok:dry: brzuszek mam w zaleznosci od ilosci jedzenia chyba albo wzdec:confused: sama juz nie wiem ... Narazie zmniejszyly mi sie objawy mniej mnie mdli nadal musze zjesc rano zebym sie dobrze czula pozatym nic sie nie dzieje:sorry2: nie wiem czy to dobrze:confused:

karola do mnie też podeślij :-)

Ja dostałam okres, normalnego,nie skąpego i bezbolesnego a normalnego alleluja :-) i oby mnie nie zalewało,bo jak narazie mój tampon nocy nie wytrzymał :-)
Wczoraj późnym wieczorem zaczęły się skurcze i trochę krwi wyleciało,w nocy dostałam już normalnego okresu.Ale jakby tak patrzeć,liczy się od pojawienia się krwi więc wczoraj i faza lutealna wyszła 12 dni.Gdyby patrzeć na temperatury i według mojej szyjki która w ostatnim dniu płodnym rano była jeszcze otwarta a wieczorem już zamknięta tak samo śluz,wtedy wieczorem pojawił się lepki wraz z zamykającą się szyjką to miałam 13 dni zamkniętej twardej szyjki i lepkiego śluzu.A dzisiaj gdy krwi pojawiło się więcej i temperatura zeszła do podstawowej też było 13...
Myślicie by dopiero od dziś zanotować 1 dzień cyklu czy wczoraj ? wczorajsze coś mogło być odczopowaniem szyjki...nie wiem,nigdy tak nie miałam,zawsze rano lub w ciągu dnia dostawałam okres

Ostatnia edycja:
Tilli no narazie urlop sobie zabookowalam I mamy czas do lipca zeby wymienic skrzynie biegow w fordzie, bo innym autem nie pojedziemy :-P wtedy bysmy gdzies polecieli, ale ja wole jedzic zwiedzac :-)
A co do mamy to jak zajde w ciaze to tak jak nie zajde to nie, bo pracuje od 6 rano a j. Ma rozne godziny pracy I nie mam z kim dzieci zostawic...

Ale mi sie teraz nie pali, musze schudnac do wakacji :-) wiec chyba staranka pojda na bok :-P
Bo pewnie staranka sie nie udadza, bo mad tym nie mam kontroli ale za to schudnac moge I to bedzie vos z czego bede sie cieszyc :-)

Karola dziekuje.

Die sliczny bobasek, a jaka wiercipieta :-) . A powiem Ci ze moj Alex byl taki wiercipieta ale jak sie urodzil to taki aniol grzeczny spal jadl I wogle nie plakalal...tylko usmiechy sprzedawal :-P
Za to Victor byl spokojny w brzuszku, nawet mnoe nie kopal prawie wcale... Ale jak sie urodzil to masakra :-P

Anabelka oj przykro mi ze jednak @ ale majwazniejsze ze owu byla :-)
A w nocy tzn o ktorej ?? Po polnocy ? Ja bym zaznaczyla dzisiaj :-) I tylko sobie dopisz o ktorej godzinie :-P

A mi dzis tempka spadla, mysle ze wczorajsza byla zaburzona tym ze sie budzilam co chile :/;/:/
Zaznaczylam dla pamievi bo pozniej zapomne.

Dzisiaj mnke strasznie gardlo boli :/:/:/
No ka co miesic cos lapie :;/:/ zawsze po owulacji :-(

Mielgo dnia kochane:-)

hej laseczki ! :)

zglaszam sie - cala i zdrowa :D, maniakalnie szukam imienia (narazie co mam to : (David, Maxymilian, Aleksander, i moze Antoni) tak mniej wiecej - tomek jeszcze nie widzial ich wiec pewnie suchej nitki na nich nie zostawi i znow bede z niczym ... ;) a no i jeszcze zaczelam wozki ogladac - i o matko i corko - nie zdecyduje sie na jeden chce je wszystkie :D:D:D hahah

tili - no kurde a ja tak czekalam na twoja wizyte ;)) - a kiedy u Ciebie jakies badania te ichne?? a co do pracy to wiesz co ta podwyzka itd i tak ci sie nalezy wiec tez bez sensu myslec inaczej a z ciaza mozesz jeszcze poczekac-nie masz obowiazku mowic chyba ze masz prace w ktorej dzwigasz itd. a tak to spokojnie mozesz poczekac do tego 12 tyg albo 10 zeby powiedziec, bo tak jak Akuku pisala tez wcale nie musisz wiedziec o ciazy w tym poczatkowym okresie itd.

karola-a skad masz takie info :)?

dieperle- sliczny maluszek !! hihih ah jak ja uwielbiam takie fotki :))) ps. sie usmialam ze stwierdzenia ''groszek wiercidupka'' hahahha:-D

anabelka- ja juz nowy cykl zaznaczalam od obojetnie jakiej ilosci krwi jaka sie pokazala - nie wiem kazdy chyba inaczej tez to robi

kamilka- wytrzymasz bo musisz ale szybko zleci - noi wklejaj fotke jak bedzie po wizytowaniu :D:D

aa wlasnie jeszcze wklejam taka stronke dla mamus ktore juz urodzily - zeby sobie sprawdzily czy im sie zgadza plec z tym co maja wg metody jonasa (jestem brdzo ciekawa) :)))), u siostry sie zgodzilo a wyslala za mnie sms bo to tylko tabelka do 2010 roku z poczeciem za free zeby zobaczyc i u mnie tez sie zgadza wiec jestem ciekawa czy u was tez ;))) - twojaplodnosc.pl

pozdrowionka!!

Ostatnia edycja:
Czytam Was codziennie ale ciezko mi pisac bo mi maz zalal kompa. Pozdrawiam Was i trzymam kciuki.

Die- slieczny dzidzius :) Rosnijcie zdrowo
Miciurka- ja mam slabosc do Alexandra :) No ale mam Aleksandre bo byla pierwsza :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry