limonka27
Fanka BB :)
heyy witam sie z rana kurcze szału dostane jajniki dawają się we znaki hmm z tą temperaturką u mnie to różnie ja wiem że jak sie później ja zbada to jest niewiarygodna ale dzis o 11 miałam 37.1 ehhh wkurza mnie to mierzenie bo ja nie wstaje o tej samej porze bo praca co drugi dzien i wstaje o 2.30 a normalnie o 7 rano ehh szkoda gadac test wyszedł dwie znów grubaśne krechy a na wykresie ni widu ni słychu o owulacji o co kaman :/:/:/

mój mnie juz błagał dzisiaj " kufaaa \kiedy ty bedziesz miec to jajo bo mi sisor odpadnie wiec ja na to ze w sobote a onn kurcze to zaczekajmy do soboty obiecuje 

ze sie ten teges " oczywiście sex był rano a ja juz po mówie do niego wiesz wczoraj i dzisiaj jest jajo a onnn jestttttttttttttt wreszcie kilka dni spokoju to teraz czekamy 
hehehehe " a ja na to kurcze trzeba było powiedziec to bym cie tak nie meczyła przez 2 tyg. tylko czekała do owu 
ale fajnie było znów co 2 dzien baraszkowac
no nic kurcze zerknijcie bo ja juz do głowy dostaje czy rzeczywiście mam i czy strzele w jajko czy nie

Pomocyy ;( kurcze mam nadzieje że ta temp. bedzie sie trzymać
bo w
niedz.. było serduszko
poniedz. przerwa
wtorek było serduszko
sroda przerwa
czwartek serduszko czyli dzis
zmykam załatwiac sprawisze zerkne jak wrócę

mój mnie juz błagał dzisiaj " kufaaa \kiedy ty bedziesz miec to jajo bo mi sisor odpadnie wiec ja na to ze w sobote a onn kurcze to zaczekajmy do soboty obiecuje
ze sie ten teges " oczywiście sex był rano a ja juz po mówie do niego wiesz wczoraj i dzisiaj jest jajo a onnn jestttttttttttttt wreszcie kilka dni spokoju to teraz czekamy no nic kurcze zerknijcie bo ja juz do głowy dostaje czy rzeczywiście mam i czy strzele w jajko czy nie
Pomocyy ;( kurcze mam nadzieje że ta temp. bedzie sie trzymać
bo w
niedz.. było serduszko
poniedz. przerwa
wtorek było serduszko
sroda przerwa
czwartek serduszko czyli dzis
zmykam załatwiac sprawisze zerkne jak wrócę
Ostatnia edycja: