anabelka
Fanka BB :)
migdały tak,mleka kasoku nie może
mi kiedyś o migdałach gastrolog mówił :-)
mi kiedyś o migdałach gastrolog mówił :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

,
ja już na dupie mam takie stare rozstępy, które się trochę powiekszyly, ze już wole nie patrzeć
.
:-(, oczywiście się nakrecilam ,ze to rak i gadaj zdrow, na mnie nie ma mocnych już
, szkoda mojego zycia, nie umiem sobie poradzić z durna psycha, antydepresanty witaja już do moich drzwi, o chciałam karmic piersią :-(.
;-)Karola widze, ze Ty to masz zachcianki, w ogole ile już przytylas???no i super ta ciaze znosisz, zero mdlosci, energii za czterech, oby tak dalej;-)

czekałam na bóle brzucha z rana jak to zwykle bywa a tu nic,dzisiaj za to bąki puszczałam po wczorajszych łazankach.Ja też na tyłku mam rostępy ale nie głębokie ani szerokie,tylko takie kreski białe,ale nawet nie wiem skąd je mam hehe na kolanie mam też jeden taki na 1,5cm i też nie wiem skąd haha