Dziewczynki, a myślicie że te moje dziwne plamienia mogą być powodem tego, że wzięłam te silne tabletki od tamtego gina, które przerwałam w 3 dniu brania bo przyszła @? Może to one znów mi coś zamieszały...? Ale z drugiej strony przecież tylko 3 wzięłam i to już było ponad miesiąc temu... Cholera źle się coś czuję, słabo mi, strasznie mi brzuch wywaliło a nigdy nie miałam z tym problemów :/ nie wiem co się ze mną dzieje...
I ponawiam pytanie dziewuszki, bo chyba przeoczyłyście :-) myślicie że powinnam badać te hormony w tym cyklu jeśli @ się rozkręci? Poszłabym może w piątek... sama nie wiem czy warto.. co sądzicie? Może orientujecie się jak ceny hormonów w Diagnostyce? Nie udało mi się dzisiaj tam dodzwonić o cennik.
I ponawiam pytanie dziewuszki, bo chyba przeoczyłyście :-) myślicie że powinnam badać te hormony w tym cyklu jeśli @ się rozkręci? Poszłabym może w piątek... sama nie wiem czy warto.. co sądzicie? Może orientujecie się jak ceny hormonów w Diagnostyce? Nie udało mi się dzisiaj tam dodzwonić o cennik.
Ostatnia edycja:
Warto, choćby dla swietego spokoju w razie czegos może wykryjesz przyczyne jak ja teraz przypadkiem ? co do hormonow w DIAGNOSTYCE mogłabym Ci sprawdzić we wtorek jak będę z Ł. na badaniu nasienia jeśli nie będzie już za pozno.
Implantacja w 5 dpo, wiesz ze ja nawet na to nie wpadłam...zobaczymy jak jutro będzie tempka wygladala, jak spadnie w dol gwałtownie to będziemy mieć jasność, jak nie, to pozostaje dalej czekac :|
:*