• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Jak tam wieczorek ?

natka jak mezus ? :laugh2:sadze ze skruszony już przeprosil :>

Ja wlasnie usiadłam, zaraz będziemy się kolacyjkowac i do spania za niedługo bo jutro o 4.30 pobudka ( tydzień na rano ) dobrze ze tylko do wtorku, a od srody mamy wolne :tak:Choc latania będzie więcej niż zwykle
Nie wiem co mnie naszlo, zjadłam pol słoika sałatki z białej kapusty i mam wrazenie ze zaraz mi zoladek peknie..blee

reklama
hejka wieczorkowo! My po grillowaniu. Zrobilam sobie jednego tesciora wlasnie. I jedna tlusta krecha i zaczal mnie nie miolsiernie bolec brzuch,wiec podejrzewam z ejutro tempka w dol i @ nadejdzie. Choc wiem ze z wieczora test sie nie liczy ale dzis termin @ wiec nawet bladzioch by byl. Milego wieczorka dam znac jutro.

Hej dziewczynki :*

Patu$ka poczekaj jeszcze do jutra, ja wciąż wierzę, że tempka nie spadnie a teścik rano będzie pozytywny :*

Nuuuśka oj mężuś ma bardzo wielkiego kaca moralnego :-) jest zły na siebie, przeprosił kilka razy i całe popołudnie się przymila i mówi same miłe rzeczy :-) i to bardzo :-)
Miłego wieczoru :-) ja też lecę na kolacyjkę :-)

hej
patu$ka z twojej tempki nie wynika ,zeby wredota miała przyjść-więc dalej trzymam mocno kciukasy:)!!!

ja własnie podczytuje o castagnusie i zastanawiam sie czy aby sobie nie kupic-działa na napiecie przedmiesiaczkowe, PMS, zmniejszając prolaktyne a co za tym idzie zwiększa szanse na dizdzie:)wiele dziewczyn pisze ,ze bardzo im pomógł:)
a ja wyników progeseteronu i es.. nie mam jeszcze mam tylko prolaktyny-i jest podwyższony-do gina mam iść dopiero jak bedą wyniki hormonów czyli za tydzien lub dwa-czyli znów po ovulce-znów srace jeden miesiąc:( bo jak przepisze leki to juz bedzie za późno;/ nie wiem czy eksperymentować-lek jest bezrecepty i ziołowy?co myślicie, miałyście jakies doświadczenie z tym?

Kasiol ja bralam castangus 3 miesiace I dobrze sie po nim czulam, chyba wydluzyl mi faze lutealna. No I jakby nie patrzec mi sie w sumie udalo ale sie nie utrzymalo. Kolezanka zaszla w drugim cyklu z castangusem.

hej dziewczynki :*

Wpadlam jeszcze przed wyjściem do pracy, bo obawiam się ze dziś będę mieć taki sajgon, ze nie zdaze zajrzeć, a po południu jedziemy do laryngologa wiec będę wieczorowa pora :happy2:U mnie dziś do góry tempka wiec na +. Choc wiadomo, ze nic to znaczyc nie musi.

patu$ka Kochana, ale może zla pora na robienie tesciora ? przecież masz taka piekna temperaturke :| Może ten tescior był jakiś zbublowany i dzisiejszy wyjdzie na ++ ? Trzymam mocno kciuki, daj znac od razu jak zrobisz !!:tak:

natka kac moralny - hah cos o tym wiem. Najlepiej się potem ich obserwuje, jak podchody robia do przeprosin. No bo w końcu przepraszanie jest mało meska rzecza wiec lepiej żeby nikt nie widział :wściekła/y:Jak się czujesz ? kurcze fajnie by było jakby u Ciebie się tez już wyjasnilo, znowu Ci się cykl dluzy,ja bym mimo wszystko tescior zrobila tak dla swojego swietego spokoju pewnie, ale jak mówisz ze nie ma sensu, to na pewno masz racje. W końcu sama siebie znasz najlepiej prawda :*

kasiol tez swego czasu czytałam o castagnusie i sama się zastanawiałam czy sobie nie strzelić takiej kuracji. Ale nie wiem jak to się ma do tego, ze ja prolaktyny nie robiłam, może mam ok a jak zaczne brac...hmmm sama nie wiem. Ale kusilo mnie nie powiem, tylko czytałam ze może mieć dużo skutkow ubocznych ale to jak kazde leki. Nie jest powiedziane ze Nasz organizm akurat zle na Niego zareaguje.
Tylko nie wiem czy podczas wizyty nie dostałabym ochrzanu ze lecze się na wladsna reke od gin :wściekła/y:Myslisz poważnie o braniu tego ?

Akuku to ja nie doczytałam, ze wtedy co się udało, ale niestety na krotko bylas na castagnusie. Ciekawe jaka opinie na jego temat maja ginekolodzy :confused:a w tej chwili domyślam się, odstawilas ?

Caluje Was Kochane, jak tylko będę mieć chwilke to zajrze :*

Hej u mnie temka nadal wysoko wysoko chco nieznacznie spadla bo lekko sie prrebudzilam i zmierzylam o 6.15 nie o 6.40. Zrobilam tesciora i UWAGA! JEST BLADZIOCH BLADZIOCHÓW!

Ale tak na powaznie to kreska jest ja ja widze maz ja widzi siostra tez ale dopiero pod slonce ja widac mocno a w cieniu pod katem albo o dluzszym wpatrzeniu sie. Czulosc 25 mIU i tu jest problem powinna byc mocniejsza. Po drugie boje sie tego co ty Akuku ze mimo testu @ nadeszla i znowu ronie. A po trzecie to jak jutro nadal tempka bedzie wysoko to robie kolejny tescior. Musze dorwac gdzies 10 mIU bo inaczej zwariuje a jak do konca tygodnia beda same bladziochy to ide w piatek do lekarza. Bez cackanaia sie z testami. Teraz to nie wiem co myslec bac sie czy nie? NA wykresie nie zaznaczylam bo w koncu nie wiem co + czy -

Kochane Ratujcie!

Od zrobenia testu minela prawie godzina,kreska sie wyostrzyla widac ja przy normalnym swietle ale jest bladziutka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
patu$ka NARESZCIE!!!!! już jak pisałaś ze test negatywny wczoraj to zaczelam myslec czy to nie jakieś fatum na tym naszym forum, ale sie ciesze jak sowją drugą kreseczką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

patu$ka a moze zadzwon do gina jutro-bo moze luteine powinnas brac dalej?

GRATULACJE GRATULACJE WOOOOOOWOWOWOWOOWOWOWWWWWWW
CZYLI STYCZEŃ 2014:)

CO DO CASTUALU myslaąłm, ze zapodam sobie teraz na ten cykl-a jak zapisze mi gin Bromka to zaczne brac od następnego cyklu, ja wiem ze prolaktyne mam ponad norme, ze mam plamienia przed @, bolące piersi i silne bóle przed @ -więc moge sobie to zapodać, a i tak do gina pójde po ovu wiec nic mi to nie robi,a najwyzej STANIE SIE CÓD:)nuuuśka właśnie czytając o Bromku przeraziłam sie skutkami ubocznymi u wielu dziewczyn - ziołowym odpowiednikiem-słabszym stostowanym przy lekkim odejsciu od normy jest Cas... wiec nie powinno zaszkodzic,a jak nie zadziała to będzie to mocniejsze:)
Patu$ka mam nadzieje ,że nas nie opuścisz tak do końca bo może przyjdzie dzień i ten wątek zamieni sie w mamuśki 2014:)

nuśśśka piękna tempka:):)

Ostatnia edycja:
patu$ka Gratulacje !!! strasznie sie ciesze oj jak bardzo sie ciesze !! a mowilam mowilam ze bedzie dobrze !! masz ten tescior gdzies pod reka ? :D pokazuj

kasiol jak tak mowisz to moze warto sprobowac ? jak sadzisz ?

Ostatnia edycja:
reklama
nuuuuśka ja próbuje:) niby od 1 dc najlepiej, a ja mam dziś 4 dc ale to chyba nie takie ważne:) tempke bede mierzyć i zaobaczymy :)moze sie druga faza wydłuzyc od tego ale dla mnie moze trwać 9 miesięcy :)
dzis kupie i łykam odrazu:) w razie co jak zapisze cos mocniejszego to od nastepnego cyklu-ale ja znów mam nadzieje ze ten będzie ostatnim:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry