• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
No pewnie :) Kazda z Nas ma swoja przyszlosc z góry zaplanowana gdzies tam u góry tylko my jeszcze jej nie znamy.
Kiedys korciło mnie żeby przejść się do wrozki.W sumie to nadal od czasu do czasu mnie korci, ale staram się nie zaglebiac w ten temat, bo nie chciałabym znac swojej przyszłości. Chyba jak każdy panicznie bałabym się, ze uslysze cos zlego. A złych rzeczy wole wcześniej nie wiedzieć. Choc mam nadzieje, ze żadna takowa nie jest mi zapisana.

nuuuśka moja siostra była u wróżki i w sumie dużo sie z tego sprawdziło-była wtedy w zwiazku długoletnim i nie wiedziała co zrobic ze sobą, teraz jest juz męzatką i niedawno właśnie o tym rozmawialiśmy- i sama stwierdziła ,że teraz już by drugi raz nie poszła:)oczywiście z tamtym chłopakiem zerwała:)
eztra masz tego bobasa:):)

Ja tam nie wierzę w te wszystkie wróżki.. Chociaż raz w zyciu miałam chwilę "słabości" i rozważałam ewentualne przejście się do takowej ale szybko zrezygnowałam.. I nie żałuję :-)

No i wlasnie po to my tu jesteśmy - już nie odwiodlyscie na amen :wściekła/y: Co ma być co będzie, jakby dane Nam było znac swoja przyszlosc, to każdy by ja znal od momentu urodzenia.
Ł. dziś dluzej na pewno w pracy posiedzi, jutro na 12 idziemy na obiad do tesciow,wiec odezwe się dopiero wieczorkiem :happy2:Tak pisze, cobyscie się nie martwily ze mnie cos porwalo :-D
A teraz zmykam spac :) Slodkich senkow moje Aniolki, niech się Wam przysnia same fasolki :-)

Hejka w dzien wolny! U mnietempka powoli spada czyli @ juz tuz tuz. Choc mam wszytskie jej objawy juz. W niedziele testowanie to bedzie tylko formalnosc.

A potem bede sie zastanawiac co dalej zrobic. Musze pogadac z ginkiem na temat tego hsg.

Cod o gromadki przy stole wigilijnym to u nas zawsze jest duzooo. Moze nie azdego roku jestesmy wszyscy razem ale w kazdy dzien swiat dom jest pelen. Tylko najstarasza siostra zmienila wyznanie kilkanascie lat temu i ona nei obchodzi tego typu swiat ale stara sie z mezem przyjezdzac jak najczesciej w innych terminach.

Ja do wrozki bym nie poszla wole nie wiedziec niz potem wyczekiwac tego co uslyszalam.

hej dziewczynki :)

patu$ka przykro mi, ze objawow @ coraz więcej, ale może jednak nie przyjdzie...
kurcze musi się w końcu ktores z Nas udac, bo na prawde staniemy się weterankami..:crazy:

Dzis u Nas kolejny dzień burzowo-deszczowy. A ze ja burz się boje - uciekam wszędzie tam gdzie nie slychac :X Ciesze się, ze nie brałam urlopu na te dni majowe, bo bardzo rozczarowalabym się pogoda. Niestety, ale nie rozpieszcza Nas nadal, choć ok można powiedzieć ze to w końcu wiosna, a wiosna burze to normalność- gorzej jakby snieg spadl.
Ale chyba i tak człowiek dazy do ciepla, a mimo wszystko słoneczko Nas opuscilo.
U mnie tez dziś lekki spadek, ale budziłam się jak na zlosc w nocy prae razy wiec nie wiem czy znowu się cos nie zaburzyło...ciężko z ta moja tempka :wściekła/y:

Nuuska taki spadek to nie spadek,nadal nad linia podstawowa jest ok :)

No wczoraj byla chec na kwasnie dzis na slodkie brzuch boli cyce tez czuje sie rozbita wiec @ niedlugo. Jutro na bank jeszcze tempka spadnie. I pewnie @ przyjdzie o czasie. No chyba ze jutro dostane jakiego skoku.

U mnie dzis deszczowo.

Nuuska Ty jestes z Katowic, ja mam w Szopienicach ciocie,mamy siostre a w Piekarach mojs chrzestna :)

Fajna ta stronka z emotami :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Kochane :*
U nas też dziś pogoda do bani :-( burzy co prawda nie ma ale leje tak strasznie, że lepiej nie mówić :-( i zimno, tylko 7 stopni... Powiem Wam że wymarzłam dzisiaj w nocy.. Normalnie jak mi budzik zadzwonił na mierzenie tempki to się czułam jak taki sopel lodu :-p i temperatura też niziutka, nie przypominam sobie, żebym kiedyś taką miała :-)
kasiol Kochana, widzę że dobrze przeczuwałaś i @ przylazła dzisiaj :-( przykro mi :*
Nuuuśka popieram Patu$kę- taki spadek to nie spadek :-) miłego obiadu u teściów :*
Patu$ka rzeczywiście tempka znowu Ci idzie w dół :-( ale bardzo nisko jeszcze nie jest, nie trać jeszcze nadziei tak do końca :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry