• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

ale macie dobrze dziewczyny-aż musiałam kuknąć jaka pogoda, bo rolety zasłonięte-po kompie daje słońcde i ksiegowa zarządziła ich zasłoniecie na wieki:)
jak na razie nic mi nie jest po tym Cas... :) zobaczymy czy zadziała, wyniki hormonów sa ale nie wszystkie więc mama mi jescze nie odbierała bo latać nie chce milion razy-a mnie tak ciekwai co i jak wyszło:cool:
czas pokaże, jescze mamy dwa testowanka na staraczkach lutowych z cyklu kwietniowego ;) więc czekamy , czekamy:)
natka teraz zaczynasz leczenie? od tego cyklu?

zaznaczyłam sobie tydzień wzmorzonych staranek za żółto na wykresie -zeby aby nie przeoczyc :)

reklama
o wlasnie kasiol bo o to tez miałam pytac - jak zaznacza się kolorki na Naszych wykresach ? :) Bo tez bym sobie zaznaczyla pare rzeczy ale wiesz ze ja ciemna w te klocki wiec nie wiem jak :-)
koniecznie napisz jak wyniki jak już będziesz miała je przed nosem :happy2:Ale na pewno wszystkie będą w normie - nie ma innej opcji :)*

tak nuusska mam nadzieje -ze tylko ta prolaktyna podwyższona jest-o to powód-na który już mam nadzije podziałałam i od 3 dni mi poziom spada:tak:bo jak progesteron to juz na własną ręke nie podziałam:confused:
jak najedizesz na dizeń to wybierajac - czy to dzien płodny, niepłodny lub trudno określić-zmienia kolor na wykresie:)

Kasiol no w poprzednim cyklu tak stalej tempki nie mialas, a wiesz ze to dobry znak ? gorzej jak lata wlasnie :) wiec trzymam kciuki za ten cykl i żeby druga faza była rownie piekna tylko szybowala do góry :):)

Nuska a ilu dniowa masz faze lutealna ??
bo widze ze mialas owulacje dzień przedemna (jeśli ja miałam w 19 dc-a nie w 16dc)
bo jeśli miałam w 16 dc- to dziś mam 11 dpo i mogę zatestowac za 3-4 dni a jak miałam w 19 dc (dzień po TObie to @ powinnam być najpóźniej 14-15 choć mysle ze 14 najdalej.
Dzis już 8 wiec mysla ze poczekam do 15 z testowaniem.

Patuska, mam nadzieje ze tym razem gin nie kaze odstawić lutki, bo jak dla mnie to ewidenty spadek progesteronu, a wlasnie lutka ma go podtrzymać.
kurcze już drugi raz to przezywasz :(:( baaaardzo mi przykro.

Mnie dziś mdlosci zlapaly w pracy, ale ja tak miewam przed @ wiec normal :P
ogolnie sily nie mailam pracować dzisiaj.
Zagryzam chipsy czekolada hahahah
bozi jeszcze tydzień musze przetrwać minimum,.

aaa dobra znowu zaczynam myslec wiec..nie nie udało się, a jak tak to si emilo zaskocze...ale na pewno nie...nie mogę myslec, nie mogę myslec :P:P

Dziekuje :* A da się zmienić na tym kolor w jakiś sposób ? bo mnie dp zaznaczylo na czerwono, a jakos mi się ten kolor wcale a wcale nie podoba :P taki jak dla mnie mało plodny :-)

kolor da sie zmienić w ustawieniach-mozesz zmienic na jaki chesz-jak wejdziesz w ustawienia to masz taka palete kolorów :)
akuku dlaczego aż do 15 chcesz czekać:) skoro ovu 16 to do 11-13:) trzymam kciuki i nic nie poisze zeby nie zapeszać:)

a ja mam coś dziś dziwne uczucia-chciałam juz pisać ze po tym c... nie mam żadnych bóli a MAM , czuje sie jak przed ovu-jak na @, no i własnie zauważyłam śluz rozciągliwy choć kremowy i zgłupłam:) może to właśnie przez ten niepokalanek:)zabaczymy co z tempką jutro:) jakieś 8 mieięcy temu miałam cylke 23-26 dni więc nic mnie nie zdziwi:)

Tak kasiol teoretycznie zaczynam cykl z CLO teraz ale już sama nie wiem co z tym wszystkim zrobić i co o tym myśleć... Bo mam wrażenie że ta cała @ to nie @! Nosz kurde... Dzisiaj czuję się, jakby miała się skończyć... Od rana praktycznie sucho, wczoraj w sumie tylko 2 tampony zużyłam, w nocy też jakoś skąpo a czasami to zdarzało mi się że musiałam wstawać w nocy zmienić tampon! A teraz nie wiem co się dzieje... Myślicie że jest możliwe że @ się jeszcze bardziej rozkręci? No i jak traktować ten cykl- że 1 dc był faktycznie wczoraj? To ważne bo CLO mam brać od 4dc...

Akuku zatestuj wcześniej, ale tak na luzie- jeśli wyjdzie negatyw to się.nie przejmuj tylko test powtor po paru dniach :-)

Ostatnia edycja:
natka ja bym liczyla od wczoraj-ja miałam jeden miesiąc taka że kot napłakał i gin powiedziała ,ze to był okres!!! a jak zaczniesz z CLO wczesniej nawet to nic sie nie stanie:)

reklama
No w sumie może i racja... Właściwie pewnie to okres bo mówi się, że jak trzeba używać tamponów lub podpasek bo wkładka to za mało to chyba jednak to to... nigdy w życiu nie miałam tak :-) gdybym się tak nie martwiła to nawet bym się cieszyła że mnie nie zalewa tak na.maxa i nie muszę co chwilę biegać do wc :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry