• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Czesc

Akuku przykro mi że jednak to nie ciaza,ale dobrze że już masz @ i zaczelas nowy cykl :-)

Die ciągle trzymam kciuki ,aby już do Ciebie nie zawitala @ ,tylko fasolka zamieszkała
pod twym serduszkiem :tak:

Karola ty to masz z tymi plamieniami,moim zdaniem powinien zająć sie tobą dobry lekarz aby sprawdzić przyczyny plamien a nie tylko brać kasę za to że usiadziesz u niego na fotelu ...:sorry:

Milej nocki dobranoc.

witam sie z raniocha ;) temperaturka skoczyła do 37.1 mam nadzieje że tak zostanie:tak: cos mnie podbrzusze pobolewa ale bardziej na to że rewolucja u mnie w brzuszku zapanuje :baffled: hmm no i wyznaczył na 17 dc a bzdryngoliłam sie wiec hmmm sie zobaczy czy trafiłam czy nie ;-)

hmm ale też nie moge zrozumiec bo na tym wykresie pisze że jesli 17dc wystąpia owu to powinam jeszcze dzisiaj serduszkować czy jak?? :eek::eek: czy juz to zostawić ale u mnie serduszkowanie było przed owu i po owu wiec hmmm:confused2::confused2::eek::crazy: ehhh chrzanić to

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:)

Dziewczyny dziekuje bardzo za kciukasy:) u mnie dzis zaś w dół troche spadło niestety...takze...no zobaczymy co to bedzie:P

Limonka
ale masz piekny SKOK!!! gratki. Co do serduszkowania- jak macie ochote to serduszkujcie a jak nie to nie- najbardziej plodne dni to 3 dni przed i dzien owulki, ewentualnie dzien po owulce. po lewej stronie powinnas miec takie cos jak detektor plodnosci i detektor oznakow ciazy- jak klikniesz na ktorys(niepamietam na który) to ci wyskoczy miedzy innymi ocena czasu w ktorym sie kochaliscie wzgledem owulki- ale pamietaj ze to tylko maszynkowe wyliczenia itp.

Miissis- no to faktycznie zupelnie zle Cie zrozumialam- wyszlo na to ze dziecko chce ojca nauczyc dzieci robic:P sorki:D

DZIS WRACA MÓJ MĄŻ - nareszcie bo już się powaznie stesknilam za Nim...

ps. dzis chciałam rano zrobic test...ale jednak sie wycofalam z tego pomyslu:P

die kusi zrobienie testu co :-)

Akuku no przykro mi...ale ważne że się @ pojawiła

mój synek chce siostrzyczke :-) może się uda na jego 4 urodziny,ale to musi mi się udać w tym cyklu hehe póki co 12dc,śluz jest więc czekam na lejący.Jeśli też będzie taki krótki jak poprzedni to będę testowała w okolicach Twoich testowanek Akuku

witam dziewczynki w ten sobotni poranek!

miałam się zapisać na dziś do nowego Gina (bo ponoć w soboty przyjmuje prywatnie) ale rozłożyło mnie choróbsko :-( muszę dokładnie wyczaić czy on tylko w soboty przyjmuje czy jeszcze w jakieś inne dni. Jeśli tylko w soboty to lipa bo w następną sobotę jestem w górach a za 2 tygodnie na konferencji metodycznej w Łodzi czyli znów lipa.

die trzymam kciuki by ten spadek nic nie oznaczał i 12 pojawiły się II

limonka tempka super, oby była z tego fasolka!

ja dziś zmierzyłam o 8, czyli godzinę później, było 36,3 i odejmuję 0,1 więc wychodzi, że mam 36,2, wow ale niska, mam temperaturę jak żaba :-D zimnokrwista ze mnie babka! :-)

Anabelko- przez ulamek sekundy mnie zakusilo- ale szybcciorem sie wycofalam....ja to bym jednak mogla czekac w nieskonczonosc, tak jak i w poprzedniej ciazy...po2 miesiacach od spoznienia zrobilam tets- ale tylko dlatego ze moja przyjaciolka go kupila przyniosla i mow- won do klopa szczyj na to ty tchorzu jeden! no to poszlam szczyc:P wieczor to byl...mocz "zuzyty" "rozcienczony" po sekundzie wyszly II TLUSTE KRECHY :p

Anabelka ja tez chcialam corcie i Alec prosi o.siostre,.ale ja jiz dzialam w kazde dni plodne i noc z tego :-(

Die spokojnie jeszcze kilka dni i wszstko bedzie jasne.
Moze zatestuj jutro jak wyjdzie pozytyw.to bedziesz sie cieszyc a jak negatyw to i tak bedziesz w niepewnosci jak teraz :-) ja bym testowala to jednak juz 15 dno po.owu.

Karola to dowiedz sie z tym ginem , mam nadzieje ze Ci pomoze bo takten to ewidentie nic nie zrobil tylko.kase bral.
Ahh

Limonka hehe, jak sie mialas.wstrzelic to sie wstrzelilas juz. Ale jak macie ochote to oczywicie kochajcie sieq:-)
Kochana postaraj sie mastawic tez.na to ze sie nie udalo, prosze.Cie bo naprawde jak soe nie uda to bedziesz cierpiec. Ale ja trzymam mocno kciuki.zeby wyszlo.:-) buziaki.

Dobra.u mnie juz drugi dc hehe
Ide dzis na silowniee :-)
Gardlo mnie boli i nadal kaszle :-(
Nikt mi nie odpowiedzial czy wiecie moze czy.moge isc.na saune na 2 -3minuty w trakcie @
a czy ktoras z was slyszala, uzywa, poleca kubeczkow.menstruacyjnych ??

Akuku nie pomogę z tymi kubeczkami bo nawet na oczy czegoś takiego nie widziałam, z tego co słyszałam to odradza się sauny, solarium, dentysty w czasie @. No ale to teoria, z praktyką moze być inaczej. jak dobrze się czujesz, brzuch Cię nie boli i za mocno się nie leje to możesz chyba na kilka minutej wejść do sauny.

co do gina to decyzję podjęłam po pogaduchach ze znajomą, która chodziła do niego i miała identyczną opinię jak moja, że jest dziwnie sztuczny, siedzi z założonymi rękoma i każe czekać... no ale na wizyty to przyłaź co jakoś czas po głupią Luteinę i 150 zł płać.... wrrr, muszę jeszcze od niego odebrać wyniki cytologii i spadam do kogoś innego.

die powiem Ci, że ja mam tak samo, za każdym razem jak testowałam to gdzieś podświadomie bałam się, że jednak zobaczę II kreski, głupie nie? chcieć dziecko i bać się, że się będzie je miało... :-D

reklama
Dziewczyny ja juz sie nie boje II kresek... Wczesniej jeszcze tak, i jak byla jedna to sie nie martwilam nawet tylko wrecz odetchnelam z ulga. A teraz boje soe tej jednej kreski :-)
Czek.na te dwie krechy najbardziej na swiecie, wiec.zeby czas zlecial szybciej zaczelam sie odchodzuac. Ile sie da tyle sie da :-) zobaczymy.
A wogle wiecie ze ludzie przyjmuja hormon hcg na odchidzanie?? Bo on powoduje spalanie tego.tluszczu ktory jest odkladany i mpge to potwierdzic bo jak zaszlam z Vikim w ciaze , momentalnie zgubilam caly nadmiar tluszczu. A przy normalnym odchudzaniu schdza miesnie i inny rodzaj tliszczu. Nie wczytywalam sie do konca ale polaczylam fakty, bo ja schudlam tak ladnie :-) hehehe
Tylko ja tez.malo jadlam... Ale ta dieta z hormonem hcg wlansie na tym polega zeby nesc 500 kcal. I wtedy sa ladne efekty a i co najwazniejsze nie ma.efektu jojo bo podobno organizm nie odczuwa tego jako diete tylko jakby ciaze:-) hehe nawet faceci to stosuja...hehe
ja w kazdym razie sauna basen i silownia. A pojde sobie na ta saune zobacze jak bede sie czula jak zle to wyjde :-)
Ale na silownie to juz napewno od dzisiaj minimum 28 dni hehhehehe sasasasasasa hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry