• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka i dobrze że masz takie podejście, jak coś będzie nie tak to my na pewno Ci powiemy :-) a nic nie mówimy więc jest ok :-D
Ja też lecę do rodziców, dość mam siedzenia samotnie w domu :-) miłego popołudnia :*

reklama
Patuska no I super gratuluje samozaparcia :-) jak widac nam wterankom juz latwiej podjac taka decyzje bobjeszcze pol roku temu testowalam od8 dpo :/:/:/
A teraz nie ma mowy.
Mam jeszcze kilka testow paskowych I jeden elektroniczny ktory pisze...pregnant I ktory tydzien...lub not pregnant.
Tak wiec ja czekam do minimum 14 dpo :-) a najlepiej do 17 dpo :-P

Viki nie ma goraczki od kilku godzin...nie wymiotuje I rozwolnienia brak, choc ramo zle.to wygladalo.
Teraz spi, ale w porownaniu z wczorajszym to niebo a ziemia... Jejku on wczoraj caly dzien spal z malutkimi przerwami, straszny widok energicznego wesolego dziecka ktore ze smutna buzka lezy w na kanapie I co cheile zasypia :-(

patu$ka w sumie dobrze,ze tak uważasz :tak:ja ciesze się ze najbliższy tydzień będzie zalatany i mam nadzieje, nie będę miała zbytnio czasu żeby myslec i nakrecac się pozytywnie czy tez negatywnie.
Jutro pisz od razu jak tylko zatestujesz, nastawiam budzik na 8 i siedze na BB :-D

natka a wiec siedze cicho, nie marudzę tylko ciesze się poki co, ze jest jak jest i nie jest gorzej :)M. już wrocil odfochowany ? ;D

Akuku najważniejsze ze Victorek nie ma goraczki, to znaczy ze stan zapalany powoli ustepuje. Oby jutro czul się już lepiej, biedactwo Kochane :-(

A my niedawno wrocilismy z maratonu sklepowego...uch, ja się jednak nie nadaje na takie paru-godzinne latanie. Ale kupiliśmy !! Piekny rower ( w trzecim sklepie ), gorski, rozowy,zeby nie było :-) Jak Ola zobaczy te swoje prezenciory za tydzień, pewnie będzie skakać z radości ale dobrze, w końcu jej szczęście to i moje :tak:Kupilam sobie sukienke i zakiecik tez, wiec jestem podwojnie zadowolona, ze już to Nas ominie. Sukienka biala, zakiecik taki hmmm...cos a'la kremowy ale ze zlotymi wstawkami. Choc oczywiście moje zakupy trwaly najkrócej - jeden sklep i wszystko kupione :happy2::-p

A jak u Was wieczorek ?

Ostatnia edycja:
akuku cieszę się że już lepiej :-)

Nuuuśka M jeszcze nie wrócił, do 22 pracuje. Zobaczymy co to będzie :-) napisałam mu sms żeby przyjechał po mnie do rodziców ale nie odpisał :-) mam nadzieję, że po prostu nie trafiłam w jego przerwę a nie że nadal ma focha :-)
Cieszę się że zakupy takie udane :-)

A my zasiedlismy do piwka,ja oczywiscie bezalkoholowe co by nie zaszkodzic w razie co. Ale coraz wiecej i bardziej odczuwalne objawy @. Jutro najpierw tempka a potem pomysle czy testowac czy nie. AL ewatpie zebym jutro to zorbila. Chyba poczekam do 14-15 dpo mi teraz jest latwiej bo juz tylew sie staram ze w sumie lepiej bede wiedziec na bank co i jak.
Dzis wyciagalismy kleszcza Dzidusiowi z uszka. Łazi po orodzie i zlapal takiego wielgasnego jak nie wiem. Nie mogl sie przebic przez duza i gruba siersc to poszedl sobie w strone ucha. Albo wygladal tk z opicia. Ale Łukasz wyciagnal mu go w calosci,potem skropilismy spirytusem i kocur strzelil focha bo go zaszczypalo. I sie do nas nie "odzywa". Ah teraz bede go non stop ogladac czy czegos nie zlapal.

Uciekam spac.

Dobranoc Kochane kolorowych snow Wam zycze :-)

HEJ:)
MELDUJE SIĘ choc dopiero teraz :) dziś znów pracowity dzien, nie zmierzyłam tempki bo mi się przysneło troszke:) później zakupy , sprzatanie, ogród i grill u znajomych:)
mysle ,ze jutro zamówie testy ovu-to moje chyba trzecie podejście do nich-musze sprawdzic swoje pomiary bo w sumie tak na nie patrząc wydaje mi sie ,ze wogole nie dochodzi do zapłodnienia-mimo ze staranka sa nawet w ovu.Gdzies wyczytałam o progesteronie ,ze to on powoduje ta wyższą temperature w drugiej fazie cyklu- i ze najwięsze jej stezenie to ok 20-22 dc a później stopniowo opada ( choc są wyjątki) u mnie faktycznie w tych dniach jest najwyzsza tempka-a jakby było zapłodnienie to pozostało by na wysokim poziomie.
Patuśka masz piękną tempke i trzymam dalej kciukasy-kurcze musi sie udać, testujesz pierwsza, później nuuuśka i akuku, mam nadzije,że choc jednej sie uda-choc najlepiej jakby wszystkim!!!Natka @ u ciebie nadal nie widać i nie słychać:)

Hej dziewczynki :* ja dopiero teraz mam chwilę ale zaraz idę spać :-) M wrócił odfochowany Nuuuśka tak jak mówiłaś :-) a jeszcze znajomy do nas wpadł i dopiero wyszedł więc weszłam na moment do Was :-)
Kasiol masz rację, @ ani widu ani słychu, ale mam nadzieję, że lada dzień się pojawi...
Patu$ka czekam na info rano jak tempka i test :-) trzymam kciuki :*
dobranoc kochane :* do jutra :-)

hej :*
Myslalalam i liczyłam już na to,ze dziś będzie cieplej ale niestety :|

patu$ka jak tescior ???? :-) niecierpliwie czekam na wiadomość Kochana

natka a widzisz, mowilam, ze mu przejdzie do wieczora :laugh2:u mnie dziś tempka do góry wiec bez zarzutow :happy:choć na ciazowa nie wygląda :|

Ostatnia edycja:
Heja! Jak widac tempka wysoko zmierzona godzine wczesniej bo tak sie obudzilam dala 36.9 wiec dodalam 0.1 i mamy 37.0. Testu nie zrobilam bo maz mi nie kazal powiedzial ze za wczesnie i on woli sie po ludzic dluzej i mam czekac do wtorku chyba ze tempka spadnie.

Dzis zjedlismy sniadanie (gotowane jajeczk i salatke wiosenna i co i myslalm ze zrzygam ale po 5 minutach mi minelo. Brzuch nie tyle boli co ciagnie i czuc bardziej po prawej stronie:szok: szok bo zawsze bylo po lewej. Cycole bola i awet nie jestem bardzije nerwowa niz zwykle. Pryszcze zniknely albo zrobilo sie ich mniej ale sa takie malusienkie.

Czekam jutra co to bedzie dzis jest 13dpo

reklama
Patuska widze ze tempka ladnie wysoko, porownujac do poprzedniego wykresu to tempka powinna juz spadac, mysle ze jak jutro bedzie wysoko to tescik bedzie formalnoscia, ale masz racje lepiej poczekac niech hormon wzrasta sobie I jak juz zrobisz tescik to zeby byly dwie tluste kreseczki :-) tak wiec czekamy do jutra czy wtorku :-)
Widze ze obydwie "zmadrzalysmy" I nie testujemy przed terminem @:-P
no I baaaardzo Ci kibicuje bo podobny staz staran mamy :-P :-P
Tzn wszystkim kibicuje ale teraz Tobie bo teraz na Ciebie czas:-)
widze ze mamy to samo podejcie teraz spokojne,mniej emocjonalne, bo jednak zawsze bedziemy sie emocjonawac trzymam kciuki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry