Dzien dobry

a raczej Dobry wieczor Kochane Moje dziewczynki :*
Akuku Kochana spytalas o moja faze lutealna...szczerze to ja na prawde nie wiem :| Dopiero drugi raz mierzez temperaturę, wiec nie potrafie Ci niestety odpowiedzieć na to pytanie. Ale wiem ze przeciętnie trwa około 14 dni,natka pisala, ze może być tak ze teoretycznie 16 wyższych temperatur może swiadczyc o fasolce a prawie na pewno 18, ale to teoria, a praktyka i tak swoje robi. Nie martw się na pewno wszystko będzie, testuj spokojnie wtedy kiedy najlepiej Ci pasuje bo test zawsze można powtórzyć, zawsze jest możliwość ze wyjdzie bubel.
Paulinka ja tez na prawym jajniku mam ta gadzinę, no i w sumie po zatestowaniu będę wiedzieć, czy te objawy które mam sa rzeczywiście wynikiem torbieli czy rzeczywiście cudem jakims fasolcia się uchowala. Co do maja - tak , ja wierze, ze maj w końcu będzie dla Nas szczęśliwy. To taki piękny miesiąc w końcu i tak wiele ważnych rzeczy się w Nim dzieje
Patu$ka Sloneczko :* Dziekuje, ale wiesz,ja pisze to, co czuje a czuje ze będzie dobrze. Nie będzie fasolinka styczniowa to będzie lutowa - tez piękny, zimowy miesiąc

W piątek spokojnie gin na pewno wszystko Ci wyjasni i rozwieje zle myśli, bo nie masz ich mieć ! Ja wiem, ze każdy nieudany miesiac powoduje, ze kazda kolejna porazke przezywasz coraz bardziej, ale po to wlasnie masz takie male osobki jak ja, żeby pomogly jak trzeba. Bo trzeba sobie w końcu pomagać, nie mogę w realu, to choć wirtualnie trzeba robic co się da bo nie warto się smucic i zalamywac. Ja wiem ze wyjdzie jeszcze dla Nas słoneczko tak piękne, ze oświeci i wypali wszystkie Nasze smuteczki na zawsze :* Glowcia do góry !
natka jak tam @ ? ja dziś cos się dziwacznie czuje, ziewałam przez pol dnia. Ale tak się masakrycznie nalazilismy po tych sklepach ze nog nie czuje. Siadlam i prędko nie wstane. Ale kupiłam sobie sliczny sweterek i japonki na cieplejsze dni, bo w końcu z każdym dniem jest coraz cieplej i szkoda smigac ciagle w baletkach. Ł. zakupil sobie koszule wiec również wrocil zadowolony

Jutro jedziemy z Ola do fryzjera wiec będzie przyjemny dzionek
A poki co zycze Wam spokojnego wieczoru Kochane :* Oby tempka jutro również była piekniutka jak dziś

W końcu jeśli marzyc to oby jak najdłużej...:>