kasiol
Fanka BB :)
nuuuśśka kochana!! boszee tez jestem wściekła na tą babe która tak cie zaniedbała!!!jak mi podejzewała torbiel-ale przy badaniu manualnym to troche o nich czytałam i sa różne opinie i sytuacje, niekiedy w ciąże dziewczyny zachodziły i siedzziały jak na szpilkach bo dopuki fasolka jest mniejsza niz torbiel to ciąza jest zagrożona, później -bardzo czesto torbiel sie wchłania , zanika...bardzo czesto własnie przy usg ciążowym sie dowiadywały o torbieli mimo że @ była co miesiąc-a u ciebie jak było? miałas co miesiąc normalnie @ i do takich rozmiarów by sie powiększył w krótkim czasie?mnie gin zbadała manualnie i powiedziała ze torbiel a na usg okazalo sie ze nic nie ma-i ze mogłbyc to taka faza cylku-a ze bylo to przed ovu to uwierzyłam-ale wtedy mówiła właśnie o laparoskopi-podobno po niej praktycznie zachodzi sie bez problemu w ciąże.Co do laparoskopi to kuracja chyba jest szybsza-bo moze zapisac tez hormony-albo takie jak tabletki anty albo luteine-ale to chyba przy małych-nie wiem szczerze mowiąc czy to duża cz mała torbiel -czytalam kiedys o takich jak cytryna wielkich...
co do marketów -nie moze byc inaczej niż tak ,że wynik jest prawidłowy!!!!!!
patrząc na twój poprzedni wykres-który jest mega dziwny a ten teraz -który wygląda prawidłowo-moze zadziałam ten lewy?
aaa co do bólu który odczuwasz-ja po badaniu-a miałam cos powiększone na lewym jajniku-miałam okropny ból przez cały dzien tego lewego jajnika-i nie był to ból owulacyjny-później wytłumaczyłam sobie ze to od badania ze mi go dotkneła i naruszyła moze przy badaniu,
dzis oglądałam twój wykres widziałam ,ze masz wizyte u gin i zapomniała pisać ,ze czekam na dobre wieścia tu takie niemiłe niespodzianki-choc moze dobrze ,ze w pore zauważone
a własnie a nie mówiła nic czy ovu była w tym miesiącu i z którego jajnika-tempke masz piękną -moze teraz ten lewy działał???
co do marketów -nie moze byc inaczej niż tak ,że wynik jest prawidłowy!!!!!!
patrząc na twój poprzedni wykres-który jest mega dziwny a ten teraz -który wygląda prawidłowo-moze zadziałam ten lewy?
aaa co do bólu który odczuwasz-ja po badaniu-a miałam cos powiększone na lewym jajniku-miałam okropny ból przez cały dzien tego lewego jajnika-i nie był to ból owulacyjny-później wytłumaczyłam sobie ze to od badania ze mi go dotkneła i naruszyła moze przy badaniu,
dzis oglądałam twój wykres widziałam ,ze masz wizyte u gin i zapomniała pisać ,ze czekam na dobre wieścia tu takie niemiłe niespodzianki-choc moze dobrze ,ze w pore zauważone
a własnie a nie mówiła nic czy ovu była w tym miesiącu i z którego jajnika-tempke masz piękną -moze teraz ten lewy działał???
Ostatnia edycja:
I tez nie kazda miała wykonywany zabieg. Jeśli chodzi o badanko, to wczoraj podczas usg pokazywala mi ta gadzinę, no i rzeczywiście wiesz na usg wygląda na duza, 4cm to srednica przeciętnego jajka, ale powiedziała jednocześnie, ze torbiel nie jest wielkości jajnika tylko mniejsza.