• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Akuku tak ja przy CLO mialam od 16 do 25 dc i potem odstawic ale ostatnio pytalam ginka czy mam brac ciagle czy odstawic a on ze stosowac wedlug zalecen.

No wlasnie z ta betka to juz pisalam wczesniej ze 30 km musialbym dygac i wynika nastepnego dnia albo 2 dni po a ja w piatek amm wizyte to tak czy siak sie dowiem chyba ze @ sie pojawi. no wiem ze spadek maly ale spada powoli z dnia na dzien.

Kurde nie wiem co myslec pierwszy raz nie wiem....W sumie ginek moze chce zobaczyc jak reaguje no juz jedno poronienei podejrzewal jak teraz @ sie pojawi i mu powiem ze test wyszedl pozytyw a potem bach @ a nie bedzi ekazal brac lutka to wezme go na wlasna reke w nastepnym cyklu od tego chyba nic mi sie nie stanie?

Wlasnei zrobilam dwa rozne testy bo wczoraj te easy view a dzisiaj quixx duo.

reklama
Patu$ka i jak te dwa testy?
Nie martw się na na zapas :* musi być dobrze :*

Nuuuśka no @ przyszła ale znacznie mniej intensywna niż zwykle że się tak wyraże. W każdym razie plamienie to to już na pewno nie jest wiec wychodzi na to, że @ :-)

No tak jak pisalalm na tym pierwszym wczoraj byla blada kreska a dzis na guixxie nic zero null no moze jakbym bujnela wyobraznie to by sie tam znalazla ale wczoraj no kurde slepa nie jestem zebym to ja ale maz i siostra no nie wiem co jest ni tak. Ale nie moge nic inne go zrobic jak czekac do jutra jak temperatura a potem w piatek do doktorka niech oglada i szuka tam czegos. A jak @ przyjdzie to od nowa Polska Ludowa.

patu$ka aaa zrozumiałam ze teraz robilas dwa jeszcze, i chyba natka tez tak zrozumiala :> Nie martw się, ja Ci mowie, ze tempka jutro pojdzie do góry. Zobaczysz Kochana !

natka super super :) ciesze się, ze @ zawitala. W końcu jakas szansa na powrot do regularnych cykli :)

Patuska i jaki wynik ??
No wlasnie się dziwie bo lutke się bierze na potrzymanie i jak odstawiasz to progesteron spada i @ przychodzi, ale może on wlansie chciał zobaczyć hmm.
Wiesz jak Ci przepisal to nie zaszkodzi, dużo osob bierze na wlasna reke, ja tez chciałam...ale pojde do gina i się dowiem za 2 tygodnie.
Powiem ze w uk mieszkam i tu nie ma szans chodzic do gina...może cos zaradzi, może powie by sprobowac... nie wiem.

i jak te 2 testy ??? btw czemu robisz wieczorem ??

Wszystkie źle zrozumiałyśmy patu$kę :-D nie umiemy czytać ze zrozumirniem laski, oj nie :-D Patu$ka jeśli mam być szczera to o tym quixx duo dużo negatywnych opinii w necie jest. Dużo dziewczyn poleca bobotest. Może był jakiś felerny i dlatego wyszedł negatyw :*

nuska gratuluje przyjścia @.
oby porzyszly wykres był ladniejsyz :P
no i normalne jest ze kobieta 2 cykle w roku ma bezowulacyjne :)
oby się to więcej nie powtarzalo :)

reklama
natka to się nazywa kobieca inteligencja ;D akuku tez cos zle doczytala, albo nicki pomylila bo mnie na szczęście @ jeszcze nie przyszla :laugh2:
Bobotest powiadasz ? To chyba z Rossmana jak dobrze kojarze :-)?
może zakupie jutro choć ostatnio mam Pepino z Tesco - 10 i jakos tak mi się wydaje, ze 10 to już musi fasolke pokazac, a jak nie to amen i kolejny miesiąc staranek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry