reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Czesc dziewuchy :) my dzis cały dzien prawie w ogrodzie botanicznym w słonku u nas bagatela 25 stopni..ale tylko w slonku- bo wiatr zimny jednak wieje i tak naprawde jest ok 8 stopni:P no ale fajnie termometr wygląda:D slonko swieci lody jużzaliczone- melonowe:D

Widze moje kochane ze za odchudzanko sie bierzecie- na wiosne fajna sprawa...kurcze a ja..rosne!!! i to w zastraszającym tempie ;/ Snapshot_20130405_3.jpg zresztą same zobaczcie...z Oliwią taki miałam na początku 8 miesiąca..nawet nie chce myśleć co będzie dalej!

Załączniki

• Snapshot_20130405_3.jpg
    Snapshot_20130405_3.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Anabelko to jest brzuszyskoooooooooo:D ale powiem szczerze że dzis na spacerze wypinalam sie jeszcze specjalnie zeby nikt nie mial wątpliwosci ze oto kroczy dumna jak paw CIĘŻARÓWA:)

Die sliczny brzusio :-)
Ja Ci powiem ze z Alexem bylo wodac brzuszek niemal pdrazu i duzy byl, a z Victorkiem mialam ladniejszy :-) tzn nie rozrowlam sie w kazda strone przy nim :-)

Tez bym sie wypinala :-P a co :-P choc jak ostatnio mialam wzdecia to brzuch moj calkiem jak ciazowy wygladal i w pracy patrzeli na mnie jak na...spodziewajaca sie :-P az sie dziwie ze nikt nie zapytal:-)

bylismy z dzieciaczkami na sciance a jutro jedziemy na basen jak wroce z pracy, oby ten tydzien szybko minal :-)

die
ładny brzuszek:tak: ja mam taki teraz ;) po ciązy z jaśkiem wysoko jak piłeczka mi zostały chyba wszystkie flaki :P

tilli
no tak teraz to dla dwoje trzeba jeść a nie dla siebie samej :) aż mnie naszła ochota na kluskiz serem :) a i maila Ci dzisiaj wysłałam.

mój Jaśko mi się rozłożył :/ gorączki dostał na dodadek coś mu się w oczka stało. już dwa dni temu mrugał ale wczoraj mama moja mówila ze strasznie, dzisiaj pojechałam po niego do rodziców już w domku jestem i mruga okropnie i trze oczka... kurcze jutro do lekarza jedziemy niech go osłucha i sprawdzi gardełko i da skierowanie do okulisty. i tak pewnie pojade do wro prywatnie tylko musze jeszcze znaleźć jakąś poradnie okulistyczną w której mi Jaśka przyjmą natychmiast a nie za miesiąc :baffled: m dzisiaj wróci pewnie około 24 tej bo jeszcze prezesina ich wykorzytał do inwentaryzacji na dwóch marketach więc pościeliłam wyrka jaśkowi dałam przeciwbólowy, wypił mleczko i waybaloo oglądamy.
Jakiegoś mega doła dzisiaj mam ... nic się ostatnio nie układa... :-( choć pewnie przesadzam ... ehh

Die ja mam wiekszy:( po dzisiejszym obiedzie albo przy wzdeciach to mam jak w 9 mies:( aa i wydaje mi sie ze chlopak bedzie bo ci odrazu do gory poszedl;)

A u nas ok siedzimy w domu u nas ponuro na dworzu a mnir dzisiaj wzielo na kopytka z okrasa ze sloninki:D

Die pytamie mam... Orientowalas sie w nowych zmianach w elterngeld?? Bo moj pracuje a ja nie i czy dostaniemy?

Ostatnia edycja:
akuku
fajnie że spędzasz z dzieciakami tyle czasu i tak aktywnie :) ja musze schudnąć żebym też miała więcej energii dość już z tą nadwagą porzuce ją i tyle więc co :) jutro startujemy ?;-) jutro się zważe to podam wage początkową i cel tylko że ja mam troche dużo do zrzucenia :sorry2:

Mossiiss ja tez mam duzo do zrzucenoa :/:/:/
Kurde nie zrobilam zakupow zadnych, ale na obiad mam kurczaczka pieczonego w folii to ziemniakow nie zjem, a na sniadanie sa bulki a ja zjem musli...zreszta dopiero jak z pracy wroce.
Missiiss no mi sie caly czas wydaje ze malo czasu im poswiecam, znaczy ostatnio wiecej bo wlasnie gramy godzinami w chinczyka cala rodziana, ale scianka pierwszy raz w tym miesiacu, na basenie jeszcze z jimi nie bylam od momentu zakupu karnetu a placimy za kazdy miesiac :/:/
Tak wiec jutro ma basen idziemy jak wroce z pracy.... Ja tez mam duzo do zgibienia ;/ a chyba zamiast chudnac to tyje. Czas to zmienic. Tak wiec zaczynam diete.
No i zauwazylam ze jak nie zjem jedzienia prztworzeonego typu chrupki, slodycze to jest ok...a jak zasmakuje jedno to mnie ciagnie i tqkie zamkniete kolo.
Kurde jak bede w ciazy to zycze sobie mdlosci przez cale 9 miesiecy, cobym nie zajadala sie smieciami.
Ale ja przytylam po ciazy, z Victorkiem w ciazy czulam sie mega sexi, a teraz??zal patrzec.

hehe no dobra brzuszysko die
Też chcę brzuchol :-) też mi wywali szybko,ale wielkiego nie będę miała,w poprzedniej pomimo że Kuba urodził się 57cm i 4200g to brzuch miałam mały,po cesarce nie wierzyli że dzieciak mi się zmieścił w tym brzuchu bo był ogromny,taki mały mięśniak :-) i do tej pory jest taki :-) w klacie 58cm :-) hehe

reklama
akuku
łącze się w tym co mówisz. ja w ciaży promieniałam, zaraz po ciąży dużo schudłam a w samej ciąży z jaśkiem przytyłam 6 kilo tylko. a później masakra... i tez tak mam jak zjem coś chemicznego to ciągnie do tego tak samo jak ze słodkim jak nie jem kilka dni i już przywykne to nie mam opchoty ale jak lizne później to od razu zjem np pół czekolady i mi mega za słodko ale co jak już pół to później całą i inne rzeczy. bardzo nie lbie siebie za wygląd swój bo sama się do takiego stanu doprowadziłam i mi wstyd z tym. nawet kochać z mężem wole się po ciemku a nie jak on chce przy zapalonym telewizorze bo wszystko widzi a mnie to krępuje. ale kiedyś jak urodze dziecko to sobie zwisa obetne na brzuchu i cycki do góry podniose pojade do dr szczyta i mi zrobi plastyke ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry