• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Akuku. Kobito ogarnij sie. Robilam dwa testy jeden wczoraj rano ten easy view a dzis rano ten quixx.

Natka ale u mnie w aptece nawet pinkow nei meili tylko ten wiec wzielam jaki byl. A najlepsze ze byly dwa w opakowaniu i mam jeszcze jeden ale to zrobie jak juz naprawade do piatku @ nieprzyjdzie.

Zobacze co ginek mi powie o tej lutce zapytam go co i jak.

reklama
Akuku tak tak wlasnie patrzyłam. Dzis 32dc i tempka w dol hmm...a na kiedy planowana @ ?

patu$ka musisz Nam wybaczyć, zle wszystko odczytalysmy :P

akuku powielam pytanie Nuuuśki, kiedy planowana @?
Nuuuśka ja osobiście też mam pepino, ale z kauflandu :-D bobotestu nie mialam nigdy, ale słyszałam tak jak mówiłam dużo pozytywnych opinii (i w necie chwalą). A w rossmanie to chyba pink test jest jesli dobrze pamiętam :-)
Patu$ka no to czekamy do piątku :-)

Chodzilo mi o natke ehh zakrecona jestem jak sloik musztardy....

Mysle ze @ powinna byc miedzy 11 a 15 maja. W zaleznosci kiedy owu byla. Ja sie tym dzisiejszym spadkiem nie przejmuje , bo wczorajsza tempka mogla bhc zaburzina, dzisiejsza tez z reszta.

Chodzilo mi o to co myslicie kiedy ovu byla

aaaa wlasnie pink test wiedziałam ze cos z -testem na końcu :)
Juto jak będziemy na zakupach zaopatrzę się w jakies, najlepiej 2 lub 3 ale roznych firm tak na wszelki wypadek :happy:

akuku mi niestety ovufriend się nie otwiera bo korzystam z forum z telefonu.

Nuuuśka no ja mam w szafce 2 szt. Które cierpliwie czekają na swoją kolej :-) oba to te pepino bo jakoś przekonuje mnie ta czułość 10 (nie wiem czy słusznie, bo może to pic na wodę?)

natka wiesz co, mysle, ze chyba te tesciory sa ok, choć mnie ani razy wymarzonego efektu nie pokazaly, ale poki co jestem z Nich zadowolona, choć na początku uzywalam 25. Teraz testy owu miałam 20 ( normalnie tez 25) i mysle, ze przy Nich zostane bo jakos tak wyraźniej wszystko widziałam :rofl2: nie no ale tak poważnie, mysle, ze Pepino sa dobre, kiedyś je tez paulinka polecala z tego co pamiętam

hah no nie tylko Tobie :-)mnie tez ! Ba, wszystkim Nam w końcu. Ale znowu im bliżej mojej kolejności tym coraz bardziej mam stresa :confused2:Oj oby choć tempka nie spadla do piątku, w weekend niech się dzieje co chce.

Zmykam Kochana , miłego wieczorku :*:*
i oby jutro były lepsze wiesci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry