hej dziewczynki :*
Wpadlam jeszcze przed wyjściem do pracy, bo obawiam się ze dziś będę mieć taki sajgon, ze nie zdaze zajrzeć, a po południu jedziemy do laryngologa wiec będę wieczorowa pora

U mnie dziś do góry tempka wiec na +. Choc wiadomo, ze nic to znaczyc nie musi.
patu$ka Kochana, ale może zla pora na robienie tesciora ? przecież masz taka piekna temperaturke :| Może ten tescior był jakiś zbublowany i dzisiejszy wyjdzie na ++ ? Trzymam mocno kciuki, daj znac od razu jak zrobisz !!
natka kac moralny - hah cos o tym wiem. Najlepiej się potem ich obserwuje, jak podchody robia do przeprosin. No bo w końcu przepraszanie jest mało meska rzecza wiec lepiej żeby nikt nie widział

Jak się czujesz ? kurcze fajnie by było jakby u Ciebie się tez już wyjasnilo, znowu Ci się cykl dluzy,ja bym mimo wszystko tescior zrobila tak dla swojego swietego spokoju pewnie, ale jak mówisz ze nie ma sensu, to na pewno masz racje. W końcu sama siebie znasz najlepiej prawda :*
kasiol tez swego czasu czytałam o castagnusie i sama się zastanawiałam czy sobie nie strzelić takiej kuracji. Ale nie wiem jak to się ma do tego, ze ja prolaktyny nie robiłam, może mam ok a jak zaczne brac...hmmm sama nie wiem. Ale kusilo mnie nie powiem, tylko czytałam ze może mieć dużo skutkow ubocznych ale to jak kazde leki. Nie jest powiedziane ze Nasz organizm akurat zle na Niego zareaguje.
Tylko nie wiem czy podczas wizyty nie dostałabym ochrzanu ze lecze się na wladsna reke od gin

Myslisz poważnie o braniu tego ?
Akuku to ja nie doczytałam, ze wtedy co się udało, ale niestety na krotko bylas na castagnusie. Ciekawe jaka opinie na jego temat maja ginekolodzy

a w tej chwili domyślam się, odstawilas ?
Caluje Was Kochane, jak tylko będę mieć chwilke to zajrze :*