• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

a jak uwazasz, moga byc do tego jakies przeciwskazania ? to znaczy pytam konretnie o moja osobe, zastanawiam sie nad braniem tego wlasnie od ewentualnej @, ale mysle, czy moge sobie tak pofolgowac jesli nie robilam zadnych badanek :blink:

reklama
NUUŚŚKA nie ma przeciwskazań- bo jest to lek łagodzący objawy napiecia przedmiesiaczkowego( obniżając prolaktyne łagodzi objawy PMS) zastanów się -masz plamienia przed @? masz bolące (.)(.), ból mocny brzucha przed @?masz nerwa prze @?
jak tak-to możleiwe ,ze masz za wysoką prolaktyne-po to objawy:)
przez obniżenie prolaktyny łatwiej zajść w ciąze:)

ale ja wierze ,ze tempka ci nie spadnie już:)
jak wpisałam w gogle -prolaktyna to wyskoczyły mi dość ciekawe informacje
np ze jak karmisz piersią to jest wytwarzana-i zapobiega kolejnej ciąży:) ale jak karmisz systematycznie i jest prolaktyna na wysokim poziomie, chamuje ovulacje...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :*
Po pierwsze i najważniejsze, Patu$ka bardzo bardzo się cieszę, że jest druga kreska! :-) gratuluję Ci kochana :*:* może leć na betkę? A co do testów 10 to możesz zobaczyć w marketach- wiem na pewno że bywają w tesco, auchan i kauflandzie :-)

Nuuuśka no niestety, @ nadal nie ma. Wkurza mnie to trochę bo już myślałam że jest tuż tuż, ten brzuch mnie tak bolał i w ogóle, ale wszystko ucichło na razie.. Teoretycznie wiem że jeszcze za wcześnie bo takiej długości cykli to ja nie mam ale i tak mnie to wkurza bo chciałabym już no! Jestem pełna nadziei na kurację CLO choć pewnie powinnam przystopować entuzjazm bo za pierwszym razem i tak się nie uda... Ale wiesz jak to jest :-) test myślałam zrobić ale to chyba nic nie da. I tak będzie negatywny a @ i tak to nie przyspieszy :-( miłej pracy :*

Co do castangusa to ja nic się nie wypowiadam, bo nie mam o nim bladego pojęcia. Szczerze to pierwszy raz przeczytałam o nim tutaj na forum, w jakimś innym wątku. Ale kasiol skoro się zdecydowałaś to daj znać później jak efekty i skutki uboczne ewentualne :-)

Mam nadzieję, że będą pozytywne efekty tej Twojej kuracji :-)
W sumie jak tak myślę o tym co napisałaś z tym testem to u mnie w większości przypadków to też tak działa, że zaraz @ dostaję po testowaniu :-) raz tylko tak się nie stało :-) matko, uświadomiłam sobie ile ja już w życiu tych testów zrobiłam.. Pamiętam że jak byłam jeszcze z moim eks kilka lat temu to mimo brania anty testowałam dużo bo strasznie schizowałam że studia dzienne i w ogóle :-) ach młoda i głupia byłam :-D

ja własnie sie śmiałam w pracy do koleżanek z biura ,że rzadnych testów więcej-poczekam aż bobo zacznie kopać:) tyle kasy wydałam na testy przez ten rok,a najlepesze ze jescze je magazynowałam i sie normalnie przeraziłam jak szafe sprzątałam:)
ale oczywiście musze pare na koniec miesiąca zamowic na allegro:/hehehe

Hehe to chyba każda z nas tak ma :-) ja to obecnie 2 testy mam, a w szafce z lekami poza tym luteinę doustną i dopochwową (jeszcze od poprzedniego gina), kwas foliowy, wit. C i CLO a w lodówce jeszcze pregnyl :-D to już chyba powoli naprawdę jak obsesja się robi :-)

Patuskaaaaaa gratuluje !!!!!!!!!!!!!
Czulam ze Ci sie uda ale nie chcialam pisac, zeby Cie nie nastawiac dodatkowo. Ale widzialam ze tempka ladna. Mysle ze u Ciebie zaczelo sie zagniezdzenie w ostatnim dniu tej nizszej temperatury ale juz wyzszych temperatur, dla tego tescik jeszcze slaby.
Odpoczywaj I sie nie zamartwiaj :-)
A widzisz teraz sie martwisz tym bladziochem , a mialas do jutra czekac.

Kasiol ja nie mialam skutkow ubocznych, castangusa bierze sie nieprzerywalnie przez 3 miesiace, no chyba ze wczesniej zadziesz w ciaze to odkladasz po pozytywnym tescie.
Ja bralam 3 miesiace I sie dobrze czulam, wypryszczalo mnie jak za dawnych lat heh.

A z tym karmieniem piersia to ja zaszlam w ciaze jak karmilam Alexa, mial 9 miesiecy a ja zaszlam za drugim podejsciem I nawet wiem z ktorego stosunku :-P bo tylko jedne byly, bo staralam sie o core, wiec zaraz po pozytywnym tescie.

A teraz doopa blada.

Patuska zazdroszcze, w pozytywnym sensie :-) I mam nadzieje ze niedlugo dolacze :-) moglabym rodzic w styczniu :-P hehe

My jeszcze wczoraj na wycieczke pojechalismy do Wick I pieknie bylo, widoki super, przepascie... Wrocilismy po polnocy,a rano do pracy ledwo wstalam.
Tempka dzisiejsza moze byc zaburzona.

Brat z bratowa juz pojechali autobusem do glasgow pozniej tam na lotnisko I do pl.

Troche zmeczyl mnie ten tydzien, spalismy na materacu I tak troche nie wygodnie, choroba Victorka, zmeczenie, malo snu.

Wlasnie leze w swoim lozku by odespac troszke :-P m zabral dzieci na spacer a ja mam labe.
I oczy mi sie juz zamykaja tak wiec papa.

Akuku ładne masz te tempki :-) mam nadzieję, że się takie utrzymają :-)
Tydzień męczący, ale najważniejsze że z Victorkiem wszystko ok. To teraz korzystaj z chwili wolnego :-) odpoczywaj! :-)

reklama
Nuuska nie wrzuce wam fotki bo tescior sie wybarwil nie dosc ze ta kontrolna jest blada to jeszcze tamta zniknela zanczy sie jest milimetrowa moze ale to jak rozbroilam opakowanie. A bylam w pracy tak mnie mulilo caly dzien ze szok. Jutro bede obserwowac tempke napewno bedzie mmierzona godzine wczoesniej bo musze godzine wczesniej wstac.

Kupilam dwa testy w razie W ale tez 25 bo innych nie mieli. A na betke musialabym jechac 30 km i czekac do nastepnego dnia na wyniki to ja w piatek sobie do doktorka pojde. Bo moze tak jak Kasiol pisal lutka bede musiala brac.

Kurde jak mi sie udalo to fisia dostane,ale czuje ze po kolei bedziemy zaciazac :) Boje sie ze kurcze ta @ przyjdzie i dupa blada bedzie.

Nuuska ty to jestes Kochana babka wszystkich wspierasz dajesz taka energie juz nawet Kwietniowki ci pisaly ze super babeczek z ciebie :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry