reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Satchkat spoko chciałam tylko pomóc ;-) wiem że od psychiki duzo zależy :-) kazda z Nas mysli i się przygotowywuje ... tylko niektóre z kobietek myślą za bardzo za mocno i wtedy nie koniecznie wychodzi to na dobre ;-) ale najważniejsze że się nie stresujesz , życzę powodzenia i czekam na dobre nowinki :-)

reklama
Satchkat cos mi nie wychodzi pojawia mi sie ciagle jakis blad na BB :/

Karotka, no ale jednak bylo przytulanko :D Nie chce Cie nakrecac, ale nadzieja jednak jest.

Elayna, wiem wiem, rozumiem i doceniam. Spoko, wiem, ze fajnie by bylo od razu zajsc, no ale nie ma tak dobrze ;)

mamolinka, a gdzie wklejasz? tzn jak? jak skopiujesz ten caly kod do miniaturki na forum, to poznie wchodzisz w edycje sygnatury i w to biale puste pole wklejasz, tak?

Elayna, wiem wiem, rozumiem i doceniam. Spoko, wiem, ze fajnie by bylo od razu zajsc, no ale nie ma tak dobrze ;)

mamolinka, a gdzie wklejasz? tzn jak? jak skopiujesz ten caly kod do miniaturki na forum, to poznie wchodzisz w edycje sygnatury i w to biale puste pole wklejasz, tak?

Tak wklejam to pod innymi sygnaturami, ktore mam i caly czas pojawia mi sie blad:

Natknęliśmy się na następujące problemy
Your signature contains too many lines and must be shortened. You may only have up to 6 line(s). Long text may have been implicitly wrapped, causing it to be counted as multiple lines.

Nie ma za co :) Sama sie umeczylam, zeby znalezc gdzie ten kod w ogole, takze rozumiem bol ;)

Tak patrze na rezulaty testow w porownaniu do odczuc - a nie pijesz 2h przed testem i robisz po 10-11?

Tak staram sie nie pic nic od porannego siusiania a test robie miedzy 11 a 12. Mysle, ze test wyjdzie mi dopiero miedzy 14 a 16 dniem. Zaczelam za wczesnie robic, ale tylko dlatego, ze to jest moj drugi cykl po poronieniu i nie potrafie wyczuc kiedy mam owu.

Mamolinka współczuje :( ale tym razem będzie wszystko wporządku tego Tobie życzę :tak:

spróbuję wstawić swoje suwaczki :) też się je wstawia tak jak opisałyście wyżej ? sorki za może głupie pytanie ale nigdy nie robiłam tego jeszcze hihi

reklama
hello
jak zwykle mnie krew zalewa ze musze iść do pracy:wściekła/y: tak nawiasem pracuje w salonie orange i dzisiaj mnie nawiedzi pan ktory sobie sam nabroil i naknocił i ktory okupuje mi salon dzien w dzien ze myslalam ze ostatnio na policje bede dzwoniła. dzisiaj mąż pojechał na rozmowe ciekawe jak mu pójdzie a ja postanowiłam że się zwolnie jak test okaże sie negatywny. do końca listopada popracuje i niech mnie pocałują w dooope ide dzisiaj z takim humorem wisielczym do pracy że kosmos jakiś....

maciurka
z testu raczej nici bo tempka 4 dzien niska ja nie wiem najpierw rosła testy owu wydawały się dodatnie a teraz co 5 dni rosło 4 dni spadło szlak mnie chyba jakiś trafi zaraz :no::zawstydzona/y: płakać mi sie chce a klientów to pozagryzam dzisiaj .... jeszcze pracuje sama bez nikogo w całym salonie więc naprawde idzie sie wściec. godz pracy mam od 9-17 a najczęsciej jestem od 8-19 tej bo samej sie nie ogarnie wszystkiego w 8 godzin....

ehh ide :( może w pracy zaglądne do was jak będe miała chwilunie.... miłego dzionka!

domyslam sie jak ta praca cie dobija, ludzie sa marudni wiecznie niezadowoleni itd. a samemu ogarnac wszystko to zapierdziel ostry! wiec obys w takim ukladzie z niej uciekala jak najpredzej :-)!!

ile juz sie starasz?? nie pamietam czy wspominalas :D

ja dzis mialam urwanie glowy, pelno spraw do zalatwienia dopiero do domu wpadlam ufff... chwila odpoczynku to pomyslalam ze napisze potem biegne dalej heheh ;)

Do góry