reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola ja w 21 dc mialam ostatni dzien sluzu plodnego...zazanczylwm owulacje tak samo jak ovufriend. Najpozniej owu mialam 22 dc bo wczoraj sluz nieplodny...ahh zreszta nie wazne.

Tilli dzisiaj zabookowalam urlop I jedziemy gdzies autem na podnad 2 tyg. Na druga polowe lipca.
Wiec badania odkladam :-( no ale ja sie bardziej odpreze na wakacjach niz spedzwdzajac czas w klinikach nieplodnosci...

reklama
Karola ja w 21 dc mialam ostatni dzien sluzu plodnego...zazanczylwm owulacje tak samo jak ovufriend. Najpozniej owu mialam 22 dc bo wczoraj sluz nieplodny...ahh zreszta nie wazne.

Tilli dzisiaj zabookowalam urlop I jedziemy gdzies autem na podnad 2 tyg. Na druga polowe lipca.
Wiec badania odkladam :-( no ale ja sie bardziej odpreze na wakacjach niz spedzwdzajac czas w klinikach nieplodnosci...

i dobrze,mi kiedyś ekspert na 28dni.pl napisała że najczęściej owulacja jest w dniu szczytu a u Ciebie to pasuje łącznie z temperaturą :-)

Mnie już brzuch boli jak na okres i czuję napięcie,jak jutro chlapnie to majty będą czerwone :-) ciekawe jaki będzie kolejny cykl.
No i dziewczyny przytyłam do tej pory 3 kg więc się cieszę że waga w końcu u mnie ruszyła,jeszcze 4 i będę happy :-) bo przekroczę 60 :-)

Ostatnia edycja:
heyy dziewczyny

u mnie nic nowego sie nie dzieje poza rosnącym brzuchem :D hehe w przyszłym tygodniu jade na badania juz nie moge sie doczekac bo to juz prawie miesiąc jak nie widziałam mojej fasolki mam nadzieje że u niej wszystko oki

Pozdróweczka dla was moje kochane staraczki trzymam kciukasy zza was

Anabelko ale ja nie mialam duzego skoku wtedy, ale znowu ostatni dzien sluzu byl, wiec wszystko dziwne :/:/

Limonka a rosnij zdrowo rownij :-) no ja bym chciala juz brzuszek ciazowy :-P

A mnie wydelo na maxa :/:/:/ moj m sie pyta a Cie co tak wydelo @ sie zbliza ?? No hmm jeszcze ma czas w doopcie noo... Jak ja mam tak ponad tydzien chodzic to dziekuje... No sersio w pracy sie patrzeli jakbym w ciazy byla ;/:/Kurde noo

Buziaki.

Anabelko ale ja nie mialam duzego skoku wtedy, ale znowu ostatni dzien sluzu byl, wiec wszystko dziwne :/:/

Limonka a rosnij zdrowo rownij :-) no ja bym chciala juz brzuszek ciazowy :-P

A mnie wydelo na maxa :/:/:/ moj m sie pyta a Cie co tak wydelo @ sie zbliza ?? No hmm jeszcze ma czas w doopcie noo... Jak ja mam tak ponad tydzien chodzic to dziekuje... No sersio w pracy sie patrzeli jakbym w ciazy byla ;/:/Kurde noo

Buziaki.

a może tego dnia pierwszego "suchego" śluz był przy szyjce płodny...bo szczyt śluzu to ostatni dzień kiedy jest śluz płodny,ilość mało istotna,albo progesteron nie poszedł odrazu w górę po owulacji...

Tili a Ty masz jeszcze te torbiele ?

ojjj nie mam zielonego pojecia:eek:
mialam przed Olvcia, a potem usg to juz mialam robione w ciazy z Piotrula bo ustrzelilismy za pierwszym razem
a teraz w listopadzie jak bylam w PL i mi robila usg co zobaczyla 18mm pecherzyk w 32dc to nie powiedziala nic o torbielach...

dziewczyny, nie ide na to usg 13.04 :)

ufam, ze wszystko dobrze i poczekam na pierwsze usg tutaj w UK - to prenatalne;-)
nie mam w sumie cisnienia by isc
juz dwie ciaze za soba, wiem jak wyglda zarodek, bylam i w 5 tyg i w 6 i w 8 hehe
teraz na spokojnie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Nie ma plamien:tak: za to jest mega mokro:sorry2:

Akuku - fajnie, ze zabukowalas wyjazd!! bardzo bardzo dobrze:-D
a Twoja mama we wrzesniu wraca do Pl tak na dobre?

jakie macie plany na weekend?:-)

Die, jak wizyta????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry