• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Akuku ten ovufriend to tez oszukuje czasem juz wam pisalalam jak bylo ze mna ovu potwierdzona a on mi 3 razy ja zmienial. U ciebie na bank byla 16 dc.

reklama
Hmm to jak obydwie myslicie jak ja ze w 16 dc ovu to tak zaznacze.

Patuska jeszcze mialam pisac ze moj Victorek z lutego jest, wiec oby maj byl szczesliey dla Ciebie :-) :-)
Ja chyba maj odpusze bo 2 dzieci z jednego miesiaca ? Hmm

A czemu nie ja z siostra jestesmy obie z kwietnia ja z poczatku ona z konca :)

Zadzwonilam do mojego ginka opowiedzialam co i jak i kazal mi przyjsc w piatek i wtedy ustalimy dalsze dzialanie. Mowil zeby byc dobrej mysli jeszcze nei wzystko stracone.

patu$ka no widzisz, mowie Ci zebys się nie zamartwiala :* To na pewno madry i doświadczony lekarz, i pomoze jak tylko będzie mugl i na pewno skutecznie. Ja w to wierze i Ty tez musisz :tak:

Nuuuśka @ dobrze, znaczy wciąż mało intensywna ale coś tam jest. W piątek idę hormony zbadać... Szkoda mi kasy trochę ale co zrobić... I od piątku wezmę prawdopodobnie CLO bo uznaję jednak że wczoraj faktycznie był 1dc.
Cieszę się, że wypad na miasto udany :-) przynajmniej się trochę zrelaksowałaś i nie myślałaś :* trzymam kciuki za wizytę jutro :*:* daj znać co się dowiedziałaś. A podjęłaś już decyzję co do testowania albo betki?

jasne ze dam znac od razu jak będę w domu :) Myslalam dziś nad tym, ale doszłam do wniosku, ze spytam się jutro gin co ona o tym uważa, bo akurat jutro mamy pobrania do 10 wiec jak uzna ze warto by było, to zrobie ja od razu. Ale nie chce za bardzo...jakos tak chyba najpierw jak cosik chciałabym żeby | | pojawily się na teście, bo latwiej mi myslec o nadchodzącej @ niż myslec o wyniku betki. Zwlaszcza ze powiem Ci, na prawde z racji tej torbieli i tego ze chciałabym ja jak naszybciej wyleczyć, będę szczesliwa z każdego rozwiązania :tak:
Hormony zrob zrob, będziemy potem odczytywać czy wszystko ok. Warto je zrobić żeby mieć pewność i choć tyle mniej zmartwien. A M. robil badanie nasienia ?

natka 1 dzien plamien liczymy jako 1 dzien @ i od tego momentu 5 dni i CLO. no zalezy tez od ktorego dnia cyklu jest zalecenie.

Nuuska trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytke.

Ja zdycham normalnie. tyle podpasek mi idzie ze szok. Juz praiwe paczka alwaysow od rana. Normalnie masakra. Na szczescie bol zmalal bo wzielam sobie antybiotyk ten co przy zabiegu namigdalach przeciwbolowy i jakos daje rady.

Patuska a jak ja mialam plamienia przed @ to liczyc to jako @ juz ??
Tylko ze u mnie te plamienia byly baardzo slabe, nawet wkladki nie potrzebowalam, bo tylko podcierajac sie zostawql rozowy sluz.

Nuuuśka M nie robił badania nasienia na razie. Nie chcę go na razie tak bardzo denerwować bo już ciężko mu czasami przegadać, że to nie jego wina bo to przecież moja wina- brak owu. A on chodzi przygaszony i niby w żartach, ale jednak mówi "no bo w końcu ja nie mogę dobrze trafić". Więc na razie czekamy, zobaczymy jak pójdzie z CLO. Jedno jest pewne, poziom testosteronu ma wysoki więc mam nadzieję, że to dobry znak :-)

Patu$ka dziękuję, rozwiałaś moje wątpliwości jak liczyć dni w tym cyklu :-) ja mam CLO od 4dc także zaczynam w piątek :-)

Idę spać kochane bo rano do pracy :-( miłej nocki :*

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dzis mam lekki spadek, ale moj wylres lata , nie mocno ale smiesznie to wyglada... Ciekawe jaka jutro ta tempka bedzie.

Milego dnia I mykam do pracy papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry