• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Dziewczynki, a myślicie że te moje dziwne plamienia mogą być powodem tego, że wzięłam te silne tabletki od tamtego gina, które przerwałam w 3 dniu brania bo przyszła @? Może to one znów mi coś zamieszały...? Ale z drugiej strony przecież tylko 3 wzięłam i to już było ponad miesiąc temu... Cholera źle się coś czuję, słabo mi, strasznie mi brzuch wywaliło a nigdy nie miałam z tym problemów :/ nie wiem co się ze mną dzieje...

I ponawiam pytanie dziewuszki, bo chyba przeoczyłyście :-) myślicie że powinnam badać te hormony w tym cyklu jeśli @ się rozkręci? Poszłabym może w piątek... sama nie wiem czy warto.. co sądzicie? Może orientujecie się jak ceny hormonów w Diagnostyce? Nie udało mi się dzisiaj tam dodzwonić o cennik.

Ostatnia edycja:
reklama
natka to od początku :) Co do hormonow ja uważam jak najbardziej tak ! :tak:Warto, choćby dla swietego spokoju w razie czegos może wykryjesz przyczyne jak ja teraz przypadkiem ? co do hormonow w DIAGNOSTYCE mogłabym Ci sprawdzić we wtorek jak będę z Ł. na badaniu nasienia jeśli nie będzie już za pozno.
Ogolnie to nie chce się niepotrzebnie stresować, bo powiem Ci, ze na prawde z każdego rozwiązania się uciesze nie chce myslec z którego bardziej, bo chyba nie chce nawet.
a Ty znowu bralas te tabletki ? Ja nie wiem czy dobrze, na prawde nie wiem. Jeżeli one sa na wywolanie krwawienia, to nie ma sensu znowu przestać ich brac, ale jak tylko @ się pojawi, nie zażywaj już ich.
A jak się czujesz po Nich w ogole ?

paulinka jak dawno Cie nie było :* Co u Was ? Wszystkiego najlepszego dla Mikolajka, niech Wam male Sloneczko zdrowo rosnie ! :happy: Implantacja w 5 dpo, wiesz ze ja nawet na to nie wpadłam...zobaczymy jak jutro będzie tempka wygladala, jak spadnie w dol gwałtownie to będziemy mieć jasność, jak nie, to pozostaje dalej czekac :|

Nuuuska nie, nie brałam ich teraz, zresztą nie brałam ich już później po tym jak je odstawiłam w ostatnim cyklu (po 3 szt.). tylko zaczęłam się zastanawiać po prostu czy może przez to że ten miesiąc temu je brałam przez parę dni nie namieszały mi jednak w organizmie i przez to mam teraz to plamienie. Ale to w sumie chyba niemożliwe, za bardzo się nakręcam chyba... :-) teraz już staram się wmówić sobie że @ się rozkręci :-)
Jutro będę próbować jeszcze do tej Diagnostyki dzwonić albo nawet podjadę tam... Mam zrobić w 2-4 dc więc we wtorek już będzie mi za późno jeśli faktycznie @ się rozkręci :-) chociaż w sumie może jak już tam będe to od razu zapłacić i zrobić jutro? To już w sumie byłby 2 dc.. hmmm. Sama nie wiem czy zrobić w 2 czy 4 robić..

staraj się nie myśleć kochana :* wszystko się rozwiąże samo :-) a co do implantacji w 5 dpo to już Ci wcześniej pisałyśmy, że też nam się wydaje że to mogłoby być wtedy :-) bo był ten spadek :-)

natka widzisz, to jak ja w szoku jestem to lepiej mi za wiele nie pisać, bo jak z klapkami za oczach - nic nie widze,albo widze pojedyncze zdania/słowa. Myslisz,ze to moglo być to ? No tak, to teoreycznie tempka powinna teraz caly czas utrzymywać się na jednym poziomie bądź isc do góry prawda ? bo jak spadnie to będziemy wiedzieć,ze to nie to :ninja2::ninja2:?
Widzisz, to znowu zle doczytałam, nie wiem skad mi się to wzielo, ze teraz jeszcze je bralas. Nie nie, Kochana nie wierze,zeby namieszalo tych pare tabletek. Wydaje mi się, ze może @ sobie wreszcie przypomniała,ze czas się przywitać :happy:choć rzeczywiście dziwna w tym wszystkim jest ta Twoja temperatura. Gdyby było nisko, nie mialybysmy zadnych watpliwosc ale ona mam wrazenie, pnie się do góry.
Zobaczymy jutro jaka będzie. Zarówno moja jak i Twoja będzie chyba bardzo wazna :blink::*
Ja już w domku, po obiadku.Mialam wrazenie ze zasne w pracy na siedząco, nie wiem czy nagle ciśnienie spadlo, ale czułam się tak otepiala,ze ledwo siedziałam z otwartymi oczami :|

No powiem Ci kochana ze ogólnie to taki jednodniowy spadek w fazie wyższych temperatur może świadczyć właśnie o implantacji (ale oczywiście nie musi). Gdyby teraz tempka poszła w dół, pod linię pokrywającą to znaczyłoby że to nie fasolka. ale Moim zdaniem jutro będziesz miała tempkę nadal wysoko bo nawet jeśli nie zaciążyłaś to faza lutealna z wyższymi temp powinna trwać 12-14 dni, a u Ciebie dopiero 8.oczywiście to wszystko w teorii, a w praktyce wiadomo jak to bywa :-)

U mnie jednak @ chyba się rozkręca, (mam nadzieję że nie zapeszę!) jadę właśnie z pracy, w domu będę koło 18 to wtedy się okaże jak pojde do wc :-) ale bym się cieszyła gdyby @ przyszła (nie wierzę, że to piszę!) bo moze to byłaby szansa na chociaż minimalne uregulowanie moich cykli :-) trzydzieści parę dni to przynajmniej nie 60 :-)

minimalne ? W porównaniu z 60-dniowym cyklem, 38dni o cudowny postep !! I oby szlo tylko lepiej i tak będzie, mowie Ci.:happy:
Będę się strasznie cieszyc jak w końcu Nam się uda, prędzej czy później ale jeśli się uda, bo kazda z Nas jest tego warta.
Polezalam troszkę i lepiej mi, Łukasz poszedł wlasnie z Ola na probe nabozenstwa niedzielnego. Jeszcze jedno mamy w czwartek, tez tak pozno ( o 18.30). Szkoda slow, niech to tez się skończy, bo cala ta sytuacja stresuje niesamowicie.
Czekam na wieści z wc :laugh2:

Nuuska kurde ale walczycie z tym chorubskiem z kazdej strony i nic. Ja tak czy inaczej jak @ sie nie pojawi to w piatek mam ginka. ALe jak sie udalo to przeklne te testy na amen. Obiecuje. No niby maly spadek ale zaczyna leciec w dol tak jak w poprzednich cyklach wiec obawiam sie ze jutro pierdyknie ponizej linia podstawowej. AL eza to jutro normalnie bedzie mierzona. Podbrzusze raz boli a raz nie. Cycki bola sluzu mam pelno bialomlecznego i niby czuje mokro ale za chwile tessn sluz sie utlenia tzn zasycha i robi sie taki "gips" nigdy tak nie mialam. No coz pozostaje mi czekac jutra. ALe tak bardzo sie boje najbardziej chyba ciazy pozamacicznej albo jajowodowej. Powiem wam ze jak juz bym mogla wybrac to wolalabym zeby jej nie bylo niz maiala byc takagdzie lekarz da mi srodni poronne. Na glowe bym dostala. Wrocilam z pracy po 11 godzinach i padam na cyce

Bieżący cykl OvuFriend - zaloguj się

wg ovufriend jestem 10 dni po owu.
w sumie w zeszłym cyklu tez maialm tak dziwnie, ale i tak licze to późniejsze coby sobie nei wmawiać ze się udało, dowiem si ejak przyjdzie @ kiedy była owu. jak przyjdzie za 4-5 dni to w 16 dc, a jak za 7-8 to w 19 dc.

kiedy ewentualnie testować ??
chyba poczekam do 18 dni po i jeszcze od tej owulki z 19 dc, czyli sobota 18. 05...urodziny mojego brata hahahahaha
w sumie 18 dni wyższych temperatur to już w sumie pewność, wiec watpie ze tyle wytrzymam, ale czekam nie mysle. Pewnie @ itak przylezie szybciej.

Patuska jak tam ?? @ przylazła ??
ja sobie tak myslalam w ciągu dnia o Tobie i mysle sobie ze faktycznie spadek maly, do tego tempka zaburzona, a test 25 miu z innych firm i już może nie wyjść nawet bladzioch.
tak wiec mysle ze może jednak ?? masz gdzie bete zrobić ?
ahh wiem jak to ciężko jest czekac.
odezwij się bo już usycham z ciekawości...oczywiście mam nadzieje ze przyjdziesz z pozytywnymi wieściami typu @ brak, a jutro jak wstane to zobaczę piekna wysoka tempke na wykresie :) z czerwonym znaczkiem ze to ciaza :P:):)

no i jesteś Patuska no pewnie ze lepiej żeby ciąży nie było niż była chora bądź wlasnie pozamaciczna.
Ale trzymajmy się wersji, ze jutro tempka wzrasta, a test wychodzi pozytywny :):)
a wlasnie Ty bralas luteinę i odstawiilas ??
bo z tego co ja czytałam na ulotce to luteinę bierze się do terminu @ i robisz test jak pozytywny to bierzesz dalej i mykasz do gina i on decyduje co dalej a jak negatywny to odkładasz i czekas zna @
Bo przecież luteina wywoluje @ ale dopiero jak odlozysz bo opada progesteron, może Ty potrzebujesz podtrzymać ewentualna ciaze ??

reklama
patu$ka to super, ze masz w piątek wizytke, wlasnie miałam o to pytac. Nie będzie niepotrzebnego stresu i niepokoju, bo przynajmniej gin wszystko miejmy nadzieje dokładnie wyjasni.
Ja bym nie brala tej dzisiejszej tempki pod uwagę za bardzo, była zaburzona poza tym spadek nie jest taki niski jak by się moglo wydawac Kochana wiec może jednak będą
| | ? cudownie by bylo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry