• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Patuśka głowa do góry- w maju się uda:*****Natka ja mam @ skąpe od porodu. Na wkładkach mogłabym spokojnie całą @ obleciec...Nuuśka ja mam niedużą na prawym jajniku 2,5 cm. Nie kwalifikuje się jeszcze do leczenia. Prawdopodobnie pozostałość po cyklu bezowulacyjnym. Taka torbiel może rozregulować cykle, ale w moim przypadku cykle i bez niej są tak walnięte, że nawet ona nie narozrabia:) Na testach 10 mam dzięki niej bladziochy, a poza tym to jakoś nie przeszkadza.Nuuśka Twój wykres kochana to mi się podoba coraz bardziej:)))))) Akuku też ładny wykresik:) coś czuję, że maj będzie szczęśliwy- jedne zobaczą dwie kreski inne zmajstrują fasolkę:) No i tym sposobem zostanę tylko ja...

reklama
paulinka nawet jeśli jakimś cudem udałoby się nam wszystkim zafasolkować to nie zostawimy Cię tu samej, oj nie :-) i Tobie też się przecież uda :-) głowa do góry :-) zobaczysz że szybko przeleci i będziesz miała dwie kreseczki na teście :-) :*

dokładnie-staraczki lutowe nie zakończa się ot tak :)
czekamy teraz na testowania nusski i akuku:) później ja natka,patu$ka:)niech ten czas leci:)

No ja tu zostaje chocby nie wiem co :-P

Ps mam straszne bole plecow I podbrzusza wiec @ za rogiem...
Teraz tylko kiedys przyjdzie.
Na szczescie za dwa tyg. Lece do pl I do gina ide, poprosze go o dupka albo lutke, zreszta zobacze co powie :-)

Akuku nuuska piekne tempki az milo popatrzec. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Wiecie juz mi troszke przeszlo ale maz mnie stale pociesza nawet w pracy ciagle pytal czy sie dobrze czuje. Qrwa jak mam sie dobrze czuc?! Drugi raz bichemiczna, z tym ze przy tej zdazylam na tescie ujrzec dwie kreski! Brzuch mnie napierdziela krew sie leje strumieniami to jak mam sie dobrze czuc? Tym razem ginkowi nie odpuszcze. Ide w piatek do niego nieh mi powie czy mam brac dalej CLO czy odpuscic i czekac moze sama z siebie jajeczkuje. I niech zdecyduje co i jak. bede potrzebowac kilku dni zeby sie ogarnac. @ minie to i moze mi tez przejdzie to zalamanie. Ale kurde juz tak sie zaczelam cieszyc ze nas zmaluszek bedzie styczniowy.

Nuuska ciesze sie ze wyniki sa ok.

DZIEKUJE WAM ZA WSPARCIE mimo ze jestesmy w sumie sobie obce to kazda z Was jest mi bliska mimo ze tak wirtualnie sie znamy. Dajecie takiego kopa do pozytywnego myslenia ze az nie chce sie zalic. Kochane jestescie. Ale powiem Wam szczerze ze chyba njabardziej energii watkowi daje Nusska. Ta kobicina nie wiem jakby komu le bylo i jak opuszczaly go nadzieje to ta daje wiare we wszystko i na wszystko. Mimo ze sama wiele przeszla potrafi innym dac nadzieje. Kurcze fajnie jest miec takich ludzi blisko siebie.

Patu$ka mam takie samo zdanie :-) Nuuuśka to taka dobra duszyczka naszego wątku :-) cieszę się kochana że już choć trochę Ci lepiej :* w piątek przyciśnij ginka żeby coś zrobić dla utrzymania ciąży! Wiesz jak to mówią, do 3 razy sztuka także następnym razem już wszystko musi się dobrze potoczyć :-)

Akuku żebyś się nie zdziwiła ze to jednak nie @ ;-) ale mam nadzieję że gin podpowie Ci w razie czego co zrobić żeby było ok :-)

Ja właśnie skończyłam sprzątać. Miałam jeszcze trochę rzeczy z czasów panieńskich, które parę dni temu przywiozłam od rodziców ale jeszcze nie miałam czasu ich rozpakować :-) ale dziś wreszcie nadszedł ten dzień :-D

A co do mojego testowania kasiol to mam nadzieję że to będzie tak jak zaplanowałam- czyli na początku czerwca :-) liczę na to że skoro teraz cykl z CLO i w razie W dostanę zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka to owu będzie w odpowiednim czasie i cykl będzie w końcu normalny jeśli chodzi o długość :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny oj chcialabym sie zdziwic I to bardzo...

Wlasnie analizuje moj wykres I w 19 dc zaznaczylam owu ale tempka byla zaburzona bo spalam 4 godz. Czyli jakby pomiar jest o 3 godz. Za wczesnie. Wychodzi na to ze tempka tego dnia wyszla 36.36 a dodajac 0,3 za 3 godziny wiecej snu wychodzi 36.66
I wtedy owu w 16 lub 18 dc.
Hmm juz sama nie wiem co myslec. Wtedy juz nie mam spadku po tym 16 dc I wtedy owu w 16 dc.
Dobrze mysle ??
Bo zmienia to wszystko, juz nie mowie o testowaniu, ale chce dobrze wyliczyc faze lutealna.
Prosze doradzcie.

Natka ale dziwnie bo jak na ovufriendzie zmienialm tempke z 19 dc to ovu zaznaczyl na 18 dc... Ale dziwnie bo wlasnie teraz ma wieksze podstawy by zaznaczyc ovu na 19 dc
Hmm to chyba zmienie na enpr sama zaznacze owu na 16 dc I jutro bedzie 12 dpo
I bede czekac do 15-16dpo I zatestuje, ale cos czuje ze wczesniej @ przyjdzie a nie chce robic testu wczesniej...
Ahh wkurzam sie juz z tym zaburzonym wykresem :/:/:/

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry :) a raczej Dobry wieczor Kochane Moje dziewczynki :*

Akuku Kochana spytalas o moja faze lutealna...szczerze to ja na prawde nie wiem :| Dopiero drugi raz mierzez temperaturę, wiec nie potrafie Ci niestety odpowiedzieć na to pytanie. Ale wiem ze przeciętnie trwa około 14 dni,natka pisala, ze może być tak ze teoretycznie 16 wyższych temperatur może swiadczyc o fasolce a prawie na pewno 18, ale to teoria, a praktyka i tak swoje robi. Nie martw się na pewno wszystko będzie, testuj spokojnie wtedy kiedy najlepiej Ci pasuje bo test zawsze można powtórzyć, zawsze jest możliwość ze wyjdzie bubel.

Paulinka ja tez na prawym jajniku mam ta gadzinę, no i w sumie po zatestowaniu będę wiedzieć, czy te objawy które mam sa rzeczywiście wynikiem torbieli czy rzeczywiście cudem jakims fasolcia się uchowala. Co do maja - tak , ja wierze, ze maj w końcu będzie dla Nas szczęśliwy. To taki piękny miesiąc w końcu i tak wiele ważnych rzeczy się w Nim dzieje :)

Patu$ka Sloneczko :* Dziekuje, ale wiesz,ja pisze to, co czuje a czuje ze będzie dobrze. Nie będzie fasolinka styczniowa to będzie lutowa - tez piękny, zimowy miesiąc :) W piątek spokojnie gin na pewno wszystko Ci wyjasni i rozwieje zle myśli, bo nie masz ich mieć ! Ja wiem, ze każdy nieudany miesiac powoduje, ze kazda kolejna porazke przezywasz coraz bardziej, ale po to wlasnie masz takie male osobki jak ja, żeby pomogly jak trzeba. Bo trzeba sobie w końcu pomagać, nie mogę w realu, to choć wirtualnie trzeba robic co się da bo nie warto się smucic i zalamywac. Ja wiem ze wyjdzie jeszcze dla Nas słoneczko tak piękne, ze oświeci i wypali wszystkie Nasze smuteczki na zawsze :* Glowcia do góry !

natka jak tam @ ? ja dziś cos się dziwacznie czuje, ziewałam przez pol dnia. Ale tak się masakrycznie nalazilismy po tych sklepach ze nog nie czuje. Siadlam i prędko nie wstane. Ale kupiłam sobie sliczny sweterek i japonki na cieplejsze dni, bo w końcu z każdym dniem jest coraz cieplej i szkoda smigac ciagle w baletkach. Ł. zakupil sobie koszule wiec również wrocil zadowolony :) Jutro jedziemy z Ola do fryzjera wiec będzie przyjemny dzionek :)

A poki co zycze Wam spokojnego wieczoru Kochane :* Oby tempka jutro również była piekniutka jak dziś :) W końcu jeśli marzyc to oby jak najdłużej...:>

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry