reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
die- super maluszek!! gratulacje:tak:
miciur-ka- ja obstawiam Antoniego:-D Mąż też Tomek to i pierworodny by pasował:-D A nawet drugie imię mam Antoni Tomasz:-p
A w sprawie "tej pani" to ja niestety nie wiem co ona tu nawywijała ale ja ją pamiętam jeszcze z "moich czasów" i zawsze była dla mnie jakaś podejrzana:dry:

hello
anabelko
z tymi klepkami mnie rozwaliłaś :-D

kasoku
kochana moja ja czekam na piękne II kreski pamiętaj !! :-)

mnie dzisiaj mój kiero wnerwił ale nie pozostałam mu dłużna... masakra jak oni mnie z każdym dnie bliżej coraz gorzej traktują... :-( mam dość , tej pracy tych ludzi wszystkiego co z nimi związane!!!

naliczyliśmy dzisiaj z mężem że mieliśmy 8 przeprowadzek :/ w tym 3 z jaśkiem .... no i szykuje się kolejna z powrotem do dziadków a później (mam nadzieje ) do UK ... Boże jak ja już bym chciała tej stabilności :baffled: wiem że mojemu dziecku też jest ona potrzebna...
dzisiaj chata wolna młody śpi u moich rodziców ale llllaaaabbbaaa :-)

a właśnie Akuku!! to ja się przyłączam do odchudzanka :) kiedy zaczynamy ??:-) może będziemy co tydzien pisac ile która schudła co ?? :) choć jeden wspólny cel i motywacje inne niż dzidzioch o którym staram się nie myśleć ;-)

Missiiss hmm od poniedzialku ?? hahahahaha

sluchaj ja sie zastanawiam tylko jaka "diete" wybrac ?
3d chili, czy dukan ?
na dukanie bylo i mi calkiem pasowalo, i fajnie chudlam a 3 d chili tez fajne z tego co czytalam :):)
i podobno chudnie sie fajnie nie za szybko i nie za wolno :)
po za tym silownia, basen, spacery :)
no dobra to bedziemy sobie pisac, a Ty jaka dieta ?

ide grac w chińczyka :P:P my ostatnio caly czas gramy hahahaha :D:D:D:D:D

Pandorka-wiesz co ja nie byłam przekonana.do Antoniego, ale coś powolutku się przekonuje i pośród imion jakie wymienialam Tomkowi się tylko to spodobalo - szokk bo myslalam że to.odrzuci pierwsze :), no i mu tłumacze że bruce to za ciężkie ,twarde imię itd

Kasoku tak kochanie sa jajeczka no jeszcze potwierdze pod koniec miesiąca :)), szał pal w rodzinie 1 chlopak z obu stron hehe mowie.ci 6-tke.w totka trafilam.hih - alan kompletnie mi się nie podoba leona miałam na liście ale odrzucamy bo coś nie zbytnio do nazwiska
No i później powroce i będa pełną para staranka o siostrzyczke dla.niego jak podrosnie ;) tylko trochęsię boję że ciężko może z tym być, T też będzie musiał brać suplementy bo jest za bardzo "meski" i pewnie by mi drużynę pilkarska tylko ustrzelił haha

Akuku- chyba dukan lepszy,

Mississ - u mnie podobnie bo mam ostatni tydzień "pracy" i widzę inne podejście, no faktyko dużo przeprowadzek ja w irl to samo, teraz się postaram.mniej

miciurka a jaka suplementacja dla faceta ? na to by nie plodzil tylu chlopcow ??? moze i ja mojemu cos zapodam :P:P

jutro bede miec tempke zaburzona bo wypilam dzis 1, 5 kieliszka likierku.
ale zle sie po nim czuje;.;. moj organizm odrzuca alkohol;/;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry